Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Na pewno ten wrzesień się trochę przerzedzi, bo jest po prostu za dużo tytułów. Według mnie już chyba lepiej uciekać na grudzień lub styczeń, a nie wszystko pchać przed gta. WolverineOnimushaDawnwalkerValor MortisSilent hillControlDodatkowo na początku października Ace combat RaymanStar Wars Galaxy Racer I pewnie coś pominąłem. Dajcie spokój, a dalej w październiku też są gry, np. No Rest for the Wicked. Ja to będę wszystko ogrywał do wiosny 2027.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 21 minut temu, rafanus2 napisał(a):Na pewno ten wrzesień się trochę przerzedzi, bo jest po prostu za dużo tytułów. Według mnie już chyba lepiej uciekać na grudzień lub styczeń, a nie wszystko pchać przed gta.WolverineOnimushaDawnwalkerValor MortisSilent hillControlDodatkowo na początku październikaAce combatRaymanStar Wars Galaxy RacerI pewnie coś pominąłem. Dajcie spokój, a dalej w październiku też są gry, np. No Rest for the Wicked. Ja to będę wszystko ogrywał do wiosny 2027.Przecież raczej nikt tu nie planuje zagrać w to wszystko a zwłaszcza na premierę, spokojnieTo jest problem tylko i wyłącznie wydawców, gracze nie powinni narzekac.U mnie valor mortis po tym pokazie odpada
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wygląda spoko, ale w to się zagra na jakimś 50% promo. No i oni chyba tego nie zamierzają wycenić na 3 bomby?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Mnie z tej listy interesuje Onimusha, Dawnwalker, Valor Mortis, Control i Star Wars. Dawnwalker na początku września wlatuje, więc będzie czas ograć do premiery Onimushy. Potem na listopad/październik wleci Valor, Control i Star Wars Racer. Jeszcze o Silencie myślałem, ale póki co do dupy to wygląda na ostatni materiałach, więc chyba oleję temat.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Po obu Ghostrunnerach ufam temu deweloperowi do tego stopnia, że mogę brać ich gry w ciemno. Niemniej we wrześniu priorytet ma u mnie Onimusha, później pewnie Chodzący Dałn, SH i Control, więc Valor będzie musiał trochę poczekać na swoją kolej.