Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Metal Gear Solid: Master Collection Vol.2

Featured Replies

Opublikowano
20 minut temu, suteq napisał(a):

Widzę że pewne rzeczy się nie zmieniają. Konami może nawet nasrać na podłogę a przyjdą tacy co zjedzą i jeszcze podziękują. kekw

Już od czasu Vol. 1 pisałem.. czekaj, aż se znajdę.

O, mam:

Jestem stały w uczuciach wub

• Odpowiedzi 33
  • Wyświetleń 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Peace Walker to bedzie taka sama sytuacja jak 2 i 3 HD. Niczego wiecej bym sie nie spodziewal. Malo gier. Nie ma AC!Dow, nie ma Twin Snakes (prawa do IP nie maja znaczenia - dzisiaj jak odpowiednie pi

• Widzę że pewne rzeczy się nie zmieniają. Konami może nawet nasrać na podłogę a przyjdą tacy co zjedzą i jeszcze podziękują.

• Śmierdzi volumem 3 z V + te pierdoły. Nie sądziłem że zrobią taki numer. Ale mi w sumie wisi, V wygląda przepięknie i nic nie potrzebuje, a 4 i PW jak najbardziej. Oczywiście za 100 zł.

Opublikowano

Brakuje tego Portable OPS, bo tam tez był ciekawy managment bazą. ACID miał niedopodyebania klimat i tą niepokojącą muzyczkę w statycznych cutscenkach. Nawet tego twin snakes mogli wrzucić jako ciekawostkę.

Przynajmniej ghost babel dorzucą, bo to nigdy nie wyszło poza GBC.

Opublikowano

Ciekawe, ze vol 1 mozna bylo kupic w pakiecie albo kazda pierdole osobno. Tutaj tylko pakiet (na Steam przynajmniej).

Opublikowano
2 minuty temu, Szermac napisał(a):

A to osobno to nie pojawiało się dopiero po premierze ?

No wlasnie pamietam ze MGS 1 mialem ustawione jako top 1mojej WL na Steam i nie bylo tam zadnej grafikli ogolnej dla calej kolekcji. Tutaj zreszta MGS4 pokazuje mi jako DLC z info ze wymaga podstawowej wersji do dzialania.

Opublikowano

Jako że MGS4 ominął mnie na PS3, a w PW grałem może kilka godzin na X360, to wjeżdżam jak złoto banderas

Opublikowano

Hmm no zobaczymy jak na plejce będzie, bo coś mi się własnie kojarzy, że po premierze wpadły osobno do kupienia. Mi tam Peace Walker nie potrzebny, chętnie zakupiłbym tylko czwórke.

Opublikowano

bafkreib6ys6kkewl4s6ikyfw7cczyhb76jv2o67

Czy można bardziej lecieć w chuja niż konami? xd To jakiś 2 studentów robi jak nic.