Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dlatego napisałem - Roger jako naczelny wiadomo, że będzie stać za swoim źródłem dochodu i to jest oczywiste. Tylko jakoś podskórnie czuję, że magazyn nie jest miejscem na tego typu tekst.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 13 minut temu, Mejm napisał(a):W ktorym miejscu sie ten smrod ciagnie?Na grupach na facebooku, nawet na tym forum, ostatnio Mazeo pisał, że nie kupuje PE, bo nie chce w żaden sposób wspierać PPE, więc nawet tutaj świadomość jest zerowa w temacie, a jeszcze Roger takie kwiatki sadzi.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Odnośnie powiązania PPE z PE to nawet na forum były teksty z cyklu "przestałem kupować PE w momencie jak zaczęli tam pisać ludzie z PPE". Na FB to non-stop Perez musi tłumaczyć że PE a PPE to całkiem różne sprawy, bo zawsze pojawia się tekst "kupił bym numer specjalny gdyby nie to że tworzą go ludzie z PPE".
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Wydaje mi się, że większa krzywdę robi zax jak wrzuci cokolwiek na ppe...bo on też figuruje w PE z jakością tego portalu właśnie....
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 19 minut temu, łom napisał(a):Odnośnie powiązania PPE z PE to nawet na forum były teksty z cyklu "przestałem kupować PE w momencie jak zaczęli tam pisać ludzie z PPE". Na FB to non-stop Perez musi tłumaczyć że PE a PPE to całkiem różne sprawy, bo zawsze pojawia się tekst "kupił bym numer specjalny gdyby nie to że tworzą go ludzie z PPE".Jak nawet starzy użytkownicy takie kwiatki sadząW dniu 7.10.2025 o 12:16, MaZZeo napisał(a):jeden z powodów dla którego przestałem kupować PSXE i mam ogólnie w niego wyjebane czy przetrwa czy nie to właśnie fakt jak prowadzony jest PPE. Te 10-15 lat temu miał potencjał, dzisiaj to takie szambo że złotówki nie będę im dopłacał do tego interesu.To jak ma być dobrze? Tak jak pisałem, no straszny niesmak, że Roger wykorzystuje pismo, do wybielania swojego drugiego pracodawcy. Takie sprawy to może załatwiać wpisem na PPE albo swoich prywatnych socialach.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. W ogóle ciężko tłumaczyć cokolwiek podczas gdy skrót PPE nadal rozwija się jako "Portal PSX Extreme".
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 38 minut temu, Shen napisał(a):Na grupach na facebooku, nawet na tym forum, ostatnio Mazeo pisał, że nie kupuje PE, bo nie chce w żaden sposób wspierać PPE, więc nawet tutaj świadomość jest zerowa w temacie, a jeszcze Roger takie kwiatki sadzi.37 minut temu, łom napisał(a):Odnośnie powiązania PPE z PE to nawet na forum były teksty z cyklu "przestałem kupować PE w momencie jak zaczęli tam pisać ludzie z PPE". Na FB to non-stop Perez musi tłumaczyć że PE a PPE to całkiem różne sprawy, bo zawsze pojawia się tekst "kupił bym numer specjalny gdyby nie to że tworzą go ludzie z PPE".Skoro mnie wołacie to się wypowiem.Przepraszam bardzo że nie nadążam za zmianami władz i akcjonariatu w spółce która wydaje czasopismo o grach. Być może gdzieś to było napomknięte ileś lat temu tu na forum, może na portalu a może w samej gazecie. Generalnie to mam to w dupie, nie mam obowiązku tego wiedzieć skoro przestałem kupować gazetę jeszcze zanim PPE został wykupiony.Wszyscy wiedzą że PPE to największy ściek gierkowy w Polsce. Skoro Perez do tej pory musi co chwila tłumaczyć komuś na FB ze to dwa oddzielne podmioty to znaczy że chyba słabą robotę z komunikacją zrobili. Myślę że bez tego ciężko się domyślić że PPE i PSXE to dwa oddzielne byty dla przeciętnego użytkownika, tymbardziej że nie było zmiany nazwy portalu (nadal nawiązuje ona do Portal PSX Extreme), a redaktor naczelny to ta sama osoba, a i autorzy newsów jak Zax powielają się.Skoro Roger sobie próbuje wybielać dalej ten gówno portal nastawiony na kliki to moja decyzja sprzed paru lat by przestać kupować PSXE była słuszna.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 3 minuty temu, MaZZeo napisał(a):Skoro mnie wołacie to się wypowiem.Przepraszam bardzo że nie nadążam za zmianami władz i akcjonariatu w spółce która wydaje czasopismo o grach.Byłeś przykładem który miałem pod ręka, chodziło o ogólną świadomość ludzi którzy teoretycznie siedzą w temacie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. To trochę jak Przegląd Sportowy. Gazeta jeszcze ujdzie, a ich oficjalny profil na FB to sportowy pudełek z wysrywami pokroju "lewy wysrał zdrową kupkę". Liczą się kliki i wyświetlenia.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. I fajnie, ale czy naczelny Przeglądu Sportowego tłumaczy w papierowej wersji, że tak naprawdę ich profil FB jest super tylko "tłumaczenia są zbędne, bo profil Przegląd Sportowy na FB jest przecież fajną tarczą do strzelania"?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 4 minuty temu, PiotrekP napisał(a):To trochę jak Przegląd Sportowy. Gazeta jeszcze ujdzie, a ich oficjalny profil na FB to sportowy pudełek z wysrywami pokroju "lewy wysrał zdrową kupkę". Liczą się kliki i wyświetlenia.Tylko tam zakładam, że jest ten sam własciciel? Tutaj w PE naczelny broni i wybiela konkurencje. Moim zdaniem powinien te etaty oddzielać grubą kreską.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Kurwa, dopiero zobaczyłem, że grucha dostał recenzję Trzeba będzie przemyśleć swoją relację ze szmatławcem jak tak dalej pójdzie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jakby nie było pseudonimu to byś nie wiedział że to on i problemu by nie było. To tylko pół strony na jakiś no-name.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ale pseudonim i zdjęcie jest, więc wiem, że to on, zatem mam i problem. Jestem przeciwny wrzucaniu ludzi z ppe do PE nie od dzisiaj i za każdym razem będę to punktować bo to moja opinia. Taka integracja jest dla magazynu zwyczajnie szkodliwa moim zdaniem. A jak naprawdę nie ma kto napisać recenzji na pół strony to niech stracę, mogę to zrobić ja, za darmo, jeśli tylko będzie to oznaczało brak gruchy w magazynie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nawet ofiego zatrudnijcie. Zobaczcie jak fajnie napisał recenzje silent hilla 3, gość już duchem pisze dla psxa
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Pupcio nie odróżniający SH3 od SH: Homecoming też zrobi lepszą robotę.Jak mówiłem - SĄ OPCJE.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Roger odejdź honorowo z PPE i zacznij żyć z pieniędzy z ikstrimowego patronajta. Albo przeprowadź się i żyj za darmo na strychu u Pereza
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Teraz, Pupcio napisał(a):Bzdur wczoraj wylądowała nowa recka od mistrzaNajbardziej wyczekiwana premiera tego roku Lecę czytać, trzymajcie się tam z newsmanami którzy wstydzą podpisać się pod własnym nazwiskiem (i nie ma co im się dziwić)!
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Skomentuję tutaj temat, bo widzę zrobiła się burza. Ten tekst nie był specjalnie o tym, by bronić PPE.pl, bardziej pokazać jak to wyglądało z drugiej strony i że negatywny marketing i afery, które dla biernego użytkownika wyglądają jak strzał w kolano, finalnie wychodzą na plus, bo tak działają dziś media internetowe. I nie chodzi nawet o sam portal, ale ogólnie o to jak ten mechanizm działa w branży gier. Zdjęcia feralnego newsa przewijały się też na forum PSX Extreme stąd uznałem, że można o tym napisać i pokazać, jak to wyglądało z mojej perspektywy. Macie swoje zdanie o serwisie, szanuję, rozumiem, przyjąłem do wiadomości, że tematy PPE nie są mile widziane w PE i będę w przyszłości o tym pamiętał.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Chyba nikt nie oczekuje przeprosin czy ścieżki zdrowia na kolanach. To forum dyskusyjne, temat dotyczy magazynu, czy można wyrazić swoje zdanie co do zawartości magazynu? Nikt nie organizuje płatnych szkoleń dla Rogera "jak nie mieszać magazynu z ppe". Roger dostał feedback, przyjął go i tyle. W odróżnieniu od pewnej grupy zadymiarzy tutaj są faktyczni czytelnicy ekstrima i nie zależy im tylko na zrobieniu gównoburzy żeby pokazać kto moralnie stoi wyżej a kto niżej, a raczej każdemu komentującemu zależy na utrzymaniu pewnego poziomu jakości jaki prezentuje sobą marka PE.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Tak jak pan Bzduras napisał. Pismo sobie cenie, dlatego opłacam patronite, podoba mi się jak Roger prowadzi szmatławca, ale jak coś mnie uwiera, to też trzeba napisać, a nie tylko słodzić. Łączenie magazynu z portalem nie przynosi żadnych korzyści, a kibicuje, żeby jednak ten ostatni miesięcznik o grach w Polsce żył jak najdłużej.