Opublikowano czwartek o 22:191 dzień Są pory roku, jest kariera od zera, jest duża mapa, no w zasadzie już teraz wiadomo że będzie lepiej niż FH5. Nie mogę się doczekać.
Opublikowano czwartek o 22:231 dzień Ta droga I zupełnie realistyczna, Japonia to najbardziej "śnieżny" kraj na świecie. I w końcu naklejki czy elementy malowań można umieszczać na szybach.
Opublikowano czwartek o 22:271 dzień Wygląda świetnie. Japonia to idealne miejsce dla takiej gry, ale twórcy też wprowadzili pewne rzeczy, które zmienią rozgrywkę. Ciekawie brzmi formuła kariery, zobaczymy, jak to wyjdzie w praktyce. Piękne scenerie, klimat, zmiana pór roku... Oby spełnili wszystkie oczekiwania.
Opublikowano wczoraj o 01:15 1 dzień Ja chciałbym jeszcze tylko żeby w deszczu i śniegu efekty jeszcze bardziej były zbliżone do tych w Driveclub. W fh5 nie jest źle, ale chciałbym więcej
Opublikowano wczoraj o 07:33 1 dzień Driveclub wyglądał i działał jak gówno. A deszcz to był żart.Nie chciałbym żadnych elementów tego kasztana w forzie.
Opublikowano wczoraj o 07:48 1 dzień Dobra zmiana z tą karierą. To było wkurzające, że od razu startowało się jako gwiazda i wszystkie samochody można było zdobyć w 8 sekund.Ale z tą Japonią w grach ze wszystkimi porami roku to jakaś nowa moda, w Asasynie, teraz w FH :).Jeden minus co zauważyłem - w Japonii nie ma takich szerokich dróg xD.
Opublikowano wczoraj o 08:11 1 dzień 6 godzin temu, McDrive napisał(a):Ja chciałbym jeszcze tylko żeby w deszczu i śniegu efekty jeszcze bardziej były zbliżone do tych w Driveclub. W fh5 nie jest źle, ale chciałbym więcej W driveclub to się w deszczu najwięcej fotek robiło, zwłaszcza przy efektach i zbliżeniach na karoserii.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 1 hour ago, KrYcHu_89 said:Dobra zmiana z tą karierą. To było wkurzające, że od razu startowało się jako gwiazda i wszystkie samochody można było zdobyć w 8 sekund.Ale z tą Japonią w grach ze wszystkimi porami roku to jakaś nowa moda, w Asasynie, teraz w FH :).Jeden minus co zauważyłem - w Japonii nie ma takich szerokich dróg xD.Każda Forza miała szersze drogi niż w rzeczywistości, niby wada, ale przy wyścigu na tak wąskiej drodze byłby jeszcze większy chaos.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 4 godziny temu, devilbot napisał(a):Driveclub wyglądał i działał jak gówno.A deszcz to był żart.Nie chciałbym żadnych elementów tego kasztana w forzie.Cute story bro:https://youtube.com/shorts/izkuEUqcT8E?si=13nQ0VbyMDG8b9jC
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. W dniu 15.01.2026 o 11:21, Figaro napisał(a):A ja na faktyczną kampanię z początkiem i końcem.Tego już nie będzie. Widać to od 3 już, 4 i 5 to dla mnie taki pierdolnik na mapie że nie wiedziałem czy to FH czy Ezio w Egipcie od tych znaczników xD Mimo wszystko liczę na spoko klimat JP który wypłynie z ekranu i soundtrack.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 10 godzin temu, McDrive napisał(a):Cute story bro:https://youtube.com/shorts/izkuEUqcT8E?si=13nQ0VbyMDG8b9jCPrzecież to - cytując klasyka - debil albo prowo