Opublikowano 10 października10 paź Nie, wcale nie xD dlatego też właśnie teraz uruchamiają darmowy tydzień z BO6, a pod wpływem bety bf6 zrezygnowali z durnych skinów, SBMM i rozwiązywaniu party, a dzisiaj czytałem ze paru streamerow coda rezygnuje z niego na rzecz BF6 po tych co się zadziało na Call of Duty NEXT.Może w jednostkach sprzedaży cod nadal będzie lepszy, ale trend jest oczywisty, ludzie odwracają się od coda na rzecz innych gier bo mają dość.
Opublikowano 10 października10 paź Urocze jak każdy biegnie do BF6.Za miesiac wrócą do CoD.Zresztą jest miejsce na obie gry, ale jeśli chodzi o wyniki, to nie ma szans bf6 z cod bo7.Wlatuje Codzik dayone jednak.
Opublikowano 10 października10 paź 5 godzin temu, MaZZeo napisał(a):Nie, wcale nie xD dlatego też właśnie teraz uruchamiają darmowy tydzień z BO6, a pod wpływem bety bf6 zrezygnowali z durnych skinów, SBMM i rozwiązywaniu party, a dzisiaj czytałem ze paru streamerow coda rezygnuje z niego na rzecz BF6 po tych co się zadziało na Call of Duty NEXT.Może w jednostkach sprzedaży cod nadal będzie lepszy, ale trend jest oczywisty, ludzie odwracają się od coda na rzecz innych gier bo mają dość.O jakimkolwiek trendzie moglibyśmy mówić, gdyby Battlefield ukazywał się w cyklu rocznym. A kiedy wyjdzie siódemka? Strzelam...za 5 lat.
Opublikowano 10 października10 paź Widziałem gameplay od Angry Joe. Rozgrywka jest mega szybka, aż mi się przypomniały dobre czasy pif paf z ekipą z pierwszej pracy w UK gdy razem w pięciu graliśmy razem w GTA Online, StarWars Battlefront i "kala" właśnie.Nie powiem że mi się gameplay od AJ nie podobał, wręcz przeciwnie, był całkiem miodny. Ale martwi mnie jedna rzecz, którą też wyłapał Joe a mianowicie: cheaterzy. Byli, są i będą w grze a to ogromny minus. Z powodu cheaterów odpuściłem Eso i Sniper Elite5.
Opublikowano sobota o 09:475 dni Wygląda na to, że DICE i spółka wytrzymali presję, spełniając przynajmniej kluczowe obietnice złożone przy publikowanych materiałach promujących Battlefield 6 i kolejnych beta testach. Już teraz mogą się pochwalić całkiem niezgorszym wynikiem, jeśli chodzi o liczbę jednocześnie grających użytkowników. W przeciągu pierwszej godziny przekroczyli 700 tysięcy, zostawiając w tyle rekord Call of Duty (jak wynika ze SteamDB, w chwili pisania tego newsa jest już ich blisko 750 tysięcy). A pamiętajmy, że jeszcze kawał weekendu przed nami.