Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 20 minut temu, suteq napisał(a):Widzę że pewne rzeczy się nie zmieniają. Konami może nawet nasrać na podłogę a przyjdą tacy co zjedzą i jeszcze podziękują. Już od czasu Vol. 1 pisałem.. czekaj, aż se znajdę.O, mam:Jestem stały w uczuciach
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Brakuje tego Portable OPS, bo tam tez był ciekawy managment bazą. ACID miał niedopodyebania klimat i tą niepokojącą muzyczkę w statycznych cutscenkach. Nawet tego twin snakes mogli wrzucić jako ciekawostkę.Przynajmniej ghost babel dorzucą, bo to nigdy nie wyszło poza GBC.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ciekawe, ze vol 1 mozna bylo kupic w pakiecie albo kazda pierdole osobno. Tutaj tylko pakiet (na Steam przynajmniej).
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, Szermac napisał(a):A to osobno to nie pojawiało się dopiero po premierze ?No wlasnie pamietam ze MGS 1 mialem ustawione jako top 1mojej WL na Steam i nie bylo tam zadnej grafikli ogolnej dla calej kolekcji. Tutaj zreszta MGS4 pokazuje mi jako DLC z info ze wymaga podstawowej wersji do dzialania.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jako że MGS4 ominął mnie na PS3, a w PW grałem może kilka godzin na X360, to wjeżdżam jak złoto
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Hmm no zobaczymy jak na plejce będzie, bo coś mi się własnie kojarzy, że po premierze wpadły osobno do kupienia. Mi tam Peace Walker nie potrzebny, chętnie zakupiłbym tylko czwórke.
Opublikowano 13 minut temu13 min Czy można bardziej lecieć w chuja niż konami? xd To jakiś 2 studentów robi jak nic.
Opublikowano 10 minut temu10 min Już na PS3 po wprowadzeniu wibracji do DS3 niektóre teksty w grze były nieaktualne.