Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Assetto Corsa Rally

Featured Replies

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 289
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Więcej wrażeń Jezu, rajdy z fizyką od Kunos Jak tu zawieszenie pracuje, coś pięknego. Oby wyszedł z tego ulepszony RBR w nowych szatach.

• Na razie PC early access, z którego pewnie przez 2 lata nie wyjdzie patrząc na progress w early access AC Evo.

Opublikowano
  • Autor

W Assetto Corsa na upartego się da to zobaczymy, jedyne co martwi to UE5 jako silnik.

Opublikowano
  • Autor

11 minutes ago, gtfan said:

wiadomo jakie platrofmy?

Na razie PC early access, z którego pewnie przez 2 lata nie wyjdzie patrząc na progress w early access AC Evo.

Opublikowano

Więcej wrażeń

Jezu, rajdy z fizyką od Kunos banderas Jak tu zawieszenie pracuje, coś pięknego. Oby wyszedł z tego ulepszony RBR w nowych szatach.

Opublikowano
  • Autor

Po pierwszych filmikach widać, że pod kątem oddania jazdy, zwłaszcza po asfalcie to kilka półek wyżej niż ostatnie WRC od EA. Oby tylko nie ugrzęzło w early access na zawsze.

Opublikowano
5 godzin temu, Bartg napisał(a):

W Assetto Corsa na upartego się da to zobaczymy, jedyne co martwi to UE5 jako silnik.

Ostanio zainstalowałem po raz kolejny EA WRC i gra nadal wygląda źle, źle się jeździ i ma graficzne glitche. Niesamowicie zmarnowany potencjał.

Opublikowano

Wszystko super ale szczerze radzę nie brać early access. Ja kupiłem early access do Assetto Corsa EVO i oni są daleko za deadline'ami które obiecywali, a teraz nagle wyciągają z rękawa kolejną grę gdzie mają pewnie 2 trasy i 3 samochody i wołają o pieniądze.

Opublikowano
1 godzinę temu, MaZZeo napisał(a):

Wszystko super ale szczerze radzę nie brać early access. Ja kupiłem early access do Assetto Corsa EVO i oni są daleko za deadline'ami które obiecywali, a teraz nagle wyciągają z rękawa kolejną grę gdzie mają pewnie 2 trasy i 3 samochody i wołają o pieniądze.

Kwestia podejścia. I tak wiem, że zarówno AC Evo jak i Rally kupiłbym pełną wersję, więc zupełnie nie widzę problemu żeby zaplacić za EA, który jest tańszy niż pełna wersja jak już wyjdzie. Biorąc EA mam już pełną grę za niższą cenę, dodatkowo mogę pograć wcześniej w część contentu.

Co innego jak EA wypuszcza jakieś studio z dupy i nie wiadomo co wyjdzie z gry albo czy w ogóle gra wyjdzie, ale w przypadku Kunos zero obaw o jakość pełnych wersji.

Edytowane przez tjery

Opublikowano
1 godzinę temu, Hubert249 napisał(a):

Ostanio zainstalowałem po raz kolejny EA WRC i gra nadal wygląda źle, źle się jeździ i ma graficzne glitche. Niesamowicie zmarnowany potencjał.

Ciężko się ustosunkować do zarzutów o wygląd i glitche, bo gram na PC i wygląda tu jak na rajdy bardzo dobrze i żadnych glitychy graficznych nie mam. Co do jazdy to na kierownicy na szutrze jest bardzo dobrze, asfal, mimo, że lepszy niż w DR2 to i tak wciąż szuter z większą przyczepnością plus ma przesadzony grip loss i grip gain co szczególnie widać jak się bierze harpiny na ręcznymi, samochód nagle traci przyczepność, lecisz bokiem i dosłownie nagle w ułamek sekundy opony odzyskują pełną przyczepność, nie czuć w ogóle "stopniowania" tracenia i zyskiwania przyczepności na asfalcie.

Edytowane przez tjery

Opublikowano

Piekna wiadomosc. Tak sobie myslalem, ze ta pustke w temacie rajdow ktos kiedys wypelni I odda krolowej sportow motorowych nalezyty szacunek. Trzymam kciuki aby model jazdy byl blizszy temu z DR 1 czy DR 2