Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Assassin's Creed: Black Flag Resynced

Featured Replies

Opublikowano

signal-2026-07-20-09-09-07-244_002.jpg

Assassin's Creed IV: Black Flag był ostatnią grą z serii, w którą się wciągnąłem, a Assassin's Creed: Black Flag Resynced to pierwsza po niej gra z serii, w którą się wciągnąłem niki
Zwykle nie rzucam się w objęcia remasterów i na pewno nie tak prędko po premierze ale kurde ten Black Flag kiedyś to była naprawdę świetna gierka przygodowa pomyślałem sobie jak to może idealnie wjechać w lato no i zakupiłem swoje pudełeczko. Jest tak wspaniale jak sobie wymarzyłem )

• Odpowiedzi 303
  • Wyświetleń 16,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Rooofie
    Rooofie

Wiele można mówić o Ubisofcie ale trzeba przyznać, że napierdalają tymi swoimi średniakami z taką częstotliwością, że cały czas jest w co od nich grać. A czasami nawet zdarzą się perełki pokroju tego

• Forumowicze w Shadows: co to kurwa jest, dawać stare Asasiny Forumowicze w Black Flag Remake: co to kurwa jest, dawać Shadows

• PiotrekP
    PiotrekP

Ja mam kolekcjonerkę oryginału sprzed lat (zdjęcie z okolic premiery), ryjec Edka już trochę przyciemniał przez te lata stania na półce.

Opublikowano

Skorzystałem z buga, żeby pozbyć się dmuchawki, bo w sumie nie używam. Wystarczy przy polowaniu z harpunem zmarnować wszystkie harpuny, a po powrocie na statek ona zniknie. Ale jak jej użyjemy, to znowu się pojawi. Dla mnie wygląda to lepiej.

19f80ec6f0d69-screenshotUrl.jpg

Opublikowano

Dla mnie ten strój w ogóle za ch#ja nie pasuje Edwardowi/Assasynowi, więc dmuchawka na plecach to zdecydowanie najmniejszy problemreggie

Opublikowano

Mi nie pasuje reszta pod klimaty pirackie. A więcej tu takiej rozgrywki. Ja nim w oryginale też niemal całą grę na PC przeszedłem, bo tam ten outfit był w EK.

Dziś się po inny strój wybieram więc może i tak zmienię. A tych typowych asasyńskich na bank już nie założę. Co kto lubi, mi one się tu nie podobają.