Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ja tyko się pytam, kiedy gra znowu będzie dostępna w polskich sieciowkach?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 19 minut temu, XM. napisał(a):Dawać teraz DMC - ponad 2 mln sprzedanych kopii samej piątki w rok, ip jest w gazie.No właśnie na co oni czekają, a za 2 miesiące 2 sezon, więc pewnie znowu podbije sprzedaż.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Pany, nie ma tutaj "klasycznego" NG+, gdzie giwery, ulepszenia itp. przechodzą na ponowne rozpoczęcie gry? Zamiast tego za punkty odblokowujemy nowe bajery i one się pojawiają w skrzyniach przy kolejnym przejściu na dowolnym poziomie trudności?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor 17 godzin temu, Patapon napisał(a):Mi trochę później brakowało bo z 40 naboi poszło w kucharza i dalej nie chciał paść. Dopiero Leonem go położyłem i się zastanawiam czy Grace da się to wogóle zrobić.Ja go 1 hitem zabiłem używajac injectora, nabojów mam w chuj, ten normal to chyba jak stare easy.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 5 minut temu, Emtebe napisał(a):Pany, nie ma tutaj "klasycznego" NG+, gdzie giwery, ulepszenia itp. przechodzą na ponowne rozpoczęcie gry? Zamiast tego za punkty odblokowujemy nowe bajery i one się pojawiają w skrzyniach przy kolejnym przejściu na dowolnym poziomie trudności?Nie ma, jest tak jak mówisz.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dziwny jest ten pseudo ng+ coś sie przenosi, coś nie. Najgorsze że bez usunięcia sejwa nie da sie zacząć czystej gry, można to naprawić prostym patchem w przyszłości, ale znając capcom to naprawią to w edycji golden pro ultra za rok
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 6 minut temu, Pupcio napisał(a):Dziwny jest ten pseudo ng+ coś sie przenosi, coś nie. Najgorsze że bez usunięcia sejwa nie da sie zacząć czystej gry, można to naprawić prostym patchem w przyszłości, ale znając capcom to naprawią to w edycji golden pro ultra za rokA nie możesz założyć kolejnego konta na konsoli zamiast kasować save?Robiłem tak jak chciałem na czysto przejść returnala.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Dawać DMC, Dino Crisis, Onimushę i Requiem 2 Toście mnie zmartwili z brakiem klasycznego NG+. Szkoda, bo to było dobrze pomyślane.Wszyscy już pewnie skończyli grę, a ja miałem przerwę (żyćko) i dzisiaj dotarłem wreszcie LeonemSpojlerna posterunek w RC. Te sceny z motorem, hehe. Niezłe kino akcji.I powiem wam że świetnie się bawiłem w tej drugiej połowie gry. Owszem, Grace w Ośrodku to 10/10, ale Leonowe przygody to dla mnie mocne 8/10. Fajna odmiana od klasycznego Residenta. Bieganie i szukanie fantów, walka z zombie, rozkminianie mapy, to wszystko było super. Bardzo mnie cieszy sukces sprzedażowy tej części. Dla mnie to kandydat do GOTY.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Kampania Leona to takie naciągane Mercenaries imo Zaje.biscie widowiskowe i brutalne a do tego jeszcze moneta wpada za kile i znajdzki. Tak jakos mi sie to widzi.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. O właśnie, super jest to nabijanie punktów i sklepik z bronią i ulepszeniami.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Strasznie mi Requiem apetytu narobił na kolejne residenty. Oby plotki się potwierdziły i na jesieni większe DLC, w 2027 rimejk Code Veronica, a w 2028 rimejk 0.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Formuła zdradza ze po kazdym remaku nadchodzi nowa czesc. Dwa remaki z rzedu nie wróżą nic dobrego.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 29 minut temu, MEVEK napisał(a):Formuła zdradza ze po kazdym remaku nadchodzi nowa czesc. Dwa remaki z rzedu nie wróżą nic dobrego.Między premierą RE7/RE8 wyszły rimejki RE2 i RE3, więc już była taka sytuacja. Jak się spojrzy na premiery głównych odsłon serii, to przeważnie jest odstęp 4-5 lat, więc RE10 pewnie wyjdzie dopiero w 2030/2031. Ze dwa rimejki wydadzą w międzyczasie i każdy będzie zadowolony.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Właśnie biegam Leonem poRacoon City, miałem akcję na motocyklu i tak sobie pomyślałem, że druga część Days Gone mogła by mieć takie zniszczone miasto, po którym byśmy jeździli na motorku. Byłoby fajnie no ale nie będzie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 5 minut temu, Michu_M napisał(a):Właśnie biegam Leonem poRacoon City, miałem akcję na motocyklu i tak sobie pomyślałem, że druga część Days Gone mogła by mieć takie zniszczone miasto, po którym byśmy jeździli na motorku. Byłoby fajnie no ale nie będzie.Już to wrzucałem w innym temacieDays that Gone Capcom tribute
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Liczyłem na etap namotorku ze względu na któryś z filmów i Capcom dostarczył ale sterowanie tak samo słabe jak w remake'u FFVII.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wlasnie o tym wspominam. Strasznie pociety byl ten remake trojeczki. Srogi niesmak, niedosyt po fenomenalnym RE2r. Nie chcialbym powtorki z historii. Maja forme zwyżkową i niech tak zostanie. Ja moge poczekac rok czy dwa ale niech sie to przelozy na formułe ktora aktualnie praktykuja.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. NG+ nie jest w takiej klasycznej formie, że wszystko z pierwszego przejścia przechodzi na drugi ale np Leon ma do dyspozycji skrzynię i nabijanie punktow za kille już od pierwszego etapu w okolicach hotelu. Można od razu kupować wszystko to co się odblokowało za pierwszym razem więc dostęp siła rzeczy jest dużo szybciej.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 21 minut temu, Qbon napisał(a):NG+ nie jest w takiej klasycznej formie, że wszystko z pierwszego przejścia przechodzi na drugi ale np Leon ma do dyspozycji skrzynię i nabijanie punktow za kille już od pierwszego etapu w okolicach hotelu. Można od razu kupować wszystko to co się odblokowało za pierwszym razem więc dostęp siła rzeczy jest dużo szybciej.Wiaze sie z tym tez pewne utrudnienie. Jak dojdziesz do pewnego etapu bez sniperki to sie o tym przekonasz na wlasnej skorze
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 31 minut temu, MEVEK napisał(a):Wiaze sie z tym tez pewne utrudnienie. Jak dojdziesz do pewnego etapu bez sniperki to sie o tym przekonasz na wlasnej skorze Domyślam się nawet o którym etapie mówisz.