Opublikowano 26 września26 wrz Pewnie tak, chociaż jestem zaskoczony, że mniej niż Silent Hil jak na razie, bo mgs to dużo popularniejsza seria. Chyba że jakieś lekkie zmęczenie specjałami nastąpiło, bo jednak sporo tego ostatnio wychodzi.
Opublikowano 26 września26 wrz Ogólnie marka jest mocno znana w europie i myślę ze jakbyście się kiedyś pokusili jeszcze na przekład ENG to na grupie outer heaven poszlo by to w tysiącach. Okładka jedynki myślę, że mogla by być lepsza (same okładki silent hill robiły furorę).
Opublikowano 28 września28 wrz W końcu i ja dołożyłem swoją cegiełkę.Okładki mogą się podobać lub nie ale i tak najważniejsza jest zawartość.
Opublikowano 28 września28 wrz On 9/26/2025 at 12:17 PM, Pix said:Pewnie tak, chociaż jestem zaskoczony, że mniej niż Silent Hil jak na razie, bo mgs to dużo popularniejsza seria. Chyba że jakieś lekkie zmęczenie specjałami nastąpiło, bo jednak sporo tego ostatnio wychodzi.Silent Hill akurat ma lepszy okres, najpierw polski SH2, teraz Silent Hill f, więc głośniej o tej serii niż o MGS.
Opublikowano 6 października6 paź 1 minutę temu, Perez napisał(a):I 900 pykło.Słabiutko coś. Gorzej od Silent Hill. Pogadaj z Kosem, reklamujesz u siebie jego książkę, niech on wrzuci posta na profilu wydawnictwa, może trafi się jakiś nowy czytelnik
Opublikowano 6 października6 paź Autor SH miał po 3 tygodniach ze 100 więcej, tak że nie ma dramy :) Przed nami jeszcze 4 tygodnie przedsprzedaży, więc jest bardzo OK, zważywszy że przy ok. 1000 już jesteśmy na zero.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Autor Ostatnia prosta w temacie druku i koło czwartku spodziewamy się dostawy :) Na tę chwilę ponad 1300 egz., przed nami ostatni weekend przedsprzedaży. Jak zawsze serdeczne dzięki!
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. @Perez Prezesie, czy na przyszły rok też planujecie 2 albumy? I czy chcecie się trzymać w ich przypadku tych samych terminów, co w tym roku? W sensie, że albumy w maju i listopadzie? Czy to raczej żaden wyznacznik i bardziej to ma działać na zasadzie, że jak się zrobi to będzie?
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Autor 3 minuty temu, Pix napisał(a):@Perez Prezesie, czy na przyszły rok też planujecie 2 albumy? I czy chcecie się trzymać w ich przypadku tych samych terminów, co w tym roku? W sensie, że albumy w maju i listopadzie? Czy to raczej żaden wyznacznik i bardziej to ma działać na zasadzie, że jak się zrobi to będzie?Planujemy dwa i planujemy trzymać się terminów, bo one są dopasowane do tej całej układanki miesięcznikowo-kwartalnej, żeby kolizji nie było.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 1 minutę temu, Pupcio napisał(a):Ale czytania ostatnio. Jak w szkole A pisania! ;)
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Cyk, dorzuciłem swoją cegiełkę. Okładka MGS1, wahałem się też na dwójką bo kolorystycznie bardzo fajna, jednak wolę Meryl od Raidena.