Opublikowano wczoraj o 08:20 1 dzień Autor Nintendo widzę wjechało w erę next gen na całego. Droga konsola będąc jedynie mocniejszą wersją poprzedniej, a jednak przestarzała pod każdym względem. Instalki na fizycznych nośnikach. Gry w cenie 80$. A teraz jeszcze patche day1. No brawo brawo! Brakuje tylko always online i jest next gen pełną gębą
Opublikowano wczoraj o 10:49 1 dzień Day one patch do stuletniej gierki z emu by nie dropila na S2 od firmy która jeszcze nie dawno słynęła z tego że jej gierki nie potrzebują day one patcha to kek
Opublikowano wczoraj o 10:59 1 dzień 9 minut temu, Daffy napisał(a):która jeszcze nie dawno słynęłaDo niedawna czyli od kiedy? Nie wiem jak było na WiiU ale od Switcha 1 czyli już od prawie 10 lat prawie każda gra dostaje jakiś tam mały paczyk przy premierze
Opublikowano wczoraj o 12:04 1 dzień btw jak ktoś zaczyna dopiero kolekcjonować gry Nintendo to może tego nie zauważyć bo oni robią rewizje cartów i jak ktoś chce mieć tego Mariana zupdatowanego o najnowszego patcha na fizyku to niech sobie poczeka Edytowane wczoraj o 12:08 1 dzień przez GearsUp
Opublikowano wczoraj o 14:19 1 dzień Na obu Switchach "rock solid" 60 fps według DF Edytowane 22 godziny temu22 godz. przez GearsUp
Opublikowano wczoraj o 14:21 1 dzień 2 godziny temu, GearsUp napisał(a):btw jak ktoś zaczyna dopiero kolekcjonować gry Nintendo to może tego nie zauważyć bo oni robią rewizje cartów i jak ktoś chce mieć tego Mariana zupdatowanego o najnowszego patcha na fizyku to niech sobie poczekaNo ja bym chętnie poczekał ale uniblo mówi że albo teraz albo nigdy!
Opublikowano wczoraj o 14:23 1 dzień Teraz, Pupcio napisał(a):No ja bym chętnie poczekał ale uniblo mówi że albo teraz albo nigdy!No szkoda, że nikt więcej nie może tego potwierdzić
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 3 godziny temu, GearsUp napisał(a):No szkoda, że nikt więcej nie może tego potwierdzić Może czekają na zielone światło?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Giera już czeka w paczkomacie. Normalnie bym grał jak szalony, ale bananza czeka na swoją chwilę, a do tego zostaję na weekend sam z małym potworkiem, który nie rozumie jeszcze konceptu indywidualnego wypoczynku przed konsolą. Aby do późnego wieczora, chociaż na pół godziny odpalę żeby sprawdzić czym się tak ludzie przez lata jarali.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja powiem tyle, Wii mnie całkowicie ominęło, więc wziąłem sobie teraz remaster jedynki no i dla mnie magia. Jestem w stanie uwierzyć, że to według wielu najlepszy w historii platformer. Ile tu pomysłów, ile kreatywności, aż ciężko się oderwać. Wiem, że cena jest wygórowana, ale dałem 160 zł za jedynkę w cyfrze i nie żałuję ani złotówki. Zazdroszczę sam sobie, że potem przede mną jeszcze dwójka.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Genialne są obie części, jak na bok odstawi się pazerność Nintendo to są dwa po prostu bezapelacyjne sztosy na kardridzu
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nie no, dla tych co prędzej nie grali to jest to pakiet 10/10. Aż zazdroszczę
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Całkiem nieźle gra się joyconami. Celowanie pod prawym i szybkie centrowanie działają jak trzeba, nie mam porównania do Wiimote czy DUAL SENSE i nie czuję tutaj lipy. Pewnie jakieś bardziej skillowe gwiazdki będą trochę psuć krwi, ale do tego jeszcze dojdziemy. Samo SMG wygląda w pytę lepiej od 3D All-Stars, rewelacyjna gierka. Dwójki jeszcze nie tykam, jeśli jest tak dobrze jak mówicie to