Opublikowano 23 minuty temu23 min Nie ma podjazdu do Japonii nic, jaki tu jest klimat, mój Boże: Edytowane 23 minuty temu23 min przez Rozi
Opublikowano 21 minut temu21 min 11 minut temu, Kolos28 napisał(a):Na YTbie wygląda tak samo jak FH5.Dobrze, że przed premierą widziałem tylko jeden materiał z tej gry, bo bym też się na ten yt nabrał i nie wyglądało to za dobrze.
Opublikowano 13 minut temu13 min Dobrze, że przed premierą widziałem tylko jeden materiał z tej gry, bo bym też się na ten yt nabrał i nie wyglądało to za dobrze. na pewno Japonia lepsza od Meksyku ale cała reszta wygląda tak jak FH5 - dziś jest już sporo gameplayów w dobrej jakości.
Opublikowano 10 minut temu10 min 2 minuty temu, Kolos28 napisał(a): 9 minut temu, Donatello1991 napisał(a):na pewno Japonia lepsza od Meksyku ale cała reszta wygląda tak jak FH5 - dziś jest już sporo gameplayów w dobrej jakości.Ja gram na PC praktycznie wszystko na full i uwierz, wygląda znacznie lepiej od 5.
Opublikowano 7 minut temu7 min Ja gram na PC praktycznie wszystko na full i uwierz, wygląda znacznie lepiej od 5.wierzę ale mnie chodzi głównie o menusy, otoczka ala festiwalu jak z FH5 itp.
Opublikowano 5 minut temu5 min A no to wiadomo, że tak. Jest podobnie, ale też w sumie przyjemniej. Cringu na razie też nie ma za bardzo. Zobaczymy dalej.