Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Assassin's Creed: Black Flag Resynced

Featured Replies

Opublikowano
15 godzin temu, PiotrekP napisał(a):

Póki co wszystkie śmierci (nie licząc zatopienia) zaliczyłem przy zdejmowaniu bandery przy abordażu. Kiedy Edek zamiast do góry robił skok na pokład i sobie głupi ryj rozwalał. Nie wiem czy to jakieś głupie auto nakierowanie na wroga na dole, czy co, ale kamera mi tam na maszcie świruje.

Trochę świruje parkour w wieku momentach. To samo jak bohater ma problem wejść na niektóre wzniesienia.

A tej bandery to nie zdjemuj - więcej czasu to zajmuje niż zabicie dwóch przeciwnikow na pokładzie.

• Odpowiedzi 303
  • Wyświetleń 16,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Rooofie
    Rooofie

Wiele można mówić o Ubisofcie ale trzeba przyznać, że napierdalają tymi swoimi średniakami z taką częstotliwością, że cały czas jest w co od nich grać. A czasami nawet zdarzą się perełki pokroju tego

• Forumowicze w Shadows: co to kurwa jest, dawać stare Asasiny Forumowicze w Black Flag Remake: co to kurwa jest, dawać Shadows

• PiotrekP
    PiotrekP

Ja mam kolekcjonerkę oryginału sprzed lat (zdjęcie z okolic premiery), ryjec Edka już trochę przyciemniał przez te lata stania na półce.

Opublikowano

O k#rwa!dynia

Te francuskie wieśniaki nie mogą się powstrzymać - już te trzy pakiety skórek rodem z Fortnite (43zł każdy) wywołały u mnie pewien niesmak, że nie wspomnę o nowej, pełnej cringe'u zawartości, ale k#rwa battlepass w singlowej gierce z korzeniami w roku 2013 to już wyższy poziom odklejki.

Opublikowano

@XM. W oryginale chyba trzeba było to robić żeby zakończyć abordaż.

Zrobiłem też tą dodatkową misję dla oficera (Lucy), w sumie to kilka misji jest, jeszcze jej wątek ciągnę, bo wczoraj już mi się nie chciało.

Gdzie się odbiera kasę z budowy przystani rybackiej? Bo w willi jest skrzynka, ale to też tam ląduje?

Opublikowano
1 godzinę temu, PiotrekP napisał(a):

Zrobiłem też tą dodatkową misję dla oficera (Lucy), w sumie to kilka misji jest, jeszcze jej wątek ciągnę, bo wczoraj już mi się nie chciało.

Gdzie się odbiera kasę z budowy przystani rybackiej? Bo w willi jest skrzynka, ale to też tam ląduje?

Też tam ląduje. Maksymalna kwota to 5000 R co 2:47h.

Opublikowano

Kasy tu nie brakuje i tak. Wyspę już niemal na full ulepszyłem, kupiłem te miecze za 11k co mają 38 obrażeń i całkiem spoko.

Do ulepszeń brakuje mi surowców, więc trzeba wypłynąć w morze i trochę pozbierać.

Opublikowano

Gra ma jeszcze trochę błędów, najbardziej mnie wkurza podczas abordażu czasami wrogowie flickerują niczym anomalia animusa... :)

Opublikowano
  • Autor

Abortaż jest w Polsce nielegalny, hehe.

Opublikowano
1 godzinę temu, Bzduras napisał(a):

Abortaż jest w Polsce nielegalny, hehe.

Fakt

4 godziny temu, PiotrekP napisał(a):

Oni są nowi w Resynced? Nie pamiętam ich z OG. Na razie mam Padre.

Opublikowano

@KrYcHu_89 tak, są nowi z swoimi misjami.

Czepiam się wdzianek, ale pistolety na klacie tez mi znowu look psują. Biegam w stroju z Czarnej Wyspy i jakby to lepiej wyglądało bez nich. Dwa guny przy pasku i gitara.

Opublikowano

Na PS5 na razie nie widać. Po za tym nie mogę skończyć misji The Fireship, wszystko stoi, wszystkie automatyczne zapisy obejmują ten błąd, chyba po grze.

Opublikowano

O 14 UTC na PS5 będzie patch, w sumie chyba na Steam też wtedy

No image preview

AC Black Flag Resynced Title Update 1.0.4 - Patch Notes

Today, July 16th, we are releasing the Title Update 1.0.4 for Assassin’s Creed Black Flag Resynced @ 14:00 UTC / 10:00 AM EST / 7:00 AM PST.

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

Czyli o 16 patch.

Jeden portal wprowadził w błąd i napisał że o 14. Nie muszę pisać który.

No tak wiadomo który nie rozróżnia UTC od PL xD.

Opublikowano

No ten portal jak zawsze w formie...

Opublikowano

Daliby opcję wyłączenia dmuchawki na plecach. Już dawno można było tak w asasinach zrobić, że broń była niewidoczna na postaci.

Opublikowano

Ale to jak ta gra wyglada nawet na bieda PS5- robi robotę. W Kingston popadało i zrobiło to klimat. Ruszyłem dalej z fabułą, trochę polowania z harpunem, splądrowany wrak dzięki dzwonowi do nurkowania (2 opcje zdobycia go, tego też nie było). Kawka dostała kolejne ulepszenia, potem szybki skok do rezydencji odebrać haracz i tak się kręci życie Edka pirata.

19f6c795f6f46-screenshotUrl.jpg

19f6c7a2b1c85-screenshotUrl.jpg

Opublikowano

W strategii floty, gdzie się wysyła statki na handel, zwiady czy walki, jak się obniża poziomy ryzyka? Bo mam wszędzie na najwyższym poziomie i są mi w stanie rozwalić statki.

Opublikowano
4 godziny temu, Faka napisał(a):

W strategii floty, gdzie się wysyła statki na handel, zwiady czy walki, jak się obniża poziomy ryzyka? Bo mam wszędzie na najwyższym poziomie i są mi w stanie rozwalić statki.

Jedna z misji w każdym regionie odpowiada za obniżenie poziomu ryzyka, do jej wykonania potrzebny jest rodzaj statku liniowiec

Opublikowano

A to jeszcze nie mam, to już będę wiedział jak obniżać poziom.

Opublikowano

U mnie te misje jeszcze poblokowane.

Opublikowano

Jak dla mnie szybko tutaj idzie przez te nadwyżki hajsu. 18h i statek w ulepszeniach wszystkiego już powyżej 50%, a kadłub na full. Wystarczy lootować jak leci i kasy nigdy nie zabraknie. Z surowcami podobnie. Z jednej strony fajnie, że nie trzeba tak ciułać grosz do grosza, z drugiej szybko stajemy się potężni.

I w wdzianku Morgana przejdę prawie całą grę, bo najbardziej mi pasuje.