Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Beast of Reincarnation

Featured Replies

Opublikowano

Ta gra jest niebezpiecznie blisko bycia 1:1 podjebą sekiro. Ta walka nastawiona na parry i linka do przemieszczania sprawiały, że zaczalem sie zastanawiac, czy to nie kolejna gra chinoli, bo oni lubia bezczelnie zgapiac.
Ogra sie w abonamentach, zero motywacji by pieniadze na to wydac.

• Odpowiedzi 147
  • Wyświetleń 11,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• iluck85
    iluck85

Kamerę mogą poprawić, ale nudnych dialogów już nie poprawią. Te rozmowy są bezpłciowe. Jakbyście czytali posty ASX. - kiedyś było ładnie -aha - może jeszcze będzie ladnie -.... Mniej więcej.

• Czyli potrafią zrobić lepszą grafę niż w Pokemonach.

• devilbot
    devilbot

Ja oczywiście biorę cyfrowo day 1 w ciemno. Znam się na grach w chuj i wiem że to będzie fajny tytuł

Opublikowano

Ogólnie mocno pachnie Stellar Blade'em, po opisie i po każdej sekundzie zwiastuna zarazem. Ckliwe sci-fi, efektowne finishery, podobny raczej pomysł na bohaterkę czyli trochę "tajemnicza". No i gra która trochę jak miks wszelakich trendów dużej gry konsolowej. Z gier From to jakoś nie widzę powiązania, no walczy się, nastrój zupełnie inny, pioseneczki, dużo scenek, gra nie ma też być jakoś ciężka.

Opublikowano

Połączenie Stellara i Sekiro w jedno? Nie wiem czy może być lepiej. Walki w tych grach są bardzo satysfakcjonujące. Oby tylko rozgrywka była wymagająca. Na tę chwilę bardzo interesujący tytuł. I z małą niecierpliwością czekam na więcej informacji o grze.

Opublikowano

Wszystko fajnie, ale tu coś mocno kładą nacisk na rpg i rozwój postaci, ekwipunek itp:.? Mignął mi gdzieś UI na tych trailerach i strasznie to wygladało zniechęcająco.

• 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
6 minutes ago, Faranell said:

Premiera tuż tuż, łapie ktoś na premierę?

Zastanawiam się. Koncept zdaje się ciekawy, fakt tworzenia przez Game Freak też bardzo mnie ciekawi - chciałbym zobaczyć co są w stanie zrobić poza Pokemonami. Niestety kupka wstydu jest pokażna u mnie i wziąłem sobie do serca kwestię niepowiększania jej i możliwie szybkiego zmniejszenia. Kupię jeśli pęknę i nie dotrzymam swoich postanowień D

Opublikowano

Ja oczywiście biorę cyfrowo day 1 w ciemno.

Znam się na grach w chuj i wiem że to będzie fajny tytuł

Opublikowano

Będzie ale jak ktoś chce kupić to może też na Islandii za 145zł.

Ogólnie gra wszędzie jest super wyceniona. Częściej kupuje takie gry.

Opublikowano

Zamówione już dawno, w takiej cenie samemu się sprawdzi. Widać pewne braki w animacjach, chuj wie jak to będzie działać no ale setting dla mnie idealny i bicie mieczykiem.

Opublikowano

Setting okropny, ale zamówiłem przez te porównania do sekiro i ostatnie gameplaye.

Opublikowano

Kurwa ile? 40h sama fabuła?

Opublikowano

To z robieniem pobocznych rzeczy.

Jeszcze zastanawia czy tu będą BIOMY czy jakaś jedna duża mapka w sumie zbyt wiele to nie pokazali. No i różnorodność mobów żeby była dobra skoro to studio od pokemonów to powinni nasrać stworków.

Opublikowano

Tak mówi IGN. W sumie podobnie do dość pełnego przejścia Niera czy Stellar Blade.

Opublikowano
7 minut temu, messer33 napisał(a):

To z robieniem pobocznych rzeczy.

Jeszcze zastanawia czy tu będą BIOMY czy jakaś jedna duża mapka w sumie zbyt wiele to nie pokazali. No i różnorodność mobów żeby była dobra skoro to studio od pokemonów to powinni nasrać stworków.

Czy BIOMY to nie wiem, ale w jakimś wywiadzie było mówione, że gra ma podział na etapy, gdzie można znaleźć dodatkowe rzeczy poza "główną misją".

Opublikowano

Jak kogoś ciekawi to jest lista trophy dostępna na psnprofiles. Ktoś się nie boi spoilerów i zobaczy to dajcie znać czy jest coś za przejście na hard czy podobne.

Opublikowano

Za poziom nie widziałem, ale jest za przejście NG+, więc przynajmniej dwa razy trzeba zaliczyć.
No i wymaksowanie, znalezienie oraz upgrade'owanie wszystkiego.

Opublikowano

Cytowałem z wywiadu jaka ma być budowa lokacji, nie jest to gra z jednym open worldem. Ogólnie ma się iść do przodu, po różnych, ale nieraz dość dużych lokacjach. W 2026 roku w takiej dużej grze pewnie też będzie możliwość powracania, by coś tam wyczyścić, nie wyobrażam sobie że nie...

Zero szans że z taką grafiką będzie sto unikalnych potworów lol.

W Pokemonach de facto nie robi tego Game Freak, tylko głównie Creatures Inc., firma która ma ze 300 pracowników i pewnie ze 100 z nich pracuje nad główną serią Pokemon, czyli mniej więcej tyle co z Game Freaku robi samą grę.

Opublikowano

W porównaniu do Crimsona 40h to jest nic. Obczai się w game passie u pani Asi a potem ewentualnie kupi bo jest dobra cena. Tak samo zrobię z Expedition 33. Gorzej, że będę musiał kupić na PS5 bo to mój jedyny sprzęt z napędem potter