Opublikowano 4 sierpnia4 sie Przeszło mi to przez myśl Może nie będzie tak źle xD Edytowane 4 sierpnia4 sie przez badzejo
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Można się pośmiać czytając ten temat, oczekiwania były spore. @jimmy nawet liczył na jebanie Nintendo za ciągnięcie Game Freaka w dół a tu lipa.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Mi tu zawiewa Recore na Xboxa. Albo się odbijesz albo pociśniesz do napisów końcowych.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie 10 minut temu, GearsUp napisał(a):Można się pośmiać czytając ten temat, oczekiwania były spore. @jimmy nawet liczył na jebanie Nintendo za ciągnięcie Game Freaka w dół a tu lipa.Mogą wrócić do pokemonow. Te idą im sporo lepiej nawet ostatnia słaba część dużo lepiej oceniana niż ich eksperyment. Widać pokemony dopieszczają a dla reszty wrzucają chińskiego slopa.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Pudełko odbiorę, bo zbieram póki są dostępne. Ale gra do zaliczenia na bezrybiu. Przy aktualnym terminarzu i co wychodzi w najbliższych tygodniach przejdzie bokiem bez większego echa.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Dużo narzekań na małą ilość rodzajów mobów jak i ich movesety powtarzalne. Nie brzmi to dobrze ale się włączy dziś.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Czyli wychodzi, że game freak po prostu są chujowi w robienie gierek i to nie bat pokemon company był winny.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Najlepiej chyba przekonać się samemu albo ogrywając w gp albo nawet kupić grę bo wyceniona jest spoko.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie 70 to nie jest mała średnia, dodali by taką chinke z cycami jak w stelar blade to mieliby 80 przecież
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Nie ma UW, więc mam czarne paski po bokach.... średnio.Na update jak w Crimson nie ma co liczyć.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie 25 minut temu, iluck85 napisał(a):Nie ma UW, więc mam czarne paski po bokach.... średnio.Na update jak w Crimson nie ma co liczyć.Można się było spodziewać. Spece od pokemonów chyba zapomnieli, że to nie switch i gra odpala się domyślnie z FSR 1 w trybie performance czyli ktoś to nie ogarnia ustawień będzie przechodził z tym gównem całą grę
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Ja pograłem jakoś ponad 2 godziny i bawię się dobrze a nawet bardzo dobrze. Te komendy dla psa imho nie zaburzają tempa walki w ogóle.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Doszedłem do 1 bossa. Te ziarno faktycznie takie se, ale ma swój klimat. Zalatuje mi tu miks wielu gierek- te apo to takie trochę Enslaved, troche Nier z tą muzyczką. Ognisko jak w DKS. Parowanie E33. Tragedii nie ma.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie 27 minut temu, Chewie napisał(a):Można się było spodziewać. Spece od pokemonów chyba zapomnieli, że to nie switch i gra odpala się domyślnie z FSR 1 w trybie performance czyli ktoś to nie ogarnia ustawień będzie przechodził z tym gównem całą grę Mam dlss. Ale i tak przydałoby się ustawienie dla UW.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie 2 godziny temu, Soban napisał(a):Czyli wychodzi, że game freak po prostu są chujowi w robienie gierek i to nie bat pokemon company był winny.ano, growe poksy niestety udupione na lata
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Na szybko to Wygląda nawet spoko, fajny movement lekka postać i odbijanie ciosów przyjemne. Dużo skilli upgrade itp.Tak samo dużo śmieci na mapce materiałów różnych, no nic trzeba pograć więcej.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Ja pobiegałem z godzinkę i póki co jest spoko, niczego więcej nie oczekiwałem :) Jeśli historia i miejscówki dostarczą, to będzie solidna 7 ;D