Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Beast of Reincarnation

Featured Replies

Opublikowano

Historia wieje nudą, a do tego te bezpłciowe dialogi. Są długie i nudne. Nie ma chemii, pies nawet spoko.

• Odpowiedzi 147
  • Wyświetleń 11,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• iluck85
    iluck85

Kamerę mogą poprawić, ale nudnych dialogów już nie poprawią. Te rozmowy są bezpłciowe. Jakbyście czytali posty ASX. - kiedyś było ładnie -aha - może jeszcze będzie ladnie -.... Mniej więcej.

• Czyli potrafią zrobić lepszą grafę niż w Pokemonach.

• devilbot
    devilbot

Ja oczywiście biorę cyfrowo day 1 w ciemno. Znam się na grach w chuj i wiem że to będzie fajny tytuł

Opublikowano

Muzyke trzeba będzie wyciszyć bo pierdolca idzie dostać. Kompozytor nagrał dwa utwory i chyba poszedł grać w CS'a.

Opublikowano

Oj już przestańcie się pastwić. Progres tego studia widać gołym okiem:

HO4a2HJW4AARb56.jpg

Opublikowano

Pograłem z 3-4h i oceny raczej sprawiedliwe. Mało animacji finiszerów, mobów mało - no ale to pierwszy region, jak tak to będzie wyglądać całą grę to słabo. Walka i rozwijanie postaci fajne z tym że biorąc pod uwagę to co wcześniej napisałem pytanie czy się nie znudzi. Emma i pies mają też wspólne skill pointy i trzeba sobie patrzeć co i jak, a właśnie to odpalanie skilli psa spoko i nie przeszkadza.

Opublikowano

Drzewko rozwoju akurat zbyt mocne na całą grę.

Podobno 2 połowa gry siada i już jest słabiej.

199zl to nie najgorsza cena.350 bym czuł zawód. Ogrywam w GP i tak, ale pudełko mam na PS5.

Gierka dobra za 150zl, sezon ogórkowy i siądzie klimat.

Dlatego wspominałem wcześniej że zalatuje mi Recore. Nie był to wybitny tytuł ale pyknąłem w niego i skończyłem spokojnie i z przyjemnością.

Ciekawe jaki tutaj jest potrzebny czas na ukończenie.

Opublikowano

Nie no za 3,5 bomby to bym nie ryzykował w ciemno. Za pół tego to fajnie samemu się przekonać i sprawdzić.

Opublikowano

30-40h główna fabuła, tak intetnety mówią.

Opublikowano
13 minut temu, Atherius napisał(a):

30-40h główna fabuła, tak intetnety mówią.

W 30 godzin to robisz platyne, a w tym są dwa przejścia oh_you

Screenshots_2026-08-04-19-45-23.png

Opublikowano

Wgrałem sobie PL napisy i nawet dubbing jest. Ale teraz wróciłem do JP dub i PL napisów.

Spoko i miło- plusy PC.

Co mnie najbardziej drażni, to na ten moment kamera. Przy starciach z większym oglądam brzuch przeciwnika, no tutaj karny kutas.

IMG_5954.jpeg

Opublikowano

Pokonałem 1 "dużego" bossa, no i chyba szału nie ma, bo osiągniecie jest rzadkie- 6%.

No średniak, większe i mniejsze babole, ale dosyć przyjemny tytuł. 8 bym nie dał, na razie 6/7.

Opublikowano
1 godzinę temu, iluck85 napisał(a):

Pokonałem 1 "dużego" bossa, no i chyba szału nie ma, bo osiągniecie jest rzadkie- 6%.

No średniak, większe i mniejsze babole, ale dosyć przyjemny tytuł. 8 bym nie dał, na razie 6/7.

Tak, z tym się zgadzam. Jestem w 1 rejonie jeszcze ale póki co 6/7 i wątpie, żeby się zmieniło. Ale nie narzekam, gra mi się spoko.

Opublikowano

Dobrze że nie wziąłem, zapowiedzieli dużego patcha który nawet naprawi pacing story i inne rzeczy plus potem inne wsparcie i poprawki.

Czyli na przecenie kiedyś tam może być już grywalne.

Opublikowano

Szkoda że pewnie nie będą tego tak naprawiać jak Crimsona. W sumie podobne te gry, w każdej są jakieś elementy które mogą się podobać ale daleko im do poprawnych dużych gier.

Opublikowano

Średniak, ale po gameplayach mam ochote w to zagrać, łyknie się używkę za jakiś czas.

Opublikowano

Walka z bossem w 3 rozdziale mi się podobała, bo była tak jakby 2 na 2 i atakując jednego musiałem kątem oka patrzeć czy drugi nie przymierza się do ataku. Oczywiście nie jest to nic wybitnego, bo nie ma tak, że nasz psiak jakoś absorbuje uwagę jednego z przeciwników tylko robi za wsparcie.

Edytowane przez Patapon

Opublikowano

Kamerę mogą poprawić, ale nudnych dialogów już nie poprawią.

Te rozmowy są bezpłciowe. Jakbyście czytali posty ASX.

- kiedyś było ładnie

-aha

- może jeszcze będzie ladnie

-....

Mniej więcej.

Opublikowano

Wygląda na taki średniaczek. Oglądałem kawałek gameplayu i taki zlepek gier, ale i takie gry potrafią pozytywnie zaskoczyć.

Opublikowano

Bo to jest średniaczek z nawet przyjemną walką, jestem dopiero w drugim regionie i mój największy zarzut to ślamazarnie prowadzone dialogi i cutscenki fablarne. Serio jest to zrobione tak usypiająco że trzeba pić kawę aby nie spaść z kanapy :)

Opublikowano

Zerowy fan service. Kto to widział, żeby baba brała prysznic w kurtce.

Opublikowano

Początek 3 regionu i mi się coraz bardziej gierka podoba. Gra chyba nowa muzyczka i pojawiły się też dwa nowe rodzaje mobów xD Ale dalej to głównie fajnie się eksploruje rozwija postacie i walczy.