Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Albo kup na Xboxa, ustaw Nową Zelandię i możesz za 3 godziny odpalać.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Są jakieś porównania wersji xbox ps i pc? Jeszcze sie bije z myslami czy na xa nie wziać i zaraz grac xd
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 48 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Panowie mam problem z grą, przycisk Graj nie działa, jakieś pomysły?Żeby na X było łatwiej odpalić dzień przed to aż mnie dziwi. PC powinien wieść w tym prym, coś można by zakombinować itp a tu nic;/
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a):Żeby na X było łatwiej odpalić dzień przed to aż mnie dziwi. PC powinien wieść w tym prym, coś można by zakombinować itp a tu nic;/No właśnie czegoś tutaj nie rozumiem, wszystkie AI już odpytałem i nie da się, not posiblu, ale ten Gaben ma zabezpieczenia xD.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Bardzo fajna optymalizacja, gra spoko działa nawet na 7 letnich kartach z średniej półki jak 2060 super w full hd na wysokich. PurePC.plTest wydajności Resident Evil Requiem - Jakie wymagania s...Jakie są wymagania sprzętowe Resident Evil Requiem? Jaka karta graficzna do ray tracing? Czy GeForce RTX 5070 Ti jest szybszy od Radeon RX 9070 XT?
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 10 minut temu, Ukukuki napisał(a):Bardzo fajna optymalizacja, gra spoko działa nawet na 7 letnich kartach z średniej półki jak 2060 super w full hd na wysokich.PurePC.plTest wydajności Resident Evil Requiem - Jakie wymagania s...Jakie są wymagania sprzętowe Resident Evil Requiem? Jaka karta graficzna do ray tracing? Czy GeForce RTX 5070 Ti jest szybszy od Radeon RX 9070 XT?Z drugiej strony ci co chcą poszaleć to mają PT, który mocno wzbogaca gierkę
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ten drugi filtr wygląda spoko, skojarzenie z Siedem gdy uciekał John Doe.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Dostałem maila z ME ze przygotowują do wysyłki. Dość szybko, bo oni zawsze po nocach wysłali.Wersja deluxe
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 38 minut temu, GearsUp napisał(a):Z drugiej strony ci co chcą poszaleć to mają PT, który mocno wzbogaca gierkęNasza postać w lustrze tylko przy PT, to z RT już się nie dało xD?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. To może zwykle odbicia w tej wersji deluxe będą co kolega wyżej kupił.Co za nędza. 26 a człowiek nie może w lustrze się obejrzeć. Łezka się kręci na wspomnienie mgs2 i spędzanie 10 minut w pomieszczeniu strzelając do worków z mąką. Interakcja w kompletnym regresie.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. No Grace bez path tracingu to niezłą zrobili xDOpcja z samym ray tracingiem jak zwykle bez sensu. Już lepiej dać off jeśli nie ma się mocy na path tracing.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 2 godziny temu, k0ntra napisał(a):Odbicia? Resident Evil 1, PlayStation - 1996 r.Odbic moze i nie ma jak w 96r. Ale za to doniczki masz te same ;)
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 9 minut temu, Rooofie napisał(a):No Grace bez path tracingu to niezłą zrobili xDOpcja z samym ray tracingiem jak zwykle bez sensu. Już lepiej dać off jeśli nie ma się mocy na path tracing.btw na konsolach jest "zwykłe" RT, czy off @Rtooj ?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Nie wiem, nie ma na base Ps5 żadnego wyboru poza HDR, więc pewnie po prostu nie ma, albo jest szczątkowe. Nie znam się na tym za bardzo, dla mnie jedna z bardziej zbytecznych rzeczy w nowej generacji. Ale Grace w cutdcenkach wygląda fenomenalnie, capcom potrafi w piękne kobiety.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. No proszę, nawet na Series S da się pograć, grafa trochę rozmazana, mało przechodniów na mieście, ale śmiga w 60 klatkach.W krakowskim No-Game już mają, można odbierać preordery.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Na youtubku już mi wyskoczył Final Boss. Całe szczęście miniaturka nic takiego nie pokazała Trzeba się teraz poruszać po internecie jak po polu minowym
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ja właśnie zauważyłem ze małe lokalne sklepiki jak Centra zaczęły sprzedawać konsole. Spytałem czy tez gry ale na razie nie wiedza. Odpowiedziałem ze przy dużych premierach by dobrze zarobili to sie uśmiechnął menager sklepu. Jeżeli to by weszło w życie to mógłbym kupować gry na premierę juz po północy w pudełeczku jak na człowieka przystało. Dzisiaj to juz nawet CoD nie ma premiery fizycznej o północy, a przynajmniej nie u mnie
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. https://x.com/zuby_tech/status/2026987525017841927?s=46Jeszce wczoraj wjechał nowy 77 C5 i mam urlop😍
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Z konsol chyba tylko na ps5 pro jest ten "zwykły" ray tracing, na pozostałych nie ma. PC odjeżdża ze względu na path tracing. Natomiast z tego co widzę to gra się dobrze skaluje na wszystkich platformach, oglądałem te analizy gdzie jest jedynie początkowa scena.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Tutaj cały artykuł od DF:Digital FoundryReview: Resident Evil Requiem: Excellent On All Systems B...Sony's enhanced console delivers stunning image quality and excellent RT effects.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No dobra, to chyba pierwsza gra, gdzie ten RTX faktycznie coś daje.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 18 minut temu, elvis004 napisał(a):Tutaj cały artykuł od DF:Digital FoundryReview: Resident Evil Requiem: Excellent On All Systems B...Sony's enhanced console delivers stunning image quality and excellent RT effects.RT na Pro jakości AW2 i to w 60 fps - kox.To kupię może 2 razy, co tam.