Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Są pory roku, jest kariera od zera, jest duża mapa, no w zasadzie już teraz wiadomo że będzie lepiej niż FH5. Nie mogę się doczekać.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ta droga I zupełnie realistyczna, Japonia to najbardziej "śnieżny" kraj na świecie. I w końcu naklejki czy elementy malowań można umieszczać na szybach.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Wygląda świetnie. Japonia to idealne miejsce dla takiej gry, ale twórcy też wprowadzili pewne rzeczy, które zmienią rozgrywkę. Ciekawie brzmi formuła kariery, zobaczymy, jak to wyjdzie w praktyce. Piękne scenerie, klimat, zmiana pór roku... Oby spełnili wszystkie oczekiwania.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ja chciałbym jeszcze tylko żeby w deszczu i śniegu efekty jeszcze bardziej były zbliżone do tych w Driveclub. W fh5 nie jest źle, ale chciałbym więcej
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Driveclub wyglądał i działał jak gówno. A deszcz to był żart.Nie chciałbym żadnych elementów tego kasztana w forzie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dobra zmiana z tą karierą. To było wkurzające, że od razu startowało się jako gwiazda i wszystkie samochody można było zdobyć w 8 sekund.Ale z tą Japonią w grach ze wszystkimi porami roku to jakaś nowa moda, w Asasynie, teraz w FH :).Jeden minus co zauważyłem - w Japonii nie ma takich szerokich dróg xD.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 6 godzin temu, McDrive napisał(a):Ja chciałbym jeszcze tylko żeby w deszczu i śniegu efekty jeszcze bardziej były zbliżone do tych w Driveclub. W fh5 nie jest źle, ale chciałbym więcej W driveclub to się w deszczu najwięcej fotek robiło, zwłaszcza przy efektach i zbliżeniach na karoserii.
Opublikowano 54 minuty temu54 min 1 hour ago, KrYcHu_89 said:Dobra zmiana z tą karierą. To było wkurzające, że od razu startowało się jako gwiazda i wszystkie samochody można było zdobyć w 8 sekund.Ale z tą Japonią w grach ze wszystkimi porami roku to jakaś nowa moda, w Asasynie, teraz w FH :).Jeden minus co zauważyłem - w Japonii nie ma takich szerokich dróg xD.Każda Forza miała szersze drogi niż w rzeczywistości, niby wada, ale przy wyścigu na tak wąskiej drodze byłby jeszcze większy chaos.