Opublikowano 4 sierpnia4 sie Historia wieje nudą, a do tego te bezpłciowe dialogi. Są długie i nudne. Nie ma chemii, pies nawet spoko.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Muzyke trzeba będzie wyciszyć bo pierdolca idzie dostać. Kompozytor nagrał dwa utwory i chyba poszedł grać w CS'a.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Pograłem z 3-4h i oceny raczej sprawiedliwe. Mało animacji finiszerów, mobów mało - no ale to pierwszy region, jak tak to będzie wyglądać całą grę to słabo. Walka i rozwijanie postaci fajne z tym że biorąc pod uwagę to co wcześniej napisałem pytanie czy się nie znudzi. Emma i pies mają też wspólne skill pointy i trzeba sobie patrzeć co i jak, a właśnie to odpalanie skilli psa spoko i nie przeszkadza.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Drzewko rozwoju akurat zbyt mocne na całą grę. Podobno 2 połowa gry siada i już jest słabiej.199zl to nie najgorsza cena.350 bym czuł zawód. Ogrywam w GP i tak, ale pudełko mam na PS5.Gierka dobra za 150zl, sezon ogórkowy i siądzie klimat. Dlatego wspominałem wcześniej że zalatuje mi Recore. Nie był to wybitny tytuł ale pyknąłem w niego i skończyłem spokojnie i z przyjemnością. Ciekawe jaki tutaj jest potrzebny czas na ukończenie.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Nie no za 3,5 bomby to bym nie ryzykował w ciemno. Za pół tego to fajnie samemu się przekonać i sprawdzić.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie 13 minut temu, Atherius napisał(a):30-40h główna fabuła, tak intetnety mówią.W 30 godzin to robisz platyne, a w tym są dwa przejścia
Opublikowano 4 sierpnia4 sie O to krótka gierka. Wcześniej faktycznie było info że ~40h to miało zajmować jedno przejście.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Wgrałem sobie PL napisy i nawet dubbing jest. Ale teraz wróciłem do JP dub i PL napisów.Spoko i miło- plusy PC.Co mnie najbardziej drażni, to na ten moment kamera. Przy starciach z większym oglądam brzuch przeciwnika, no tutaj karny kutas.
Opublikowano 5 sierpnia5 sie Pokonałem 1 "dużego" bossa, no i chyba szału nie ma, bo osiągniecie jest rzadkie- 6%. No średniak, większe i mniejsze babole, ale dosyć przyjemny tytuł. 8 bym nie dał, na razie 6/7.
Opublikowano 5 sierpnia5 sie 1 godzinę temu, iluck85 napisał(a):Pokonałem 1 "dużego" bossa, no i chyba szału nie ma, bo osiągniecie jest rzadkie- 6%.No średniak, większe i mniejsze babole, ale dosyć przyjemny tytuł. 8 bym nie dał, na razie 6/7.Tak, z tym się zgadzam. Jestem w 1 rejonie jeszcze ale póki co 6/7 i wątpie, żeby się zmieniło. Ale nie narzekam, gra mi się spoko.
Opublikowano 5 sierpnia5 sie Dobrze że nie wziąłem, zapowiedzieli dużego patcha który nawet naprawi pacing story i inne rzeczy plus potem inne wsparcie i poprawki.Czyli na przecenie kiedyś tam może być już grywalne.
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Szkoda że pewnie nie będą tego tak naprawiać jak Crimsona. W sumie podobne te gry, w każdej są jakieś elementy które mogą się podobać ale daleko im do poprawnych dużych gier.
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Średniak, ale po gameplayach mam ochote w to zagrać, łyknie się używkę za jakiś czas.
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Walka z bossem w 3 rozdziale mi się podobała, bo była tak jakby 2 na 2 i atakując jednego musiałem kątem oka patrzeć czy drugi nie przymierza się do ataku. Oczywiście nie jest to nic wybitnego, bo nie ma tak, że nasz psiak jakoś absorbuje uwagę jednego z przeciwników tylko robi za wsparcie. Edytowane 6 sierpnia6 sie przez Patapon
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Kamerę mogą poprawić, ale nudnych dialogów już nie poprawią. Te rozmowy są bezpłciowe. Jakbyście czytali posty ASX.- kiedyś było ładnie-aha- może jeszcze będzie ladnie-.... Mniej więcej.
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Wygląda na taki średniaczek. Oglądałem kawałek gameplayu i taki zlepek gier, ale i takie gry potrafią pozytywnie zaskoczyć.
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Bo to jest średniaczek z nawet przyjemną walką, jestem dopiero w drugim regionie i mój największy zarzut to ślamazarnie prowadzone dialogi i cutscenki fablarne. Serio jest to zrobione tak usypiająco że trzeba pić kawę aby nie spaść z kanapy
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Dobrze że jest skip jak się idzie pod prysznic z Koo. Seba lubi to hehe.
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Początek 3 regionu i mi się coraz bardziej gierka podoba. Gra chyba nowa muzyczka i pojawiły się też dwa nowe rodzaje mobów xD Ale dalej to głównie fajnie się eksploruje rozwija postacie i walczy.