Opublikowano 3 godziny temu3 godz. "Ja już po trailerze potrafie ocenić model jazdy" jak mawia stare forumowe porzekadło
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja żałuję tego modelu jazdy Porsche bardzo, lepiej to zrobili w pierwszej Forzy Horizon na PS2, czy to był Xbox, nie pamiętam.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. A wgl to kim miał być ten SpoilerZeno Martyniuk? Jakiś klon Alberta? Bo wyglądał jak on. Gość próbował udawać zajebistego badassa, a na koniec zginął jak ostatnia pizda. Beka z typa ;d
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 4 minuty temu, Pix napisał(a):A wgl to kim miał być tenSpoilerZeno Martyniuk? Jakiś klon Alberta? Bo wyglądał jak on. Gość próbował udawać zajebistego badassa, a na koniec zginął jak ostatnia pizda. Beka z typa ;dNo właśnie chyba każdy myslał, że to jest final boss, ale znając serię pewnie się odrodzi.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 14 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):No właśnie chyba każdy myslał, że to jest final boss, ale znając serię pewnie się odrodzi.może wpadnie w dlc
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Czy „gunplay” RE9 jest żywcem ściągnięty z Re4:Remake? (szczególnie jeśli chodzi o grę Leon’em).Nie to, ze jest zły, uważam jest bardzo miodny, ale gra robiona stricte pod nowe generacja powinna w tej kwestii iść bardziej do przodu. No chyba że tak jest. Na Youtube ciężko to ocenić, dlatego się pytam tych co mają przyjemność rozwalać zombiaki :)Nie ma lepszego strzelania niż w Residentach Power broni, świetne sterowanko postacią (czuć ciężar, a nie jak w niektórych shooterach, że masz wrażenie, że sterujesz piórkiem), ultra miodne headshoty i zajebiste wykonanie i animacje przeładowania gnatów.spoilerNo właśnie chyba każdy myslał, że to jest final boss, ale znając serię pewnie się odrodzi.Gra nie mówi tego wprost, ale idzie się domyślić, że to był tylkospoilerklon. Tak samo zresztą jak Hunk, inaczej typ w trakcie walki z Leonem miałby już z 70 lat. Pod koniec gry można wyczytać notatki, z których wynika że The Connections weszło w posiadanie wszystkich eksperymentów Umbrelli, więc mogą sobie odtworzyć każdego potwora jakiego chcą, ale jakim cudem mają też dostęp do DNA i technologię żeby przywrócić ludzi takich jak Wesker? Dazynt matter, ważne że teraz już wszystko jest możliwe w tej serii, dosłownie każdy powrót zza grobu. Ciekawe kogo zobaczymy w takim razie w RE10. Nicholaia? Nemesisa? Veronicę? Fajnie jakby w końcu ruszyli trochę wątek tej organizacji, bo póki co bardzo mało o nich wiadomo, a jak się dowiedzieliśmy w Requiem ziomeczki pociagają za wszystkie sznurki już od dawna. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Josh
Opublikowano 44 minuty temu44 min BRAKUJE MI AMUNICJI! Mam prawdziwy survival horror. Edytowane 43 minuty temu43 min przez Lukas_AT
Opublikowano 41 minut temu41 min Po 15 godzinach koniec pierwszego przejścia i myślę, że mogę wrzucić RE9 do mojego top 3 zaraz za RE2 i RE4. Kampania Grace jest super, ale cieszę się, że dodali dziadka Leona, bo gdy już byłem wymęczony tym ciągłym skradaniem i liczeniem każdego naboju, to w końcu przychodził czas wyżycia się. Zdaję sobie sprawę, że Grace mogłaby równie dobrze wystąpić solo i dalej byłby to świetny tytuł (na pewno bardziej spójny, bo tak jest wrażenie grania w dwie różne gry) no ale ja lubię jak są momenty, gdy jest trochę więcej akcji. Jedynie nie siadł mi:ten momentjazdy na motorze... takie jakieś to było głupie i kiczowate. Coś za długo było poważnie i gdy już myślałem, że sobie darują jakieś większe odpały w tej części, to nagle wyjechali z czymś takim. No ale to jednak Capcom i musieli to zrobić, bo inaczej byliby chorzy.Niby 15 godzin, a się czuję jakbym z dwa razy tyle miał na liczniku. To mój pierwszy RE kupiony na premierę, bo wcześniej zawsze kupowałem albo przy pierwszej obniżce, albo starsze odsłony na większych wyprzedażach. To były dobrze wydane pieniądze i wezmę jeszcze od Japończyków Pragmate w kwietniu, bo po pierwsze lubię takie klimaty i mi się podobało demo, po drugie w podzięce za tak dobrą grę jaką jest RE9, a po trzecie żeby im się zwróciło za gaże dla Troya Bakera. Dychy nie dam, bo były drobne zgrzyty podczas tej przygody, ale 9/10 mogę dać z czystym sumieniem. Czekam na dlc i za jakiś czas wracam na drugie przejście w FPP dla odmiany.
Opublikowano 30 minut temu30 min Już chyba blisko końca, ale co tam się wyprawia to niech mnie uj spoilerPościg za Gideonem i strzelanie do zombie psów? Ja pierdykam, ale nieoczekiwana sekwencja i o dziwo siadła mi jak złoto. Highlight kampanii Leona… do momentu wejścia na Komisariat. Aż ciareczki przeszły. Później Mr X? Ja jebie co tam się wyprawia. I ta walka, no złoto. Ktoś grał z OG ost i orientuje się czySpoilerPodczas walki z Tyrantem też pojawia się oryginalna ścieżka dźwiękowa? Czy tylko safe roomy i RPD?
Opublikowano 21 minut temu21 min Design potworow i dzwieki, ktore one wydaja to mistrzostwo swiata. Grace to doskonaly horror. Capcom ustawilo poprzeczke mega wysoko. Przeszli samych siebie skurczybyki.
Opublikowano 11 minut temu11 min 17 minut temu, Uzytnik30 napisał(a):Ktoś grał z OG ost i orientuje się czySpoilerPodczas walki z Tyrantem też pojawia się oryginalna ścieżka dźwiękowa? Czy tylko safe roomy i RPD?Tak, odpala się kawałek z klasycznego RE2. Ten utwór jest tak zajebisty, że powinien być w tej grze domyślnie, a nie jako dodatek.
Opublikowano 7 minut temu7 min Godzinę temu, Josh napisał(a):Nie ma lepszego strzelania niż w Residentach Power broni, świetne sterowanko postacią (czuć ciężar, a nie jak w niektórych shooterach, że masz wrażenie, że sterujesz piórkiem), ultra miodne headshoty i zajebiste wykonanie i animacje przeładowania gnatów.spoilerGra nie mówi tego wprost, ale idzie się domyślić, że to był tylkospoilerklon. Tak samo zresztą jak Hunk, inaczej typ w trakcie walki z Leonem miałby już z 70 lat. Pod koniec gry można wyczytać notatki, z których wynika że The Connections weszło w posiadanie wszystkich eksperymentów Umbrelli, więc mogą sobie odtworzyć każdego potwora jakiego chcą, ale jakim cudem mają też dostęp do DNA i technologię żeby przywrócić ludzi takich jak Wesker? Dazynt matter, ważne że teraz już wszystko jest możliwe w tej serii, dosłownie każdy powrót zza grobu. Ciekawe kogo zobaczymy w takim razie w RE10. Nicholaia? Nemesisa? Veronicę? Fajnie jakby w końcu ruszyli trochę wątek tej organizacji, bo póki co bardzo mało o nich wiadomo, a jak się dowiedzieliśmy w Requiem ziomeczki pociagają za wszystkie sznurki już od dawna.No w sumie to SpoilerTu już mieliśmy nemesisa, bo Gideon chyba na koniec okazał się nemesisem. W sumie ta ostatnia walka lekkie rozczarowanko, bo powtórka z rimejku trójki, tylko gorzej, bo bez epickiego wsadzenia przez Jill wielkiego ray guna w gębę nemesisa i wyjebania gigantycznej dziury w ścianie ;d
Opublikowano 2 minuty temu2 min No niby tak, ale mi chodzi teraz o spoilerNemesisa w swojej bazowej formie. To zmutowane gówno na końcu to ledwo można nazwać Nemkiem I wcale się nie zdziwię jeżeli w REX naprawdę sięgną po ten motyw. Story Leona zatoczyło koło, może teraz czas na Chrisa&Jill i powrót ich traum?