Opublikowano piątek o 09:473 dni Tak zupełnie znikąd Kunos zapowiedzieli dziś rajdowy spin off serii Assetto Early Access już 13 listopada na Steamie.https://assettocorsa.gg/assetto-corsa-rally-wishlist-now-on-steam
Opublikowano piątek o 12:173 dni Autor W Assetto Corsa na upartego się da to zobaczymy, jedyne co martwi to UE5 jako silnik.
Opublikowano piątek o 14:263 dni Autor 11 minutes ago, gtfan said:wiadomo jakie platrofmy?Na razie PC early access, z którego pewnie przez 2 lata nie wyjdzie patrząc na progress w early access AC Evo.
Opublikowano piątek o 14:473 dni Więcej wrażeńJezu, rajdy z fizyką od Kunos Jak tu zawieszenie pracuje, coś pięknego. Oby wyszedł z tego ulepszony RBR w nowych szatach.
Opublikowano piątek o 16:413 dni Autor Po pierwszych filmikach widać, że pod kątem oddania jazdy, zwłaszcza po asfalcie to kilka półek wyżej niż ostatnie WRC od EA. Oby tylko nie ugrzęzło w early access na zawsze.
Opublikowano piątek o 19:003 dni 5 godzin temu, Bartg napisał(a):W Assetto Corsa na upartego się da to zobaczymy, jedyne co martwi to UE5 jako silnik.Ostanio zainstalowałem po raz kolejny EA WRC i gra nadal wygląda źle, źle się jeździ i ma graficzne glitche. Niesamowicie zmarnowany potencjał.
Opublikowano piątek o 19:113 dni Wszystko super ale szczerze radzę nie brać early access. Ja kupiłem early access do Assetto Corsa EVO i oni są daleko za deadline'ami które obiecywali, a teraz nagle wyciągają z rękawa kolejną grę gdzie mają pewnie 2 trasy i 3 samochody i wołają o pieniądze.
Opublikowano piątek o 20:462 dni 1 godzinę temu, MaZZeo napisał(a):Wszystko super ale szczerze radzę nie brać early access. Ja kupiłem early access do Assetto Corsa EVO i oni są daleko za deadline'ami które obiecywali, a teraz nagle wyciągają z rękawa kolejną grę gdzie mają pewnie 2 trasy i 3 samochody i wołają o pieniądze.Kwestia podejścia. I tak wiem, że zarówno AC Evo jak i Rally kupiłbym pełną wersję, więc zupełnie nie widzę problemu żeby zaplacić za EA, który jest tańszy niż pełna wersja jak już wyjdzie. Biorąc EA mam już pełną grę za niższą cenę, dodatkowo mogę pograć wcześniej w część contentu.Co innego jak EA wypuszcza jakieś studio z dupy i nie wiadomo co wyjdzie z gry albo czy w ogóle gra wyjdzie, ale w przypadku Kunos zero obaw o jakość pełnych wersji. Edytowane piątek o 20:532 dni przez tjery
Opublikowano piątek o 20:512 dni 1 godzinę temu, Hubert249 napisał(a):Ostanio zainstalowałem po raz kolejny EA WRC i gra nadal wygląda źle, źle się jeździ i ma graficzne glitche. Niesamowicie zmarnowany potencjał.Ciężko się ustosunkować do zarzutów o wygląd i glitche, bo gram na PC i wygląda tu jak na rajdy bardzo dobrze i żadnych glitychy graficznych nie mam. Co do jazdy to na kierownicy na szutrze jest bardzo dobrze, asfal, mimo, że lepszy niż w DR2 to i tak wciąż szuter z większą przyczepnością plus ma przesadzony grip loss i grip gain co szczególnie widać jak się bierze harpiny na ręcznymi, samochód nagle traci przyczepność, lecisz bokiem i dosłownie nagle w ułamek sekundy opony odzyskują pełną przyczepność, nie czuć w ogóle "stopniowania" tracenia i zyskiwania przyczepności na asfalcie. Edytowane piątek o 20:522 dni przez tjery
Opublikowano sobota o 15:012 dni Piekna wiadomosc. Tak sobie myslalem, ze ta pustke w temacie rajdow ktos kiedys wypelni I odda krolowej sportow motorowych nalezyty szacunek. Trzymam kciuki aby model jazdy byl blizszy temu z DR 1 czy DR 2