Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Highguard

Featured Replies

Opublikowano

Największa bomba game awards aka Concord 2 bez tematu? Nie może być.

Gra już odniosła większy sukces bo jest 70k graczy na steamie, peak concorda to było jakieś 2k

Edytowane przez Chewie

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• przetestowałem tego slopa, żebyście wy nie musieli porównanie highguarda do concorda jest solidnym plaskaczem wymierzonym w PEREŁKĘ firewalk studio. co za gówno, ja kurwię, nie mam słów. o concordzie

Opublikowano
Teraz, GearsUp napisał(a):

rfrvfdb.jpg

Zostaję przy Arcu

Gra ma premierę od dwóch godzin, wcale nie jest to hejt attack.

Opublikowano
Teraz, Figaro napisał(a):

Gra ma premierę od dwóch godzin, wcale nie jest to hejt attack.

Oglądam też stream drdisrespecta, 3v3 na wielkich mapach i te dojazdy konno xD ludzie na jego czacie piszą, że pograli chwilę i od razu uninstall

Opublikowano

Tam są opinie o problemach z logowaniem i opinie dzieci reddita które dołączają do jakichś śmiesznych hate raidów, nie ma co się sugerować na razie. Sprawdź za tydzień.

Ja nie ściągam bo estetyka tej gry zupełnie mi nie leży, zresztą wyszedł update do Deadlocka więc nie ma co szukać kolejnego multi shootera.

Opublikowano

przetestowałem tego slopa, żebyście wy nie musieli

porównanie highguarda do concorda jest solidnym plaskaczem wymierzonym w PEREŁKĘ firewalk studio. co za gówno, ja kurwię, nie mam słów. o concordzie można powiedzieć wszystko, ale od strony technicznej tam wszystko grało jak trzeba - mocap, animacje, gunplay, no top tier bez dwóch zdań, gra zdechła z wielu innych powodów. tutaj jest pod tym względem tragedia, czuć wszechobecną taniochę opakowaną w obrzydliwy artstyle, a gimmick? gimmick to synteza fundamentalnych mechanik najważniejszych gier multi ostatnich lat (overwatch, lol, apex legends, cs, cod), ale jest przy tym na tyle fasadowa, że całość nie ma za grosz własnej tożsamości

oby geoff został za to rozliczony

Opublikowano
  • Autor

Patrząc na ostatnie twity geoffa to albo jest kompletnym bezguściem albo mu płacą za promowanie tego szrota. Chyba tylko strzelanie jest tam dobrze zrobione bo jest dosłownie wyjęte z apexa. Już ten maraton ma więcej duszy, skradzionej ale zawsze.

Opublikowano
3 godziny temu, Chewie napisał(a):

Największa bomba game awards aka Concord 2 bez tematu? Nie może być.

Gra już odniosła większy sukces bo jest 70k graczy na steamie, peak concorda to było jakieś 2k

Concord nie był f2p, obie gry czeka raczej tak samo szybka zagłada, tylko w innym modelu.

15 minut temu, Chewie napisał(a):

Patrząc na ostatnie twity geoffa to albo jest kompletnym bezguściem albo mu płacą za promowanie tego szrota. Chyba tylko strzelanie jest tam dobrze zrobione bo jest dosłownie wyjęte z apexa. Już ten maraton ma więcej duszy, skradzionej ale zawsze.

Na pewno mu płacą, już na TGA to było widoczne.

Opublikowano
9 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Podobno za "one last thing" na TGA nic mu nie zapłacili, to Geoff wybiera ostatnią grę pokazu.

Opublikowano
  • Autor
6 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Concord nie był f2p, obie gry czeka raczej tak samo szybka zagłada, tylko w innym modelu.

Z tego co pamiętam druga beta concorda była darmowa i miała mniej graczy niż ta płatna. Concord miał w peaku 697 graczy, Highguard ma już 97,249 ale i tak pewnie długo to nie pożyje.