Opublikowano 13 godzin temu13 godz. No, tu i tam przez lata wspominałem, że moja pasja oceniana jest przez młodzież zazwyczaj na poziomie „okej-bumero-dinozauro-grzybni”. Ale są literalnie pojedyncze jednostki, jak teraz maturzysta Krystian, który zamówił ponoć nawet album o Metal Gear Solid i czasem słucha Bez dyskusji. Bo z własnej woli kupił sobie PS2 i – uwaga, zaboli – ogrywa gry sprzed swoich narodzin, by poznać klasykę :3
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Znam takiego jednego chłopaczka, 16 lat, kupił sobie kilka retrokonsol i sporo na nich gra. Skubaniec przeszedł Turoka na N64
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 9 godzin temu, Piechota napisał(a):No, tu i tam przez lata wspominałem, że moja pasja oceniana jest przez młodzież zazwyczaj na poziomie „okej-bumero-dinozauro-grzybni”. Ale są literalnie pojedyncze jednostki, jak teraz maturzysta Krystian, który zamówił ponoć nawet album o Metal Gear Solid i czasem słucha Bez dyskusji. Bo z własnej woli kupił sobie PS2 i – uwaga, zaboli – ogrywa gry sprzed swoich narodzin, by poznać klasykę :3W ramach zadania domowego powinien przejść wszystkie klasyczne Mega Many.