Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Nie, wcale nie xD dlatego też właśnie teraz uruchamiają darmowy tydzień z BO6, a pod wpływem bety bf6 zrezygnowali z durnych skinów, SBMM i rozwiązywaniu party, a dzisiaj czytałem ze paru streamerow coda rezygnuje z niego na rzecz BF6 po tych co się zadziało na Call of Duty NEXT.Może w jednostkach sprzedaży cod nadal będzie lepszy, ale trend jest oczywisty, ludzie odwracają się od coda na rzecz innych gier bo mają dość.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Urocze jak każdy biegnie do BF6.Za miesiac wrócą do CoD.Zresztą jest miejsce na obie gry, ale jeśli chodzi o wyniki, to nie ma szans bf6 z cod bo7.Wlatuje Codzik dayone jednak.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 5 godzin temu, MaZZeo napisał(a):Nie, wcale nie xD dlatego też właśnie teraz uruchamiają darmowy tydzień z BO6, a pod wpływem bety bf6 zrezygnowali z durnych skinów, SBMM i rozwiązywaniu party, a dzisiaj czytałem ze paru streamerow coda rezygnuje z niego na rzecz BF6 po tych co się zadziało na Call of Duty NEXT.Może w jednostkach sprzedaży cod nadal będzie lepszy, ale trend jest oczywisty, ludzie odwracają się od coda na rzecz innych gier bo mają dość.O jakimkolwiek trendzie moglibyśmy mówić, gdyby Battlefield ukazywał się w cyklu rocznym. A kiedy wyjdzie siódemka? Strzelam...za 5 lat.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Widziałem gameplay od Angry Joe. Rozgrywka jest mega szybka, aż mi się przypomniały dobre czasy pif paf z ekipą z pierwszej pracy w UK gdy razem w pięciu graliśmy razem w GTA Online, StarWars Battlefront i "kala" właśnie.Nie powiem że mi się gameplay od AJ nie podobał, wręcz przeciwnie, był całkiem miodny. Ale martwi mnie jedna rzecz, którą też wyłapał Joe a mianowicie: cheaterzy. Byli, są i będą w grze a to ogromny minus. Z powodu cheaterów odpuściłem Eso i Sniper Elite5.