Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 39 minut temu, Patapon napisał(a):Mi trochę później brakowało bo z 40 naboi poszło w kucharza i dalej nie chciał paść. Dopiero Leonem go położyłem i się zastanawiam czy Grace da się to wogóle zrobić.Wystarczy się zakraść i załatwić go na hita injectorem.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Robię drugie przejście i chciałem zrobić to bez uzrdrawiaczy do trofeum ale za monetki kupiłem ulepszenie zdrowia i pewnie dupa zbita, co?
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Teraz, Patapon napisał(a):Robię drugie przejście i chciałem zrobić to bez uzrdrawiaczy do trofeum ale za monetki kupiłem ulepszenie zdrowia i pewnie dupa zbita, co?Ulepszenie zdrowia nie liczy się jako uleczenie ;) Też użyłem i wszystko git.Jak coś to podczas gry w menu 'Wyzwania' możesz podglądnąć status, czy się uleczyłeś, czy nie. Przy wyzwaniu 'Demon prędkości' możesz też zobaczyć jaki masz czas.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Właśnie zobaczyłem przypadkiem, że w wyzwaniach pokazuje użyto 0 razy.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 2 godziny temu, Josh napisał(a):Crafting panie Ferdku. Możesz sobie stworzyć pociski albo to serum, które instakilluje każdego zombiaka.Gdy oblokowalem crafting to moja sytuacja z amunicja sie znacznie poprawila. A gram w trybie klasycznym, wiec czesc zasobow idzie na tusz do maszyny. Choc nadal jak to w horrorach oszczedzam, a zombiaki oczywiscie zabijam celujac w glowe. W zyciu mi do glowy nie przyszlo by Grace kucharza atakowac. Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez Lukas_AT
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 2 godziny temu, Patapon napisał(a):Robię drugie przejście i chciałem zrobić to bez uzrdrawiaczy do trofeum ale za monetki kupiłem ulepszenie zdrowia i pewnie dupa zbita, co?Tych upgradeów nie sprawdzałem, ale na pewno można ulepszać i reperować bez limitu kamizelkę Leona.1 godzinę temu, Pupcio napisał(a):Animacje śmierci w tej części We are so backspoilerCoś pięknego Chyba tylko fatality z ostatnich Mortali mogą się z tym równać.8 przejście już leci, gierka jeszcze przez dobry miesiąc mi się nie znudzi. Btw,normal wydaje się teraz zajebiście łatwy po skończeniu Obłędu, a wymijanie zombiaków to w sumie o wiele prostsza sprawa niż myślałem - pach dwa strzały w kolanko, kopniak w pysk i można biec przed siebie. Edytowane 12 godzin temu12 godz. przez Josh
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Oki skończone 14h, zakończenie właściwe bardzo spoko. Wyjebać ten tlou-like i jest bdb, bo pod koniec akcyjniak L wraca na właściwe tory no ale dalej etapy G są zdecydowanie lepsze. Imo do miasta to zrobili perfekcyjnie te zmiany postaci, miasto 7/10 i końcówka znowu robi się lepsza. Jutro jadę następne przejście.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 6 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):Ta wersja jest legitna? https://www.playstation.com/en-ie/games/resident-evil-code-veronica-x/Tak
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Też skończyłem. Co tu więcej pisać, wszystko już zostało powiedziane. Rewelacyjna gra, zmiana klimatu i rozrywki w toku samej gry jak dla mnie mocno na plus, nie spodziewałem się, że tak to zrobią chociaż w sumie chyba wolałbym przez całą grę taka przeplatankę jak ma miejsce w klinice ale z drugiej strony możliwość dłuższej eksploracjiSpoilerzrujnowanego przez wybuch jądrowy Raccoon City to jak dla mnie mega fajny motyw. Myślałem, że tam będą krótsze sceny już pod koniec gry a to jest cała połowa.Tylko w sumie po końcówce więcej pytań niż odpowiedzi. Mam poczucie niewyjaśnienia różnych kwestii ale w sumie lubię takie schematy. Nabrałem teraz ochoty żeby przejść sobie części od 2 do 4 i później zacząć new game plus w Requiem. Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Qbon
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Też wczoraj skończyłem, cudo gra. Serio nie wiem co wybrać, ze jest lepsze, requiem czy re2. Nie rozumiem też tego ze ojoj jakby była sama grace, właśnie to, ze jest raz tak raz siak jest mega. Leoś cudo. I widzę, ze nie tylko ja mam tak, ze a chu'uj wahałem sie czy wziac pragmatę day one, ale niech ma Pan Capcom.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dzisiaj Capcom ma jakiś pokaz. To dobra okazja na jakieś darmowe DLC, bo podstawowa zawartość to bieda.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 24 minuty temu, Zwyrodnialec napisał(a):Dzisiaj Capcom ma jakiś pokaz. To dobra okazja na jakieś darmowe DLC, bo podstawowa zawartość to bieda.Nie widzę
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W końcu i ja się rozprawiłem z RE9. Bawiłem się świetnie przy obydwu perspektywach. Nawet przy eksploracji Miasta Szopów nie miałem większych obiekcji,chociaż w paru momentach ewidentnie waliło TLOU i brakowało takiego dopakowania, z jaki można było mieć do czynienia na każdym kroku w klinice grając Grace.Osobiście nawet detal w postaci powrotu ink ribbonów cieszył, w Village miałem wyrobiony durny odruch zapisywania gierki co chwila, tu mogłem się skupić na klinice (później to wiadomo, że "ekonomia" w gierce szczodrze obdarowuje zapasami).Genialny fan service i przede wszystkim bardzo dobre wprowadzenie nowej postaci, IMO bardziej autentycznie budowana postać Grace niż jak to było w przypadku Ethana - przy czym tutaj miałem wątpliwości jeszcze przed premierą Requiem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wy mi lepiej powiedzcie czemu co drugi zombie to murzyn, a te zombie ala obiekty testowe to prawie wszystkie xDBadają grunt przed 5 i już gotowe assety?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Też mi wpadlo to w oko i bardzo mi się podobało. Tak jak sprzątaczka z Konga.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 6 minut temu, Bzduras napisał(a):5 baniek w 6 dni, POTĘGA MARKIRE4 Remake w rok miał 7mln. Duży skok w popularności marki.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Najważniejsze że wynik pokazał czego chcą gracze.Może powrót do hiszpańskiej wioski Tam na pewno musi być ukryte dodatkowe laboratorium.
Opublikowano 59 minut temu59 min Na metacritic wersja na PS5 czyli ta najczęściej oceniana z 88 wzrosła do 89. No i user score cały czas trzyma 9.5 a ma już ponad 7 tys głosów.
Opublikowano 59 minut temu59 min 23 minuty temu, XM. napisał(a):Wy mi lepiej powiedzcie czemu co drugi zombie to murzyn, a te zombie ala obiekty testowe to prawie wszystkie xDBadają grunt przed 5 i już gotowe assety?Przecież w USA murzyn to normalny widok.
Opublikowano 54 minuty temu54 min 28 minut temu, XM. napisał(a):Wy mi lepiej powiedzcie czemu co drugi zombie to murzyn, a te zombie ala obiekty testowe to prawie wszystkie xDBadają grunt przed 5 i już gotowe assety?Ja wiedziałem, żespoilerjak tylko pojawił się murzyn-pilot, to że nie przeżyje 15 minut w tej grze protip na wypadek zombie apokalipsy: nie bądź czarny
Opublikowano 2 minuty temu2 min Godzinę temu, Zwyrodnialec napisał(a):RE4 Remake w rok miał 7mln. Duży skok w popularności marki.Dawać teraz DMC - ponad 2 mln sprzedanych kopii samej piątki w rok, ip jest w gazie.