Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Maksymalna beka z typów, którzy w karkołomny sposób próbują usprawiedliwiać brak polskiej wersji przeznaczonej również na ten rynek 3 godziny temu, Bzduras napisał(a):Z jednej strony rozumiem, bo skoro pakują ruski wszędzie pomijając polski to można się wkurwić, z drugiej strony swoją dzisiejszą znajomość angielskiego zawdzięczam w 99,9% gierkom ogrywanym za gnoja ze słownikiem w ręku.To się zgadza, też się w ten sposób dużo więcej nauczyłem niż w szkole. To były jednak inne czasy, rynek PL był malutki, teraz większość gier dostaje lokalizację i brak takowej przy takiej samej cenie za grę powinno być jebane na wszystkie możliwe strony a nie śmiesznie racjonalizowane.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Muszę przyznać że jak uwielbiam gry Remedy tak jak zobaczyłem trailer Resonant to mi cały hajp opadł. Nie dość że nie gramy Jesse tylko jej bratem który wygląda jak typowy protagonista z 2010 roku to jeszcze ta walka wygląda jakoś tak nieciekawie. Strzelanie z jedynki w połączeniu z mocami było naprawdę satysfakcjonujące i chciałem rozwinięcie formuły a dostanę nie wiadomo co. Jeszcze jak gra będzie znacznie większa to obawiam się że może to wyjść na niekorzyść, Alan Wake 2 był odrobinkę za długi.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 24 minuty temu, suteq napisał(a):Nie dość że nie gramy Jesse tylko jej bratem który wygląda jak typowy protagonista z 2010 roku Nie chcę nic mówić, ale jak wychodził Control, to większość narzekała, że gra babą i gdyby nie łołk, to gralibyśmy "męskim facetem" jak z kina akcji
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Jeśli komukolwiek miałoby się udać, coś w stylu zakręconych lokacji w stylu Incepcji(jak widać po Black Ops 7, nie jest to takie proste), to właśnie Remedy, ale ten gameplay trochę mnie ściął. Bardzo lubiłem sypiące się otoczenie w Control i fizykę, a tutaj nie wiadomo jak z tym będzie na "zewnątrz", i z czymś a la DMC zamiast broni palnej. Nawet jak robią gry z tej samej marki, to z reguły robią coś zupełnie innego i można to nawet cenić, ale eksperyment nie równa się z automatu, że wyjdzie coś fajnego.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. O ile Alan Wake 2 był po prostu mocnym rozwinięciem formuły pierwszej części, tak tu faktycznie wygląda to na zupełnie inną grę niż pierwsza część Control.Też mnie martwi, że idą większe lokacje i nie do końca podoba mi się, że gramy w surrealistycznym mieście, a nie w bardziej kameralnych i przytłaczających lokacjach.