Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie ma podjazdu do Japonii nic, jaki tu jest klimat, mój Boże: Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Rozi
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 11 minut temu, Kolos28 napisał(a):Na YTbie wygląda tak samo jak FH5.Dobrze, że przed premierą widziałem tylko jeden materiał z tej gry, bo bym też się na ten yt nabrał i nie wyglądało to za dobrze.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Dobrze, że przed premierą widziałem tylko jeden materiał z tej gry, bo bym też się na ten yt nabrał i nie wyglądało to za dobrze. na pewno Japonia lepsza od Meksyku ale cała reszta wygląda tak jak FH5 - dziś jest już sporo gameplayów w dobrej jakości.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 minuty temu, Kolos28 napisał(a): 9 minut temu, Donatello1991 napisał(a):na pewno Japonia lepsza od Meksyku ale cała reszta wygląda tak jak FH5 - dziś jest już sporo gameplayów w dobrej jakości.Ja gram na PC praktycznie wszystko na full i uwierz, wygląda znacznie lepiej od 5.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ja gram na PC praktycznie wszystko na full i uwierz, wygląda znacznie lepiej od 5.wierzę ale mnie chodzi głównie o menusy, otoczkę festiwalu jak z FH5, jak i o zbyt szybkie zdobywanie aut itp.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. A no to wiadomo, że tak. Jest podobnie, ale też w sumie przyjemniej. Cringu na razie też nie ma za bardzo. Zobaczymy dalej.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. AE86 forza edition ma kubek z wodą z wlasna fizyka, jak w initial d jak stary uczył takumiego driftowac
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Mapa jest genialna. Roznorodnosc lokacji jest ogromna. Mam wrazenie ze oprocz Japoni jest rowniez Meksyk i Wielkiej Brytania (lasy,polany, plaze,sekcje wodne,gory)Bardzo mi sie podobaja rajdy szutrowe i to jak sa poprowadzone dane trasy. Zdecydowanie najlepsze dla mnie w serii ale to chyba wlasnie zasluga dobrze zaprojektowanej mapy.Tokio jest OGROMNE. Mam wrazenie ze takie Ferrar FXX prowadzi sie inaczej niz w 5. Tu auto doslownie wgryza sie przodem w zakrety.Pierwsze wyscigi w dokach te z gwiazdka 4 minutowe uwielbiam takie klimaty. Poki co zdecydowanie lepsza czesc niz 5 Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Szymek
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nie no ta mapa jest ogromna i cudowna, z różnymi biomami, zajazdami, parkingami, stacjami benzynowymi. Aż chce się jeździć dla funu, Meksyk był totalnie beznadziejny.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Przecież jest troszkę inne i bardziej kolorowe. Po co zmieniać coś, co działa i wygląda dobrze?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Panowie a jak z ruchem ulicznym? Nadal pusto (jak w wersji prasowej) czy jednak jakas poprawa w tym aspekcie?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Zmiana dla samej zmiany jest bez sensu. Uważam, że teraz jest wszystko ładnie posegregowane i nie muszę znowu uczyć się rozkładu gdzie co jest bo jak robią jakieś zmiany to minimalne.1 minutę temu, Fraczek napisał(a):Panowie a jak z ruchem ulicznym? Nadal pusto (jak w wersji prasowej) czy jednak jakas poprawa w tym aspekcie?W wersji prasowej był normalny ruch. To tylko w tym filmiku co Playground wypuściło jakiś czas temu wyłączyli specjalnie. Momentami to aż nawet zbyt duży kiedy na jakiejś wiosce jebanej mi procesja wyjeżdża zza zakrętu. Dalej te kurwy wyjeżdżają w najgorszym możliwym momencie, kocham to xD Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez suteq
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Pograne trochę, no co tu mówić - to Horizon na kozak mapie. Każdy kto grał w poprzednie trzy części już wie czy to coś dla niego czy nie, bo fundamenty są niemal bez zmian i najważniejszą nowością jest Japonia. A to dostarcza, czuję się trochę tak jak wtedy gdy odpaliłem pierwszy raz FH3 i powitały mnie plaże, lasy, pola i miasto
Opublikowano 34 minuty temu34 min Popatrzyłem na fury w Time Attack Packu i pierwsze auta z car passa i dobrze wiedzieli skurwisiny jak wyciągnąć hajs od ludzi :( Bo samo gęste aż się pasek na pompie grzeje.
Opublikowano 2 minuty temu2 min kurła. gra z GP + premium upgrade ale odpalić mi nie chce co do pindola