Opublikowano 6 sierpnia6 sie Ja też sobie zamówiłem, ale że w pakiecie brałem również Mortal Shell II, więc NOR-BIT wyśle mi dopiero komplet przy okazji premiery tego drugiego tytułu.Ciekaw jestem, jak mi to siądzie, bo gameplaye mnie zachęciły.
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Dlatego fabuła nie porywa, jakby historia była ciekawa to może-MOŻE te gadki by jakoś uszły. A to klasyczne- przyszedł zły pan, zrobił zle rzeczy, jesteś wybrańcem, idź mu spuść łomot.Pies pomocny- a mógł zawadzać np.Drugi słaby element to kamera, a szczególnie podczas walki z dużymi przeciwnikami.To główne dwa zarzuty na teraz. Ja biegam nadal po 2 rozdziale. Jak ktoś ograł Recore na Xbox to wie mniej więcej jaki to typ gry. Albo ograsz albo olejesz. Nie idzie jednoznacznie polecić. Biomutant wtopiłem i nie polecam. A to się spodoba prędzej wielu osobom. 169zl jakby kosztowało to idealny day one dla tej gierki. 199 nadal spoko, ale nie dla wszystkich. Na xboxie w GP jest więc
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Jak gameplay się podobał i taki setting lubisz to pewnie gra się spodoba mniej lub bardziej. Sama historia jest jaka jest, najgorszy jest sposób jej prezentacji.
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Co jest z tą grafiką do cholibki, na kąkutrze wszystko na max, a wygląda paskudnie, rozmyte to i w ogóle breja na ekranie.Denerwuje trochę opóźnienie przy ruszaniu postacią z miejsca, praca kamery też by mogła być lepsza. A tak to fajny klimacik, taki mix nier, sekiro, baza jak w death stranding, widać, że ściągali od kolegów z innych ławek.
Opublikowano 6 sierpnia6 sie No taki filtr narzucony- ziarno. Spoko, potem się na to nie zwraca już uwagi.
Opublikowano 8 sierpnia8 sie Fabuła sama w sobie nie jest fatalna natomiast to jak przeciąganie i mulaste są dialogi/przerywniki jest nie do przejścia dla mnie. Grę ukończyłem ale w pewnym momencie już odwracałem głowę na przerywnikach albo szedłem do toalety, tak okropnie zrobionych przerywników nie pamiętam z żadnej innej gry w moim życiu. Gameplay jest przyjemny więc chciało się grać ale momentami miałem wrażenie że ekipa robiąca grę musiała być na jakiś benzo albo innych uspokajaczach bo nawet to co miało być dynamiczne mnie usypiało a podkreślam że nie używam tiktoka czy innych shortsów więc mózgu przepalonego nie mam.
Opublikowano 8 sierpnia8 sie Gra miała potencjał, ale zabraklo czasu na szlify, bo podstawy są dobre. Walka na tyle satysfakcjonująca, że też przejdę, takie 6+/10.
Opublikowano 9 sierpnia9 sie Ja ukończyłem w 31h zabijając wszystko na drodze, zwiedzając okolice i prowadząc rozmowy z każdym NPC. Biegnąc prosto do celu to pewnie z 10h mniej.
Opublikowano 9 sierpnia9 sie Miałem brać, ale brak polskiej wersji językowej w 2026 to nieśmieszny żart, naura.Może dodadzą kiedyś to się ogra za połowę ceny premierowej.
Opublikowano 9 sierpnia9 sie Wytrzymałem 7h i dostałem kurwicy przy walce z tym bykiem i idiotyczną pracą kamery, ogólnie cała gra jest gównem. Jedyne plusy, to fajne parowanie i jego udźwiękowienie, ale niestety spore rozczarowanie, bo zapowiadało się dobrze i ciekawie.
Opublikowano 10 sierpnia10 sie Wleciał jakiś pacz Beast of Reincarnation PC Patch Notes (v1.0.7)Various adjustments to the player camera, both in and out of combat.Additional camera adjustments will be made going forward.Adjustments to text size throughout the game.Further text size adjustments are being planned.Story pacing has been slightly adjusted by ensuring that some of the affinity-building conversations that could occur multiple times in a row are now limited to once per day.Additional updates are being planned to further improve cutscene experience. We will share more details as soon as possible.The default cinematic cutscene setting has been changed from Cinematic to Performance mode. This means that cutscenes will not longer play at 24fps by default, though the option is still available.Please note that if you already have this option set to Cinematic, changing it to Performance will apply this change going forward.Players can now change the mapping of the "interact" button in settings.Adjustments to the parry window when Emma is taking damage.Fixed a bug where, if the interact button is mapped to the square/X button, pressing it during the story event where you talk to Kagura on the Walker would incorrectly prioritize "rest until morning", preventing you from talking to Kagura.Various balance adjustments to bosses across all difficulty levels.Various balance adjustments to enemy encounters on Normal difficulty.Fixed a bug causing button icon type changes to not be saved correctly.Fixed a bug causing upscaling settings to reset upon restarting the game.Fixed a bug related to V-Sync. Changing V-sync settings will no longer impact the player's resolution settings.Various additional bug fixes including:Fixed an issue where the 6th golem in Subcity 01 was difficult to find.Fixed an issue where Emma becomes unable to interact if a Bloom Art is cancelled.
Opublikowano 12 sierpnia12 sie W dniu 10.08.2026 o 09:04, messer33 napisał(a):Wleciał jakiś paczBeast of Reincarnation PC Patch Notes (v1.0.7)Various adjustments to the player camera, both in and out of combat.Additional camera adjustments will be made going forward.Adjustments to text size throughout the game.Further text size adjustments are being planned.Story pacing has been slightly adjusted by ensuring that some of the affinity-building conversations that could occur multiple times in a row are now limited to once per day.Additional updates are being planned to further improve cutscene experience. We will share more details as soon as possible.The default cinematic cutscene setting has been changed from Cinematic to Performance mode. This means that cutscenes will not longer play at 24fps by default, though the option is still available.Please note that if you already have this option set to Cinematic, changing it to Performance will apply this change going forward.Players can now change the mapping of the "interact" button in settings.Adjustments to the parry window when Emma is taking damage.Fixed a bug where, if the interact button is mapped to the square/X button, pressing it during the story event where you talk to Kagura on the Walker would incorrectly prioritize "rest until morning", preventing you from talking to Kagura.Various balance adjustments to bosses across all difficulty levels.Various balance adjustments to enemy encounters on Normal difficulty.Fixed a bug causing button icon type changes to not be saved correctly.Fixed a bug causing upscaling settings to reset upon restarting the game.Fixed a bug related to V-Sync. Changing V-sync settings will no longer impact the player's resolution settings.Various additional bug fixes including:Fixed an issue where the 6th golem in Subcity 01 was difficult to find.Fixed an issue where Emma becomes unable to interact if a Bloom Art is cancelled.Macie takie wrażenie, że po tym patchu na PRO gra chodzi dużo lepiej? Albo mam zrytą banię, ale zniknęło ziarno i jest ostro jak żyleta. Pograłem wczoraj z 3h, gameplayowo gra mi bardzo siedzi, jak się na dialogach zamknie oczy i uszy to można to przetrwać.
Opublikowano 12 sierpnia12 sie Klatki leciały głównie w pierwszej lokacji, teraz te dalej są mniejsze to działa ok. Zetnie czasem jak jest dużo mobów i się odpali jakieś skille. Zniknął tryb PS5pro performance z opcji po tym paczu, teraz nie ma nic do wyboru.Sama historia to nawet nie jest jakaś zła, notki z LORE sobie chętnie czytam ale scenki w Walkerze xD no idę po picie albo na telefon patrzę.
Opublikowano 12 sierpnia12 sie Na zwykłej ps5 też chyba jakoś lepiej to chodzi po patchu, nie wiem może sobie wkręcamgdyby nie te rozmowy to gra naprawdę byłaby bardzo spoko Ciacham sobie mobki wesoło, morda się cieszy, parowanko Miodek, historia mnie wciągnęła, czytam notatki, ale jak odpala się cutscenka szczególnie ta w walkerze to dostaje wylewu xd
Opublikowano 12 sierpnia12 sie Ja już idę na finałowe starcie, przez głowę przechodzi mi nawet pyknięcie platyny ale jeśli w ng+ nie będzie dało się skipować scenek dialogowych to odpuszczam, drugiej takiej podróży nie przetrwam
Opublikowano niedziela o 15:592 dni W dniu 12.08.2026 o 15:12, KOMARZYSKO napisał(a):Ja już idę na finałowe starcieKoorwa cofnąłem się tam do ogniska coś zmienić i co? Drugi raz to pierdolenie mikoto trzeba oglądać XD
Opublikowano niedziela o 18:052 dni To jest chyba najdłuższa cutscenka w grze nie dość że nie skipowalna, to do tego wsadzona przed finałowym bossem. Szczyt japońskiego gejmingu [emoji16]Na szczęście mam to już za sobą, regeneruję psychę po tych wszystkich filmikach a jutro w ramach antidotum wjeżdża Mortal Shell 2.
Opublikowano niedziela o 18:532 dni Niech dają pacza na cutscenki to sobie przebiegnę to NG+ w parę godzin do