Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja tyko się pytam, kiedy gra znowu będzie dostępna w polskich sieciowkach?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 19 minut temu, XM. napisał(a):Dawać teraz DMC - ponad 2 mln sprzedanych kopii samej piątki w rok, ip jest w gazie.No właśnie na co oni czekają, a za 2 miesiące 2 sezon, więc pewnie znowu podbije sprzedaż.
Opublikowano 44 minuty temu44 min Pany, nie ma tutaj "klasycznego" NG+, gdzie giwery, ulepszenia itp. przechodzą na ponowne rozpoczęcie gry? Zamiast tego za punkty odblokowujemy nowe bajery i one się pojawiają w skrzyniach przy kolejnym przejściu na dowolnym poziomie trudności?
Opublikowano 40 minut temu40 min Autor 17 godzin temu, Patapon napisał(a):Mi trochę później brakowało bo z 40 naboi poszło w kucharza i dalej nie chciał paść. Dopiero Leonem go położyłem i się zastanawiam czy Grace da się to wogóle zrobić.Ja go 1 hitem zabiłem używajac injectora, nabojów mam w chuj, ten normal to chyba jak stare easy.
Opublikowano 38 minut temu38 min 5 minut temu, Emtebe napisał(a):Pany, nie ma tutaj "klasycznego" NG+, gdzie giwery, ulepszenia itp. przechodzą na ponowne rozpoczęcie gry? Zamiast tego za punkty odblokowujemy nowe bajery i one się pojawiają w skrzyniach przy kolejnym przejściu na dowolnym poziomie trudności?Nie ma, jest tak jak mówisz.
Opublikowano 30 minut temu30 min Dziwny jest ten pseudo ng+ coś sie przenosi, coś nie. Najgorsze że bez usunięcia sejwa nie da sie zacząć czystej gry, można to naprawić prostym patchem w przyszłości, ale znając capcom to naprawią to w edycji golden pro ultra za rok
Opublikowano 23 minuty temu23 min 6 minut temu, Pupcio napisał(a):Dziwny jest ten pseudo ng+ coś sie przenosi, coś nie. Najgorsze że bez usunięcia sejwa nie da sie zacząć czystej gry, można to naprawić prostym patchem w przyszłości, ale znając capcom to naprawią to w edycji golden pro ultra za rokA nie możesz założyć kolejnego konta na konsoli zamiast kasować save?Robiłem tak jak chciałem na czysto przejść returnala.