Opublikowano środa o 22:222 dni A według mnie oryginał wygląda lepiej i klimatyczniej D: Niech ktoś się ze mną zgodzi.
Opublikowano czwartek o 06:312 dni W sumie chętnie bym ograł to na PC w tej dopakowanej wersji, nigdy nie ukończyłem tej gry, wtedy była ona dla mnie zbyt skomplikowana xD. System Shock nadrobiłem, teraz czas na Deusa OG.
Opublikowano czwartek o 07:142 dni Ale leniwie wyglądający remaster. Przy Tomb Raiderach wydaje się, że Aspyr włożył więcej serducha.Inna sprawa, że Deus Ex 1 to zasługuje na rimejk z prawdziwego zdarzenia, a nie samą kosmetykę
Opublikowano czwartek o 07:172 dni Gra życia. Przeszedłem kilkanaście razy, w tym uproszczoną wersję kĄsolową na PS2, ale oglądam ten zwiastun i jakoś entuzjazmu nie ma specjalnego. Mam wrażenie, że trochę dziwnie to wygląda, a JC ma minę, jakby dostał perma-wkurwa.Leci na wishlistę do zakupu kiedyś w promocji.
Opublikowano czwartek o 07:202 dni 1 minutę temu, Suavek napisał(a):Gra życia. Przeszedłem kilkanaście razy, w tym uproszczoną wersję kĄsolową na PS2, ale oglądam ten zwiastun i jakoś entuzjazmu nie ma specjalnego. Mam wrażenie, że trochę dziwnie to wygląda, a JC ma minę, jakby dostał perma-wkurwa.Leci na wishlistę do zakupu kiedyś w promocji.Mam bardzo podobne wrażenia - planowałem sobie w tym roku odświeżyć i ten remaster bynajmniej nie spowodował, że postanowiłem poczekać na jego premierę zamiast odpalić sobie wersję z GOG.
Opublikowano czwartek o 07:222 dni 9 godzin temu, Figaro napisał(a):A według mnie oryginał wygląda lepiej i klimatyczniej D: Niech ktoś się ze mną zgodzi.Zgadzam sie. Mordy z oryginalu lepsze.
Opublikowano czwartek o 07:292 dni Ja chyba prędzej z czystej ciekawości, przy okazji promocji, sprawdzę tę wersję PS4/PS5 z katalogu Classics. Remaster w odległej przyszłości.Przy okazji, stary memNo jak to niby teraz ma wyglądać z remasterowanymi brwiami JC...?Za to teraz YouTube wie, co robić...
Opublikowano czwartek o 09:561 dzień Byłem zajarany newsem, dopóki nie obejrzałem trailera. Gęby brzydkie i w sumie nie wiem, po co zostały zmienione. Tutaj wystarczy zwykły port, albo jak mówili przedmówcy, pełnoprawny remake, bo te modele są totalnie z dupy i nie pasują do całego art style. Nie jestem też zwolennikiem zabawy oświetleniem w starych grach. Mam cień nadziei, że w opcjach będzie można przełączyć na oryginał, bo inaczej nieszczególnie mam ochotę wracać, choć grę kocham.Nawet plakat nie ma podjazdu do OG.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Byłem podjarany, bo często, gęsto, rimejki fałszywie nazywają remasterami. Nawet same, niby obeznane w temacie graczyki, ale niestety nie tym razem. To za mało w tym konkretnym przypadku.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Prawdziwi fani Deus Exa i tak w tę grę grali przez ten czas, na pececie z przeróżnymi modami, które można spokojnie określić jako amatorskie remastery, ulepszające masę rzeczy. Ten oficjalny remaster może akurat ich nie zachęci, ale fakt tworzenia takich modów pokazuje, że było zapotrzebowanie na prostą metodę, by nadal dziś grać w Deus Exa, bez bawienia się z pecetowym software'em sprzed ćwierć wieku.A propos trwania ćwierć wieku. Recenzja GameSpotu oryginalnego Deus Exa to chyba najstarszy zachowany fragment kultury, w którym uprawiany jest antyczny zwyczaj "opisywania Unreal Engine jako "niegdyś chwalonego silnika"".Deus Ex Review - GameSpot
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Wygląda gorzej od fanowskich modów, no jedyna opcja jakby ktoś chciał na konsoli zagrać. Szkoda, bo to top5 moich gier singlowych ever i znam ją na pamięc i zadroszczę każemu, kto pozna fabułe pierwszy raz.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Na Steam jak ktos ma Deus Exa to jest na skelpie dodatkowo za free:Deus Ex: Revision na SteamDeus Ex: Revision is a community-made overhaul of the 2000 classic. It features new environments, music, world-building detail, and bundles in some of the best modifications the fanbase has made, inclDeus Ex: Revision is a community-made overhaul of the 2000 classic. It features new environments, new music, and new world-building detail. It also bundles in some of the best modifications that the fanbase has made over the years, including Direct3D 9 rendering, high-resolution textures, high-detail 3D models, and alternative gameplay modes.Key featuresLocations throughout the game world have been re-designed with new aesthetic and gameplay detail.A new soundtrack has been composed by the symphonic electronica duo EdenShard, based on the original score.High Resolution Textures courtesy of New Vision.High Detail 3D models courtesy of Project HDTP.Direct3D 9 Rendering courtesy of Chris Dohnal.Multiple gameplay modes in the form of Shifter, BioMod, and a custom variant of Human Renovation.Rediscover the world of Deus Ex.Jak ktos zbiera to jeszcze 255 Achivementow jest.