Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 43 minuty temu, Rotevil napisał(a):W sumie to dość duży minus teraz dla mnie, że nie ma tych rang za przejścia, nie mam tak naprawdę motywacji żeby robić i ulepszać swoje runy, tak jak to robiłem w RE4 remake, gdzie wbiłem tam z około 100h żeby mieć S na wszystkich poziomach trudności.No marne replayability w tej części
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Grace najlepiej napisaną postacią? Wy tak serio? Typiara pracująca w FBI nie potrafi złożyć zdania, nie potrafi używać broni, ma traumy, jest niezdarą i się ku...a zahaczyła rękawem o wieszak 100x bardziej wiarygodnie by to wypadło jakby była po prostu cywilem szukającym prawdy o śmierci matki. Ashley z RE4 Remake to przy niej oskarowa rola.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ale to jest analityk siedzący za komputerkiem. Nie potrafi używać broni? My graliśmy w tą samą gre?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Godzinę temu, Bzduras napisał(a):https://jp.research.net/r/B62HHXS?lang=enAnkietka dla pana Capcoma do wypełnieniaPan Capcom ma trudność w dodaniu Poland do list krajów XD
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 5 minut temu, kiseki napisał(a):Grace najlepiej napisaną postacią? Wy tak serio? Typiara pracująca w FBI nie potrafi złożyć zdania, nie potrafi używać broni, ma traumy, jest niezdarą i się ku...a zahaczyła rękawem o wieszak 100x bardziej wiarygodnie by to wypadło jakby była po prostu cywilem szukającym prawdy o śmierci matki.Ashley z RE4 Remake to przy niej oskarowa rola.Ten fragment akurat też mi się trochę nie klei, nie wiem czy oni tam nie mieli jakiś testów przed przyjęciem do FBI ;]Z drugiej strony, FBI to pewnie przyzwyczajone jest do zabójstw, a nie do tego że nagle ktoś ma Twoje zdjęcia, igra ze wspomnieniami o matce, i nagle okazuje się że Cię porwano i wokół są zombie. Trauma z wydarzeń z matką chyba mocno jej się odbiła na zachowaniu.1 minutę temu, Pupcio napisał(a):Ale to jest analityk siedzący za komputerkiem. Nie potrafi używać broni? My graliśmy w tą samą gre? Ale ta akcja z jej szefem to wtedy tym bardziej byłaby ostra xDSłuchaj, wiem że nie byłaś nigdy w terenie, ale masz tu adres, wiem że tam zaszlachtowali Twoja starą, ale masz FBI na ID więc dasz radę ;]
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Zrobiłem sobie przejście na easy z infinitamiŚwiry z youtube'a zaraz będą wykręcać taki czas na hardzie Grace najlepiej napisaną postacią? Wy tak serio? Typiara pracująca w FBI nie potrafi złożyć zdania, nie potrafi używać broni, ma traumy, jest niezdarą i się ku...a zahaczyła rękawem o wieszak Nie jestem specem, ale czy analitycy FBI nie zajmują się głównie papierologią? Grace pewnie odbyła jakieś podstawowe szkolenie z bronią palną, ale możliwe że nigdy nie brała udziału w grubszych akcjach, nie mówiąc o walce z mutantami Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Josh
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 minutę temu, Szermac napisał(a):Pan Capcom ma trudność w dodaniu Poland do list krajów XDEee, nie, nawet na górze jest.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 6 minut temu, Josh napisał(a):Zrobiłem sobie przejście na easy z infinitamiŚwiry z youtube'a zaraz będą wykręcać taki czas na hardzie Nie jestem specem, ale czy analitycy FBI nie zajmują się głównie papierologią? Grace pewnie odbyła jakieś podstawowe szkolenie z bronią palną, ale możliwe że nigdy nie brała udziału w grubszych akcjach, nie mówiąc o walce z mutantami To teraz zrób bez infinity i masz world record
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 minutę temu, Pupcio napisał(a):Ale to jest analityk siedzący za komputerkiem. Nie potrafi używać broni? My graliśmy w tą samą gre? Chodzi ogólnie o całą otoczkę jej niezdarności i potrzeby przepraszania za to że żyje. Ostatecznie zaczyna to strasznie męczyć. Chociaż może to ja mam jednak inne wyobrażenie agentów FBI. Nawet tych pracujących za biurkiem. Co do strzelania chodziło o to, że ręce jej się trzęsą kiedy trzyma broń i nie ma pewności w tym aż do samego końca gry kiedy mamy jej "przemianę". Nie chodziło mi, że nagle celowanie mamy odwrócone.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 3 minuty temu, Rotevil napisał(a):To teraz zrób bez infinity i masz world record Właśnie widziałem, że jeden typ przeszedł 2h 6 min. bez dopałek. Będę musiał obejrzeć ten speedrun, żeby się podszkolić
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Gram sobie powoli - teraz jestem w piwnicy kliniki. Rozbawiła mnie druga sekcja grania Leonem - zabijamy bossa, potem paru innych przeciwników, pociągamy za dźwignię, znowu walka i koniec.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Gadacie o Grace i jej wątpliwym szkoleniu wojskowym, a tymczasem parujący RPG swoim handAxe +1 Leon już jest ok ? Gracze ^^ .
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Szkoda trochę, że w ankiecie nie było pytań o nowy rimejk.jw, mam nadzieję, że to ta cała Code Veronica, jedyna gra z serii, której nie znam.Warto ograc. Ja tez dlugo sie wzbranialem przed ta czescia, a jakies 2 tygodnie temu skonczylem i bawilem sie swietnie
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Teraz, Pierre Deck napisał(a):Warto ograc. Ja tez dlugo sie wzbranialem przed ta czescia, a jakies 2 tygodnie temu skonczylem i bawilem sie swietnieTa wersja jest legitna? https://www.playstation.com/en-ie/games/resident-evil-code-veronica-x/
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Grace słaba agentka fbi? Moja Grace wyczyściła cały ośrodek ze wszystkich maszkar i jak nadszedł czas na sterowanie Leonem, to piękny chłoptaś spacerował sobie jak po parku i prawie nic nie musiał robić
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nie mam pojęcia jak wy to robiliście przy pierwszym przejściu. Naboi znalazłem może na zabicie może 1/4 stworów, a wy piszecie, że wyczyściliście cały szpital.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No coś słabo grałeś, poza miejscami gdzie fabularnie należało uciekać, albo były np. maszynki do mielenia zombie, to wszystkich można było spokojnie zastrzelić, z pomoca oczywiście dobijania nożem. Bo nóż w re9 to silniejsza broń niż w starych residentach.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 godziny temu, Rotevil napisał(a):Spartiatix? Bo oglądałem rano jak zrobił.wrzucone 4 dni temu, teraz pewnie już przechodzi w godzinę 17 minut temu, kiseki napisał(a):Nie mam pojęcia jak wy to robiliście przy pierwszym przejściu. Naboi znalazłem może na zabicie może 1/4 stworów, a wy piszecie, że wyczyściliście cały szpital.Crafting panie Ferdku. Możesz sobie stworzyć pociski albo to serum, które instakilluje każdego zombiaka.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Mi trochę później brakowało bo z 40 naboi poszło w kucharza i dalej nie chciał paść. Dopiero Leonem go położyłem i się zastanawiam czy Grace da się to wogóle zrobić.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz, Patapon napisał(a):Mi trochę później brakowało bo z 40 naboi poszło w kucharza i dalej nie chciał paść. Dopiero Leonem go położyłem i się zastanawiam czy Grace da się to wogóle zrobić.Kucharz pada od jednego strzału z Requiem i paru z pistoletu.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Widać, że przy tej grze maczali palce ludzie od RE6Zombie strzelające z karabinów i napierdalające z moździerzy?