Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Nowa gra twórców Ghostrunnera.Dark fantasy w epoce wojen napoleońskich? O kurwa!
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Klimat mega, ciekawe na czym będzie polegał 'myk', bo pewnie będzie jakiś, jak zapierd*lanie w ghostrunnerze.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Autor To jest niby souls-like, więc pewnie parowanie, metodyczne zadawanie obrażeń, itp.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Najlepszy trailer konfy. Teraz trzeba czekać czy gra też będzie spoko
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Wygląda bardzo fajnie, dobry myk z settingiem, który nie jest zajechany w innych mediach, nie tylko gierkach (fantasy plus epoka historyczna).
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. I bardzo dobrze, że soulslike Wygląda świetnie, czekam i trzymam kciuki.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 11 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):I bardzo dobrze, że soulslikeBłagam, dość. W gen. 7 jak wychodziło kilka razy więcej AAA bylo mniej FPSów i klonów Gearsów niż Soulsów w ciągu ostatniej dekady.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Chyba tylko ubi open worldy z generatora mogą sie przeciwstawić tej soulsowej machinie
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Tak naprawdę nie wiadomo ile elementów tutaj będzie z tego typu gier no i mamy perspektywę FPP. Wystarczy nie posiadać PTSD i podejść na chłodno. Ja się na szczęście nie obraziłem na gatunek także teraz jest multum dobra
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ten dłuższy gameplay mocno studzi zapał. Strasznie drewniano i ślamazarnie to się rusza :/
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Soulsliki teraz chyba przeszkadzają tym, którzy za nimi nie przepadają. A tak to dla mnie po prostu więcej zajebistych tytułów do ogrania. Bo się bawie z nimi świetnie.A po tym gameplayu jeszcze bardziej jestem kupiony.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Uwielbiam Ghostrunnery, więc jestem ciekaw co im tutaj wyjdzie. Jest klimat, walka wygląda fajnie, ale spodziewałem się czegoś bardziej dynamicznego od tych twórców. Może wrzucą demko jak w przypadku poprzednich tytułów.