Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor 18 minut temu, Słupek napisał(a):u mnie dopiero wczoraj wieczorem nadana więc pomyślałem, że to zemsta za wzięcie prenumeraty po promocji :/To ja tu specjalnie dla Ciebie promo na prenumeratę, wysyłka książki w (prawie) pierwszym rzucie i to jeszcze człowiek z chyba pękniętym żebrem pakuje (to granie w piłkę kiedyś mnie wykończy), a ten dalej narzeka :/ Dodaję do czarnej listy!
Opublikowano 34 minuty temu34 min 9 minut temu, Pupcio napisał(a):Zabieram się za ANALIZEPupcio brakuje na półce jakiegoś pluszaka leona es kenedjego
Opublikowano 20 minut temu20 min 22 godziny temu, łom napisał(a):"epizodyczne sekcje, w których rozprawialiśmy się z hordami zombie i LICKERÓW w skórze Carlosa" lickera nie ma ani w RE3 ani RE3 RemakeNie mam słów tylko memaMoże tak był robiony research?