Opublikowano wczoraj o 12:38 1 dzień Betatesterzy niech wyłapują, reszta poczeka i kupi edycję deluxe "Kompedium: Definitive Edition" wolną od błędów, z dodatkowymi autografami i rozbieranymi zdjęciami Zgredów.
Opublikowano wczoraj o 12:49 1 dzień Jak na razie to widzę, że powtarza się okładka Warhammera w miniaturkach.19 minut temu, Mejm napisał(a):Czekam na pierwsze czytania i wylapanie literowek to sie kupi wersje druga, poprawiona.Pierwsza już znaleziona Edytowane wczoraj o 12:59 1 dzień przez mitra
Opublikowano wczoraj o 14:58 1 dzień Ale to się pięknie prezentuje, ale to pięknie pachnie, ależ to jest bydlę! Będzie czytane po weekendzie, bo właśnie wyjeżdżam <3
Opublikowano wczoraj o 15:55 1 dzień 3 godziny temu, mitra napisał(a):Jak na razie to widzę, że powtarza się okładka Warhammera w miniaturkach.Pierwsza już znalezionaNo i to tyle z konkursu "znajdź w Kompendium grafikę, która powtarza się dwukrotnie na jednej stronie"!Co do wysyłek - jest tego tyle, że wysyłaliśmy wczoraj, dziś i jeszcze jutro będą wychodzić, więc wszystko dotrze, ale niekoniecznie od razu.
Opublikowano wczoraj o 17:42 1 dzień No jest konkret Panowie, dzięki wielkie! Papier jest tak gruby, że na początku sprawdzałem, czy aby strony się nie skleiły. Masa tekstu, świetne grafiki - to naprawdę spełnione marzenie wielu z nas tutaj zgromadzonych.
Opublikowano wczoraj o 18:13 1 dzień Ja mam pytanie,Jak macie apke Inpostu to od kogo macie nadana ksiazke od Open bety? Od wydawnictwa OP czy od jakieś firmy logistycznej?
Opublikowano wczoraj o 18:17 1 dzień 3 minuty temu, Gomlin napisał(a):Ja mam pytanie,Jak macie apke Inpostu to od kogo macie nadana ksiazke od Open bety? Od wydawnictwa OP czy od jakieś firmy logistycznej?Imkerhttps://imker.pl/
Opublikowano wczoraj o 20:31 1 dzień 4 godziny temu, koso napisał(a):No i to tyle z konkursu "znajdź w Kompendium grafikę, która powtarza się dwukrotnie na jednej stronie"!Na końcu jest powtórka
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Dalej uważam, że zmarnowana okazja z tą okładką, bo można było dać na front prawą połowę konsoli, na tył lewą i mieć "rozkładówkę" całego PSXa.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. No ja na razie info o wysyłce nie dostałem, a brałem na początku. Liczę na dzis 😀
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. No kompendium oczekuje już na odbiór. Będzie dzisiaj przeglądane wieczorkiem z soundtrackami z psx na słuchawkach
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Odebrane. Wspaniale ten album wygląda (pewnie są jakieś błędy, bo ciężko tego uniknąć w takim wielkim wydawnictwie ale to bez znaczenia). Szacun.Edit: Gratisowego plakatu chyba nikt nie wrzucał jeszcze to załączyłem :)
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Mam masę artbooków z gier, parę książek z Bitmap Books, ale pierwszy raz miałem takie ciary przeglądając książkę-nostalgia wjechała jak nigdy dotąd
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Mam i ja. Ale grubas xd @K.Adamus na serio PS1 dorwałeś dopiero w 2019? To tłumaczy tego Baldura
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ja też nadal nie mam żadnego info o przesyłce, ale za to w aplikacji nadal mam dwie zaginione przesyłki, jedna od Pereza z grudnia 2024 a druga od Łapusza z maja 2022
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Piękne wydanie, na poziomie zagranicznych publikacji. Czytanie zaczne oczywiście od rozdziału o jrpg.Niezła kobyła, szarak dla skali
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 21 minutes ago, Grześ said:Ja też nadal nie mam żadnego info o przesyłce, ale za to w aplikacji nadal mam dwie zaginione przesyłki, jedna od Pereza z grudnia 2024 a druga od Łapusza z maja 2022Jak w trakcie przygotowania to w trakcie przygotowania, nie trzeba co 3 lata przypominać.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 10 minut temu, Shen napisał(a):Piękne wydanie, na poziomie zagranicznych publikacji. Czytanie zaczne oczywiście od rozdziału o jrpg.Niezła kobyła, szarak dla skaliTen mini czy normalny?Do kasacji. Żart się nie udał :/
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Mini, jak by to było na tle oryginalnego PSXa to ciężko by to było podnieść
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 29 minut temu, Grześ napisał(a):Ja też nadal nie mam żadnego info o przesyłce, ale za to w aplikacji nadal mam dwie zaginione przesyłki, jedna od Pereza z grudnia 2024 a druga od Łapusza z maja 2022O, a to ode mnie doszło? Czy to jakiś dubel? Bo jak z grudnia to pewnie PS3 Extreme, a tam było ze 30-40 dubli - w sensie etykiety dwie, a wysyłka jedna.