Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Godzinę temu, Szermac napisał(a):Ja narazie odpuściłem Obłęd, bo to naprawdę obłęd ten poziom. Też czuję, jakbym Akumu w TEW grał. Totalnie niesprawiedliwy xD Nie wiem w ogóle czy go przejdę, szczerze wątpie, a zaraz jeszcze fatal frame 2 na którego czekam mocno.Lecę na easy powyżywać się i dozbierać inne trofiki.Dawaj a nie, ja się wściekałem, że ich pogięło, ale zrobiłem lekki progres w klinice metodą prób i błędów, uczę się zachowań zombiaków , są pewne zmiany w sekwencjach, lokacjach, jeśli tak jest do końca gry, to jest to już całkiem inne doświadczenie.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Jakie są Wasze ulubione animacje zgonów? Dla mnie top 1 tospoilerLeon rozerwany na pół przez Mr.Xzdecydowanie najbrutalniejszy Resident ever
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Godzinę temu, Szermac napisał(a):NieJak zginiesz to gra w ekranie smierci zadaje pytanie, czy zmniejszyc poziom trudnosci. Ale nie ma sensu, bo gra pozniej hojnie sypie amunicja
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dobra luzik, już jestem w racoon na easy xD Wrócę jeszcze do Obłędu.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 18 minut temu, Pierre Deck napisał(a):Ale nie ma sensu, bo gra pozniej hojnie sypie amunicjaŻe na Obłędzie sypie amunicją ?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 50 minut temu, Pupcio napisał(a):Speedrunik bez ziół i krwi zaliczony, czas na prawdziwe soulsyDobrze wiemy co zamierzasz
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Powiem szczerze po początku na obłędzie czy zwyczajnie w świecie nie zrobię tego w trybie lamusa z nieskończonym ammo do platyny bo to co tu się wyprawia to już chyba nie ma moje nikłe skillsy xD
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Godzinę temu, bobi_88 napisał(a):Co jest? Dlaczego pudełka znikły ze sklepów? XdWystawiłem w nocy za 250, rano odsypialem i miałem 10 wiadomości. Właśnie jedzie do mnie ziomek 100km po grę za 300zł, sam zaproponował więcej, bo u niego nie ma w sklepach.Obłęd w realu.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. A ja wlasnie fhuj sie jaram ze gra wymaga.Nie gram na czas, zeby odhaczyć itd.To jest taka gra której chce poświęcić czas i wycisnąć z niej maks satysfakcji.Czy będę robił platynę?Nie wiem, pewnie nie.Natomiast gwoździem programu jest dla mnie przejście insanity bez nieskończonego ammo itd.Jak mi przypomnieliście o TeW to wlasnie AKUMU wspominam najlepiej.Zajebiste doświadczenie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Będziesz pan zadowolony, zwykłe przejście bez lizania ścian zajęło mi 9h, teraz na insanity zaczyna się zabawa, tu będzie trzeba wszystko dokładnie eksplorować.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. U mnie to bedzie pierwszy Residencik w ktorym zrobie 100% w grze oprucz samej platynki. Piekny jest ten swiat
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Wiecie co łączy prawdopodobnie dwie najlepsze gry w tym roku?Jane PerrySelene, teraz Alyssa, zaraz nawet twarz w Saros.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Na Obłędziku właśnie wyszedłem z kliniki, zginąłem już chyba więcej razy niż przez całe Sekiro. Pierwszy boss u Leona to taka gąbka na pociski, że mało brakowało, a musiałbym się ratować toporkiem. Wszystko totalnie na styk.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Grzęzłem w przekonaniu, że liderem trudności pozostanie Ethan Must Die. Mają rozmach skoorwisinki.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Pomysły na dlc fabularne?Ada która ma za zadanie wydostać antyvirusa z ARK, spotkanie z kolejną fazą mr. X, bo on tak sobie tam chyba nie leży.Coś powiązanego z Emily i jej przeszością.Chris () jako że było wspomniane że nie wiadomo gdzie jest.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dalej najbardziej obstawiam coś z Alyssą ale po skończeniu gry z nienacka wyskakuje szansa na coś z Hunkiem i Chrisem. co by to nie było day one
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 godziny temu, Josh napisał(a):Jakie są Wasze ulubione animacje zgonów?Tam gdzie piszesz jeszcze nie doszedłem, ale póki co mój nr. 1 toSpojlerZgniatarka w przetwórni mięsa Uwielbiam tego typu zgony. W RE6 Leon fajnie kończył w takiej dużej maszynce do mięsa na targowisku.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja wiem, że to gra i na pewne absurdy trzeba przymknąć oko, ale dlaczego Grace biega tak woooolllllnooooo. Jakby mnie gonił Chunk albo zmutowany zombie to bym popierdalał jak Usain Bolt a ona sobie truchcikiem przebiera nóżkami. To samo mnie irytowało w RE4. Leon taki komandos wyskakujący przez okno z pierwszego piętra a momentami ruszał się jak paralityk.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minutes ago, Michu_M said:Ja wiem, że to gra i na pewne absurdy trzeba przymknąć oko, ale dlaczego Grace biega tak woooolllllnooooo. Jakby mnie gonił Chunk albo zmutowany zombie to bym popierdalał jak Usain Bolt a ona sobie truchcikiem przebiera nóżkami. To samo mnie irytowało w RE4. Leon taki komandos wyskakujący przez okno z pierwszego piętra a momentami ruszał się jak paralityk.to akurat klasyka w survival horrorach. ciezko mi sobie wyobrazic takie RE4 z movementem bohatera jak np. w uncharted (tempo biegu, zwrotnosc, omijanie przeszkod).
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No wygląda to dość komicznie, ale raczej konieczność w takich grach, najgorszy był ten 2 sekundowy sprint w the evil within xD
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jakby było szybciej to by się na każdym zakręcie wypierdalała, albo gracz by słabo manewrował.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 13 minut temu, Michu_M napisał(a):To samo mnie irytowało w RE4. Leon taki komandos wyskakujący przez okno z pierwszego piętra a momentami ruszał się jak paralityk.W RE2 było to samo.To jest taki przyśpieszony trucht jak u człowieka którego na dwójkę ciśnie gdzieś poza domem. Nie możesz biec za wolno, bo nie zdążysz, ale też nie możesz się za bardzo rozpędzić, bo biegniesz ze ściśniętym zwieraczem i przez zbyt szybkie tempo może nastąpić przedwczesne zwolnienie blokady przed dotarciem do kabiny.