Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 39 minut temu, Patapon napisał(a):Mi trochę później brakowało bo z 40 naboi poszło w kucharza i dalej nie chciał paść. Dopiero Leonem go położyłem i się zastanawiam czy Grace da się to wogóle zrobić.Wystarczy się zakraść i załatwić go na hita injectorem.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Robię drugie przejście i chciałem zrobić to bez uzrdrawiaczy do trofeum ale za monetki kupiłem ulepszenie zdrowia i pewnie dupa zbita, co?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Teraz, Patapon napisał(a):Robię drugie przejście i chciałem zrobić to bez uzrdrawiaczy do trofeum ale za monetki kupiłem ulepszenie zdrowia i pewnie dupa zbita, co?Ulepszenie zdrowia nie liczy się jako uleczenie ;) Też użyłem i wszystko git.Jak coś to podczas gry w menu 'Wyzwania' możesz podglądnąć status, czy się uleczyłeś, czy nie. Przy wyzwaniu 'Demon prędkości' możesz też zobaczyć jaki masz czas.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Właśnie zobaczyłem przypadkiem, że w wyzwaniach pokazuje użyto 0 razy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 godziny temu, Josh napisał(a):Crafting panie Ferdku. Możesz sobie stworzyć pociski albo to serum, które instakilluje każdego zombiaka.Gdy oblokowalem crafting to moja sytuacja z amunicja sie znacznie poprawila. A gram w trybie klasycznym, wiec czesc zasobow idzie na tusz do maszyny. Choc nadal jak to w horrorach oszczedzam, a zombiaki oczywiscie zabijam celujac w glowe. W zyciu mi do glowy nie przyszlo by Grace kucharza atakowac. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Lukas_AT
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 godziny temu, Patapon napisał(a):Robię drugie przejście i chciałem zrobić to bez uzrdrawiaczy do trofeum ale za monetki kupiłem ulepszenie zdrowia i pewnie dupa zbita, co?Tych upgradeów nie sprawdzałem, ale na pewno można ulepszać i reperować bez limitu kamizelkę Leona.1 godzinę temu, Pupcio napisał(a):Animacje śmierci w tej części We are so backspoilerCoś pięknego Chyba tylko fatality z ostatnich Mortali mogą się z tym równać.8 przejście już leci, gierka jeszcze przez dobry miesiąc mi się nie znudzi. Btw,normal wydaje się teraz zajebiście łatwy po skończeniu Obłędu, a wymijanie zombiaków to w sumie o wiele prostsza sprawa niż myślałem - pach dwa strzały w kolanko, kopniak w pysk i można biec przed siebie. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Josh
Opublikowano 48 minut temu48 min Oki skończone 14h, zakończenie właściwe bardzo spoko. Wyjebać ten tlou-like i jest bdb, bo pod koniec akcyjniak L wraca na właściwe tory no ale dalej etapy G są zdecydowanie lepsze. Imo do miasta to zrobili perfekcyjnie te zmiany postaci, miasto 7/10 i końcówka znowu robi się lepsza. Jutro jadę następne przejście.
Opublikowano 47 minut temu47 min 6 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):Ta wersja jest legitna? https://www.playstation.com/en-ie/games/resident-evil-code-veronica-x/Tak