Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Jak przeczytacie wyciek to za drobną opłatę mogę wam przesłać informację że to nieprawda i ten wyciek to fake. Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Rtooj
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Co za ameby, nawet w tak prostym newsie potrafią zrobić błąd - premiera w sobotę 28.02?Poza tym zabrakło w tytule "fani są wściekli" Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez aux
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. OGROMNY WYCIEK GRACZE SĄ WŚCIEKLI KORPORACJA ZDRADZA WAŻNY SZCZEGÓŁ
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No ja jestem trochę wściekły, bo dzisiaj trafiłem na jeden wielki spoiler odnośnie Grace. Idę płakać.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Polecam granie w gry przez tydzień i wchodzenie tylko na forumka ;)
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. To samo chcialem napisac xD Tutaj za nieoznaczony spoiler moze byc ban
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja już sobie dałem bana na YT, na wszelki wypadek, bo tam najłatwiej się na coś naciąć, sądzę że przez tydzień jakoś przeżyję bez kolejnej sraki Ksiażula i Stanowskiego. Na FB wchodzę raz na kwartał sprawdzić kto ze znajomych przegrał życie zachodząc w ciążę albo kto wylądował w więzieniu za miganie się od alimentów, Reddit nigdy mnie nie interesował, zastanawiam się czy nie dać na wstrzymanie z PPE i innymi portalami o grach, bo coś nie mam do nich zaufania. Forum wiadomo, zbyt uzależniające miejsce, żeby tu nie wchodzić, ale tutaj o jakieś większe spoilery raczej nie ma się co martwić. Tak że będzie ostro młócone w giereczki i pewnie zdążę przeczytać ze dwie książki przez ten czas Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Josh
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Przy odrobinie wytrwałości da się uniknąć tych spoilerów, trzeba tylko wiedzieć, w jakie tereny internetu się nie zapuszczać. Na szczęście nie wychodzi w ciągu roku aż tyle głośnych gier, na które trzeba aż tak uważać ze spoilerami, jak przy Requiem. W 2026 to już widzę tylko ewentualnie GTA VI (o ile wyjdzie).5 minut temu, Josh napisał(a):zastanawiam się czy nie dać na wstrzymanie z PPEAkurat żeby dać sobie na wstrzymanie z PPE to nie powinieneś mieć żadnych dodatkowych powodów
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Czacie co by się działo jakby za tydzień miał wyjść nowy Metal Gear Solid od Kojimy
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor No ja wszedłem na twittera, gdzie czytam głównie o polityce, a nie o gierkach, nie śledze nikogo, a spoilery mi wyskoczyły w pierwszym proponowanym poście.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Przesrane to będzie za rok jak będzie wychodzić FFVII part3. Bezludna wyspa mnie czeka chyba przed premierą.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Boże, myślałem, że to nowa Yakuza wychodzi, a to tylko ten tasiemiec Rezident.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Napięcie w temacie jest o wiele wyższe niż przypuszczałem. Wszystko z ekscytacji na kolejną pełnoprawną cześć z serii a nie jakiś tam remake. Powoli i mnie sie zaczyna udzielać ten cały hype
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Zazdro Panowie, szkoda, że na Yakuza tematach nie ma takich liczb, no ale ten forumek to tak 75% o survival horrorach jest od jakiegoś czasu, to fakt.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 godziny temu, Josh napisał(a):Też chyba to właśnie RE2 było dla wielu z nas pierwszy kontaktem z serią, więc ta odsłona, Raccoon, RPD, Leon itp mają dla nas szczególne znaczenie.Bardzo wam zazdroszczę, bo moja pierwsza styczność z tym uniwersum to film Resident Evil 2 Apokalipsa, który obejrzałem za dzieciaka...
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Chyba nie ma aktualnie większego tasiemca niż te wszystkie Jakuzy. Przecież tam wychodzi co roku nowa odsłona, która gameplayowo się niemal niczym nie różni od 2005 roku
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 33 minuty temu, Shen napisał(a):No ja wszedłem na twittera, gdzie czytam głównie o polityce, a nie o gierkach, nie śledze nikogo, a spoilery mi wyskoczyły w pierwszym proponowanym poście.Polecam wyciszyc słowa kluczowe: Re9, re, resident evil, resident, requiem, leon, grace. Przy ostanich wyborach prezydenckich wszystkich kandydatow tak wycialem i mialem cisze i spokoj w feedzie
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, Czokosz napisał(a):Bardzo wam zazdroszczę, bo moja pierwsza styczność z tym uniwersum to film Resident Evil 2 Apokalipsa, który obejrzałem za dzieciaka...No to chyba nie ma lepszego momentu, żeby wejść w to uniwersum. Masz remejki RE2, RE3 i R4. Na upartego RE5 i RE6 można grać w stare wersje albo je całkowicie pominąć i wiele nie stracisz. Potem masz RE7 i Village, które są już współczesne i remasterów nie potrzebują.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Tak jest, dobry moment żeby wskoczyć do serii bo mamy teraz życie jak w Madrycie w ostatnich latach z tą marką
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 9 minut temu, Rooofie napisał(a):Chyba nie ma aktualnie większego tasiemca niż te wszystkie Jakuzy. Przecież tam wychodzi co roku nowa odsłona, która gameplayowo się niemal niczym nie różni od 2005 roku No to widać teraz dojebałeś wiedzą xD. 11 minut temu, Czokosz napisał(a):Bardzo wam zazdroszczę, bo moja pierwsza styczność z tym uniwersum to film Resident Evil 2 Apokalipsa, który obejrzałem za dzieciaka...Czy to znaczy, że nie grałeś w gry? Czy, że grałeś, ale film zepsuł Ci obraz uniwersum?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 5 minut temu, Pupcio napisał(a):Tak jest, dobry moment żeby wskoczyć do serii bo mamy teraz życie jak w Madrycie w ostatnich latach z tą markąTo prawda. Mnie tak spodobał się remake czwórki, że skończyłem od razu piątkę, a teraz siedzę nad Revelations I nie wiem czy nie skoczę później do Revelations 2 i VI, potem krótka przerwa i części współczesne z dziewiątką na deser.