Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Albo kup na Xboxa, ustaw Nową Zelandię i możesz za 3 godziny odpalać.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Są jakieś porównania wersji xbox ps i pc? Jeszcze sie bije z myslami czy na xa nie wziać i zaraz grac xd
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 48 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Panowie mam problem z grą, przycisk Graj nie działa, jakieś pomysły?Żeby na X było łatwiej odpalić dzień przed to aż mnie dziwi. PC powinien wieść w tym prym, coś można by zakombinować itp a tu nic;/
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a):Żeby na X było łatwiej odpalić dzień przed to aż mnie dziwi. PC powinien wieść w tym prym, coś można by zakombinować itp a tu nic;/No właśnie czegoś tutaj nie rozumiem, wszystkie AI już odpytałem i nie da się, not posiblu, ale ten Gaben ma zabezpieczenia xD.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Bardzo fajna optymalizacja, gra spoko działa nawet na 7 letnich kartach z średniej półki jak 2060 super w full hd na wysokich. PurePC.plTest wydajności Resident Evil Requiem - Jakie wymagania s...Jakie są wymagania sprzętowe Resident Evil Requiem? Jaka karta graficzna do ray tracing? Czy GeForce RTX 5070 Ti jest szybszy od Radeon RX 9070 XT?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 10 minut temu, Ukukuki napisał(a):Bardzo fajna optymalizacja, gra spoko działa nawet na 7 letnich kartach z średniej półki jak 2060 super w full hd na wysokich.PurePC.plTest wydajności Resident Evil Requiem - Jakie wymagania s...Jakie są wymagania sprzętowe Resident Evil Requiem? Jaka karta graficzna do ray tracing? Czy GeForce RTX 5070 Ti jest szybszy od Radeon RX 9070 XT?Z drugiej strony ci co chcą poszaleć to mają PT, który mocno wzbogaca gierkę
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ten drugi filtr wygląda spoko, skojarzenie z Siedem gdy uciekał John Doe.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dostałem maila z ME ze przygotowują do wysyłki. Dość szybko, bo oni zawsze po nocach wysłali.Wersja deluxe
Opublikowano 57 minut temu57 min 38 minut temu, GearsUp napisał(a):Z drugiej strony ci co chcą poszaleć to mają PT, który mocno wzbogaca gierkęNasza postać w lustrze tylko przy PT, to z RT już się nie dało xD?
Opublikowano 48 minut temu48 min To może zwykle odbicia w tej wersji deluxe będą co kolega wyżej kupił.Co za nędza. 26 a człowiek nie może w lustrze się obejrzeć. Łezka się kręci na wspomnienie mgs2 i spędzanie 10 minut w pomieszczeniu strzelając do worków z mąką. Interakcja w kompletnym regresie.
Opublikowano 47 minut temu47 min No Grace bez path tracingu to niezłą zrobili xDOpcja z samym ray tracingiem jak zwykle bez sensu. Już lepiej dać off jeśli nie ma się mocy na path tracing.
Opublikowano 43 minuty temu43 min 2 godziny temu, k0ntra napisał(a):Odbicia? Resident Evil 1, PlayStation - 1996 r.Odbic moze i nie ma jak w 96r. Ale za to doniczki masz te same ;)
Opublikowano 35 minut temu35 min 9 minut temu, Rooofie napisał(a):No Grace bez path tracingu to niezłą zrobili xDOpcja z samym ray tracingiem jak zwykle bez sensu. Już lepiej dać off jeśli nie ma się mocy na path tracing.btw na konsolach jest "zwykłe" RT, czy off @Rtooj ?
Opublikowano 30 minut temu30 min Nie wiem, nie ma na base Ps5 żadnego wyboru poza HDR, więc pewnie po prostu nie ma, albo jest szczątkowe. Nie znam się na tym za bardzo, dla mnie jedna z bardziej zbytecznych rzeczy w nowej generacji. Ale Grace w cutdcenkach wygląda fenomenalnie, capcom potrafi w piękne kobiety.