Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Super Mario Galaxy 1+2

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Nintendo widzę wjechało w erę next gen na całego. Droga konsola będąc jedynie mocniejszą wersją poprzedniej, a jednak przestarzała pod każdym względem. Instalki na fizycznych nośnikach. Gry w cenie 80$. A teraz jeszcze patche day1. No brawo brawo! Brakuje tylko always online i jest next gen pełną gębą

• Odpowiedzi 142
  • Wyświetleń 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Będzie grał jako 2 osoby, normalny gracz I bezkrytyczny fan nintendo

• Czemu tylko 40$ za grę jak miały być po 80$ i 90$? Coś mi tu nie pasuje

• Czy to prawda, że przeszedłeś Mario Galaxy grając Dual Sensem?

Opublikowano

Grasz w gry Nintendo od dzisiaj? Day 1 patche to żadna nowość

Opublikowano

Day one patch do stuletniej gierki z emu by nie dropila na S2 od firmy która jeszcze nie dawno słynęła z tego że jej gierki nie potrzebują day one patcha to kek

Opublikowano
9 minut temu, Daffy napisał(a):

która jeszcze nie dawno słynęła

Do niedawna czyli od kiedy? Nie wiem jak było na WiiU ale od Switcha 1 czyli już od prawie 10 lat prawie każda gra dostaje jakiś tam mały paczyk przy premierze

Opublikowano

btw jak ktoś zaczyna dopiero kolekcjonować gry Nintendo to może tego nie zauważyć bo oni robią rewizje cartów i jak ktoś chce mieć tego Mariana zupdatowanego o najnowszego patcha na fizyku to niech sobie poczeka

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano

Na obu Switchach "rock solid" 60 fps według DF

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano
2 godziny temu, GearsUp napisał(a):

btw jak ktoś zaczyna dopiero kolekcjonować gry Nintendo to może tego nie zauważyć bo oni robią rewizje cartów i jak ktoś chce mieć tego Mariana zupdatowanego o najnowszego patcha na fizyku to niech sobie poczeka

No ja bym chętnie poczekał ale uniblo mówi że albo teraz albo nigdy!

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał(a):

No ja bym chętnie poczekał ale uniblo mówi że albo teraz albo nigdy!

No szkoda, że nikt więcej nie może tego potwierdzić pechowiec

Opublikowano
3 godziny temu, GearsUp napisał(a):

No szkoda, że nikt więcej nie może tego potwierdzić pechowiec

Może czekają na zielone światło?

Opublikowano

Giera już czeka w paczkomacie. Normalnie bym grał jak szalony, ale bananza czeka na swoją chwilę, a do tego zostaję na weekend sam z małym potworkiem, który nie rozumie jeszcze konceptu indywidualnego wypoczynku przed konsolą. Aby do późnego wieczora, chociaż na pół godziny odpalę żeby sprawdzić czym się tak ludzie przez lata jarali.

Opublikowano

Ja powiem tyle, Wii mnie całkowicie ominęło, więc wziąłem sobie teraz remaster jedynki no i dla mnie magia. Jestem w stanie uwierzyć, że to według wielu najlepszy w historii platformer. Ile tu pomysłów, ile kreatywności, aż ciężko się oderwać. Wiem, że cena jest wygórowana, ale dałem 160 zł za jedynkę w cyfrze i nie żałuję ani złotówki. Zazdroszczę sam sobie, że potem przede mną jeszcze dwójka.

Opublikowano

Genialne są obie części, jak na bok odstawi się pazerność Nintendo to są dwa po prostu bezapelacyjne sztosy na kardridzu

Opublikowano

Nie no, dla tych co prędzej nie grali to jest to pakiet 10/10. Aż zazdroszczę

Opublikowano

Całkiem nieźle gra się joyconami. Celowanie pod prawym i szybkie centrowanie działają jak trzeba, nie mam porównania do Wiimote czy DUAL SENSE i nie czuję tutaj lipy. Pewnie jakieś bardziej skillowe gwiazdki będą trochę psuć krwi, ale do tego jeszcze dojdziemy. Samo SMG wygląda w pytę lepiej od 3D All-Stars, rewelacyjna gierka. Dwójki jeszcze nie tykam, jeśli jest tak dobrze jak mówicie to banderas

Opublikowano

Wiesz, że da się grać w więcej niż jedną grę naraz e-kolego?

Opublikowano

chłopaki za jedyne 115 zł miesięcznie możecie grać w 500 gier naraz