Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kompendium PSX

Featured Replies

Opublikowano

Betatesterzy niech wyłapują, reszta poczeka i kupi edycję deluxe "Kompedium: Definitive Edition" wolną od błędów, z dodatkowymi autografami i rozbieranymi zdjęciami Zgredów.

• Odpowiedzi 116
  • Wyświetleń 6,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kompendium wydrukowane, podpisane, na dniach rusza do czytelników. Jeszcze raz dzięki za wsparcie projektu, wyszło mega. Na żywo prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciach i waży naprawdę sporo.

• Etam, ja bym aż tak nie hejtował Rzeźnika. Wiem, że niektórym może nie pasować jego styl bycia, ale odwalił kawał niezłej roboty w swoim czasie i przesterował kierunek Ikstrima na bardziej profesjona

• Czy możecie powiedzieć mi jak wybrać paczkomat? Bo jak ja zapłaciłem na zrzutce to tylko Podałem adres domowy i tam nie było wyboru żadnego paczkomatu. I teraz nie wiem czy wyślą na adres domowy czy c

Opublikowano

Jak na razie to widzę, że powtarza się okładka Warhammera w miniaturkach.

19 minut temu, Mejm napisał(a):

Czekam na pierwsze czytania i wylapanie literowek to sie kupi wersje druga, poprawiona.

Pierwsza już znaleziona;)

Edytowane przez mitra

Opublikowano

Ja też wpłacałem na zrzutce i brak etykiety

Opublikowano

Ale to się pięknie prezentuje, ale to pięknie pachnie, ależ to jest bydlę! Będzie czytane po weekendzie, bo właśnie wyjeżdżam <3

Opublikowano
3 godziny temu, mitra napisał(a):

Jak na razie to widzę, że powtarza się okładka Warhammera w miniaturkach.

Pierwsza już znaleziona;)

No i to tyle z konkursu "znajdź w Kompendium grafikę, która powtarza się dwukrotnie na jednej stronie"!

Co do wysyłek - jest tego tyle, że wysyłaliśmy wczoraj, dziś i jeszcze jutro będą wychodzić, więc wszystko dotrze, ale niekoniecznie od razu.

Opublikowano

No jest konkret Panowie, dzięki wielkie!

Papier jest tak gruby, że na początku sprawdzałem, czy aby strony się nie skleiły.

Masa tekstu, świetne grafiki - to naprawdę spełnione marzenie wielu z nas tutaj zgromadzonych.

Opublikowano

Ja mam pytanie,

Jak macie apke Inpostu to od kogo macie nadana ksiazke od Open bety? Od wydawnictwa OP czy od jakieś firmy logistycznej?

Opublikowano
3 minuty temu, Gomlin napisał(a):

Ja mam pytanie,

Jak macie apke Inpostu to od kogo macie nadana ksiazke od Open bety? Od wydawnictwa OP czy od jakieś firmy logistycznej?

Imker

https://imker.pl/

Opublikowano

Ok, to się wszystko zgadza, thx ;)

Opublikowano
4 godziny temu, koso napisał(a):

No i to tyle z konkursu "znajdź w Kompendium grafikę, która powtarza się dwukrotnie na jednej stronie"!

Na końcu jest powtórka ;)

Opublikowano

Dalej uważam, że zmarnowana okazja z tą okładką, bo można było dać na front prawą połowę konsoli, na tył lewą i mieć "rozkładówkę" całego PSXa.

Opublikowano

No ja na razie info o wysyłce nie dostałem, a brałem na początku. Liczę na dzis 😀

Opublikowano

No kompendium oczekuje już na odbiór. Będzie dzisiaj przeglądane wieczorkiem z soundtrackami z psx na słuchawkach

Opublikowano

Odebrane. Wspaniale ten album wygląda (pewnie są jakieś błędy, bo ciężko tego uniknąć w takim wielkim wydawnictwie ale to bez znaczenia). Szacun.

Edit: Gratisowego plakatu chyba nikt nie wrzucał jeszcze to załączyłem :)

IMG_5982.jpeg

att.kA_THIE9l6aoE0UoCpr6frPNLTBaH_IR1P0QCoRdREU.JPG

Opublikowano

Mam masę artbooków z gier, parę książek z Bitmap Books, ale pierwszy raz miałem takie ciary przeglądając książkę-nostalgia wjechała jak nigdy dotąd wub

Opublikowano

Mam i ja. Ale grubas xd @K.Adamus na serio PS1 dorwałeś dopiero w 2019? To tłumaczy tego Baldura leo

Opublikowano

Ja też nadal nie mam żadnego info o przesyłce, ale za to w aplikacji nadal mam dwie zaginione przesyłki, jedna od Pereza z grudnia 2024 a druga od Łapusza z maja 2022

Screenshot_20251031-124541.jpg

Opublikowano

Piękne wydanie, na poziomie zagranicznych publikacji. Czytanie zaczne oczywiście od rozdziału o jrpg.

Niezła kobyła, szarak dla skaliobama

20251031_130636.jpg

Opublikowano
21 minutes ago, Grześ said:

Ja też nadal nie mam żadnego info o przesyłce, ale za to w aplikacji nadal mam dwie zaginione przesyłki, jedna od Pereza z grudnia 2024 a druga od Łapusza z maja 2022

Jak w trakcie przygotowania to w trakcie przygotowania, nie trzeba co 3 lata przypominać.

Opublikowano
10 minut temu, Shen napisał(a):

Piękne wydanie, na poziomie zagranicznych publikacji. Czytanie zaczne oczywiście od rozdziału o jrpg.

Niezła kobyła, szarak dla skaliobama

20251031_130636.jpg

Ten mini czy normalny?

Do kasacji. Żart się nie udał :/

Opublikowano

Mini, jak by to było na tle oryginalnego PSXa to ciężko by to było podnieść kekw

Opublikowano
29 minut temu, Grześ napisał(a):

O, a to ode mnie doszło? Czy to jakiś dubel? Bo jak z grudnia to pewnie PS3 Extreme, a tam było ze 30-40 dubli - w sensie etykiety dwie, a wysyłka jedna.