Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Game Boy Extreme

Featured Replies

Opublikowano

Oskar Wądołowski, ten co ma kanał "Retroarchiwizacja" i dwie grupki retro na FB

• Odpowiedzi 186
  • Wyświetleń 7,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobry! Zgodnie z planem czas na info odnośnie kolejnego specjala. W połowie grudnia pojawi się Game Boy Extreme. 132 strony skupione wokół GB i GBC, ponad 60 recenzji i ponad 20 artykułów traktujących

• MichAelis
    MichAelis

Mój pierwszy kontakt z GB to około 95 roku. Na podwórku był Hubert który właśnie miał Game Boya. Bogaty bananowiec, starzy rozwiedzeni, oczywiscie nikomu nie pozwalał go dotykać i sam grał, no ale poz

• Gameboy Extreme Moja pierwsza niepodróbkowa konsola, zamieniłem się kiedyś ze znajomym za Pegazusa. Chciałem mieć gameboya od kiedy pamiętam, chyba jeszcze zanim pojawiły się pokemony, ale poksy spo

Opublikowano
17 minut temu, Mari4n napisał(a):

Axcwelio pisał że nie kupi, więc przynajmniej nie będzie znowu płakał że nie wyrobił się na limitkę kekw

No właśnie, typ narzeka że za dużo tych wydań, że nie kupi bo nie grał na danej konsoli, a potem płacze że nie załapał się na limitkę.

Opublikowano

Ufff, udało się złapać limitkę, a chyba schodzi dość szybko

Opublikowano
3 minuty temu, kazetwu napisał(a):

Ufff, udało się złapać limitkę, a chyba schodzi dość szybko

Ano, już 304 zeszło.

Opublikowano

A ja nadal nie wiem co wybrac. Trzeba sie z tym przespać!

Opublikowano

Wzialem tylko limitke bo z gameboyami nie mam zazylosci. Nie przepadam za mikrogejmingiem.

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, PiotrekP napisał(a):

Limitka jakby z innej bajki, reszta przepaskudna.

Wziąłem limitke bo limitka, reszta okropna jak piszesz.

Opublikowano
Godzinę temu, Mari4n napisał(a):

Oskar Wądołowski, ten co ma kanał "Retroarchiwizacja" i dwie grupki retro na FB

Wyłapałem bana ostatnio, bo spytałem czemu ryj ciagle wrzuca na grupce retrogierki. No wyjątkowo śliski typ

Opublikowano

Mamma mia, wszyscy dookoła mi mówią, że prasa się skończyła, a ja właśnie zamówiłem MGS Trylogia, Kompedium PSX, GB Extreme i PE #338 sadkek

Opublikowano

Dobra, czas zjeżdżać na bazę, bo już spokojniej z zamówieniami. Tak to teraz wygląda:

limitowana - 369

Poksy/Pikachu - 51

Super Mario Land - 51

Zelda - 37

Metal Gear - 21

Tetris - 19

Metroid II - 12

Total 560.

Opublikowano

No i 7:14 ostatnia limitka poszła - tak że jeśli chodzi o tempo rekordowo, ale teraz zobaczymy jak będzie szła sprzedaż już regularnych coverów.

Podziękował!

Opublikowano

Dobrze, że wszedłem wczoraj na forum, bo zapomniałem o pre-orderach. No nie będę oryginalny, że wpadła limitka. Do czytania na kiblu wziąłem okładkę Ghost Babel, mimo wszystko. Akurat z GB/GBC nie mam jakichś wielkich wspomnień, a marki nintendo mnie nie jarają, ale akurat MGSa ogrywałem sporo. Szkoda, że w połowie gameplay już się trochę sypie, czy raczej design lokacji.

Może dlatego, że nie znam tych tytułów Nintendo ciężko mi się wypowiedzieć o pozostałych okładkach, ale generalnie Mario, Zelda, Metroid, to już były przy SNES Extreme. Tymczasem wspomnianego Wario, to sam pamiętam jeszcze z reklam na Cartoon Network i też mi się z Gameboyem kojarzy. Jakiś Donkey Kong też chyba był mocno reklamowany.

Opublikowano
1 godzinę temu, Perez napisał(a):

No i 7:14 ostatnia limitka poszła - tak że jeśli chodzi o tempo rekordowo, ale teraz zobaczymy jak będzie szła sprzedaż już regularnych coverów.

Podziękował!

No ciekawe, jak to dalej pójdzie. Może jednak po prostu mały sentyment wśród Polaków do pierwszego xboxa i dlatego tam były gorsze liczby. Z tego co pamiętam ta sama sytuacja była przy Saturn Extreme i Dreamcast Extreme, które też zrobiły chyba gorszy wynik.

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, Suavek napisał(a):

Jakiś Donkey Kong też chyba był mocno reklamowany.

Moze Donkey Kong Land 2? Miałem, grafika wtedy robiła robote pawel

Opublikowano

Auć znowu się spóźniłem na limitkę. I 100 do skalperów znowu poleci. Trzeba chyba urlop brać na dni premierowe :)

Opublikowano

Krótka piłka - widzę pokemony na okładce, kupuję.

Opublikowano
  • Autor

współpraca której się nie spodziewałemniki

Capture.PNG

Opublikowano

Ja tym bardziej :D No ale fajnie, że to gdzieś się niesie.