Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Horizon 6

Featured Replies

• Odpowiedzi 234
  • Wyświetleń 15,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Driveclub wyglądał i działał jak gówno. A deszcz to był żart. Nie chciałbym żadnych elementów tego kasztana w forzie.

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Nie ukrywam, rozczarowany jestem, że to nie Niemcy.

• Mam nadzieje że wypierdolą te cringowe npc które cały czas musisz tam spotykać robiąc fabułę, dlaczego kurwa oni wszyscy muszą być tacy słodko pierdzący jak obsługa salonu plusa w reklamie telewizyjne

Opublikowano
W dniu 19.03.2026 o 18:50, Bartg napisał(a):

Ciąg dalszy filmow od ign w 1080p xD Jest postęp w customizacji, ale nadal raczej nie ma podjazdu do Motorfesta, czy nawet ostatniego Need for Speeda. Nadal nie można np wymienic sobie wydechu na dowolny :(

Nie no ta customizacja wygląda żałośnie. Wiem że to może nie jest ten typ gry, ale czy oni wszyscy przez te parę lat robili jedynie nową mapę?

Opublikowano
2 minutes ago, MaZZeo said:

Nie no ta customizacja wygląda żałośnie. Wiem że to może nie jest ten typ gry, ale czy oni wszyscy przez te parę lat robili jedynie nową mapę?

Ale podobno każde auto ma teraz swoje Forza Aero klapek To już nawet GT7 zjada na śniadanie to co pokazali. No i można pomalowac ucho do holowania na dowolny kolor, np czarny żeby nie było widać. Bo zdjąc nie można i chuj, każde forza aero je zawiera bo tak. Tu ostatni film od IGN, nie do końca łapie, będą całe 3 eventy Horizon Rush na całej mapie? Ale będą tak super, że każdy będzie chciał je przechodzić dziesiątki razy? Cała ta kampania Horizon x IGN na razie wygląda jak wymyślona przez chat gpt.

Opublikowano

Wyjebane w customizację aut, dla mnie jedyna customizacja to gotowce od graczy i bailando. Ja tutaj po prostu chcę się pościgać, a nie bawić się w artystę.

Opublikowano

No fajnie, że ty masz wyjebane jaja, ale może inni nie mają i im zależy też na tym aspekcie, bo też wpływa na klimat i wczuwkę jazdy. No, ale najlepiej patrzeć na czubek własnego nosa i niech robią gre tylko dla mnie, pępka świata pana faki nosacz2

Przecież już od dawna w tej serii, jak i innych - np. GT - oprócz jazdy, można się spełniać jako tuner aut, projektant malowań czy fotograf i niech każdy ma z tego jak najwięcej. Może niektórzy chcą być artystami, oprócz ścigantów? Dlaczego jedno ma wykluczać drugie?

Poza tym piszesz, że masz wywalone, ale jednak korzystasz z pracy innych. No to trochę sobie zaprzeczasz dog

Ja sam przeważnie ściągam malowania czy setupy, a nawet fotki w ww. tytułach, bo raz, że nie mam do tego umiejętności, a dwa czasu, który wolę przeznaczyć na esencję gry, czyli jazdę. Także tak.

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

No bo mam wywalone w customizację i ograniczam się do gotowych, przygotowanych przez graczy, tak samo customizacja silnika aut też biorę od gotowych. Wchodzę, robię dzienne, zbieram auta i kończę, do następnych daily quest i tyle, bo to w dużej mierze opierała się gra na forzathonach.

W 6-tce też pewnie się ograniczę do gotowców, tylko tyle i aż tyle. Trzonem gierki jest gameplay wyścigów (najlepszych na rynku, tak swoją drogą jeśli chodzi o arcade) podzielone na grupy. Chociaż tym razem będzie już lepszy "singiel", co też większość na to czekała i czeka do maja.

Opublikowano

Ponoć niektórzy już testują wersje na xboxie, są pierwsze opinie:

Source: https://www.instagram.com/p/DWjYZFHjfoB/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==

If my eyes aren't deceiving me, that RX-7 has an Efini badge (which means it might be a new scan). And the Skyline Super Silhouette.

He has a youtube video out: https://www.youtube.com/watch?v=F1U2Ik6HGFw

Some details regarding the preview from his Youtube video subtitles (which were then translated):

• ⁠Duration is 27th March to 8th April

• ⁠1 hour of linear progression, but then free to explore and customize

• ⁠Only on Xbox (not PC build)

• ⁠Says the game looks better than the marketing suggests: insanely detailed

• ⁠FH6 feels "underground" compared to the vibes of prior FH, especially Tokyo

• ⁠City is massive, claims it feels bigger than the 5 x Guanajuato that was advertised

• ⁠City doesn't feel empty at all; there's activity and traffic. No GTA style pedestrians everywhere but still lively

• ⁠Build is locked to 30 fps at 4k in quality mode (on XSX). Game will have a 60 fps performance mode on launch too.

• ⁠Claims FH6 is the most beautiful game he's seen

• ⁠Claims sound design is a real highlight

• ⁠Engine sounds are super immersive, and claims the you'd turn off music to listen to the cars

• ⁠He says he tested some cars from FH5 in comparison. Says they don't feel drastically different unless you add Turbo with Anti Lag, after which the improvement is noticeable (not sure if he referring specifically to the sound or the handling)

• ⁠He did the intro, a few races and some exploration for an hour so far, and doesn't want to put it down because it is beautiful

• ⁠He says he can't judge progression yet, but it feels harder. He finished 4th in his first race and did not see any wheelspins yet

• ⁠You start in a basic C Class car, 3 options will be provided

• ⁠He counted about 15 cars in the build, some of which weren't on the official list