Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Assassin's Creed: Black Flag Resynced

Featured Replies

• Odpowiedzi 303
  • Wyświetleń 16,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Rooofie
    Rooofie

Wiele można mówić o Ubisofcie ale trzeba przyznać, że napierdalają tymi swoimi średniakami z taką częstotliwością, że cały czas jest w co od nich grać. A czasami nawet zdarzą się perełki pokroju tego

• Forumowicze w Shadows: co to kurwa jest, dawać stare Asasiny Forumowicze w Black Flag Remake: co to kurwa jest, dawać Shadows

• PiotrekP
    PiotrekP

Ja mam kolekcjonerkę oryginału sprzed lat (zdjęcie z okolic premiery), ryjec Edka już trochę przyciemniał przez te lata stania na półce.

Opublikowano
1 godzinę temu, rafanus2 napisał(a):

oni się kurwa naprawdę nigdy nie nauczą xd

image.png

Przecież to normalna praktyka i polityka Ubisoftu, że takie packi z ubrankami dodają. Czego tam mają się nauczyć?

Opublikowano
6 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Na steam kupowales?

Na ubisoft connect, już śmiga.

5 minut temu, Faka napisał(a):

Przecież to normalna praktyka i polityka Ubisoftu, że takie packi z ubrankami dodają. Czego tam mają się nauczyć?

Tego żeby nie dodawać takiego chujostwa, mi się takie coś od razu kojarzy z całym ich arsenałem spierdolenia.

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał(a):

Jebany dualsens puszcza dzwiek z pada zamiast do sluchawek. To samo przy Shadows mialem.

Poszukaj w opcjach, można to wyłączyć gdyż sam to zrobiłem jako pierwsze

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał(a):

Opcjach gry?

Tak. Opcje-dźwięk-ogólne-głośnik kontrolera

Opublikowano
43 minuty temu, melkorr napisał(a):

niestety zaniepokoiła mnie dość niska jakość dźwięku, zwłaszcza podczas dialogów. Brak w opcjach (PS5)wyboru na czym dokładnie słuchamy jak to w standardzie bywa i czy używamy dźwięku przestrzennego czy stereo. Szkoda.

Kurde, miałem nadzieję, że to ogarnęli, bo gram sobie w wersję ACIV z PS4 i tam własnie dialogi są jakoś dziwnie "w tle".

Opublikowano
1 hour ago, Qbon said:

Wątek współczesny był bardzo fajny do AC3, później już dodawany na siłę kompletnie bez sensu.

Na początku mieli jeszcze na niego jakiś pomysł, później już raczej nikogo i każdy chciał po prostu odkrywać stary setting.

Opublikowano
5 minut temu, rafanus2 napisał(a):

no graficznie to jest chyba najładniejsza gra od nich

Assassin-s-Creed-IV-Black-Flag-Resynced-

W jakiej rozdzielczosci grasz?

Ja wszystko na full 4k dlss balanced. Chodzi średnio 5-10fps gorzej od shadows u mnie.

Opublikowano

Śmiga elegancko na najwyższych ustawieniach, szkoda tylko, że cutscenki znowu w 30 fpsach. W każdym razie cudownie się w to gra, od razu czuć, że to ten AC w starym stylu, kiedy był jeszcze świetna grą.

Opublikowano
8 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

W jakiej rozdzielczosci grasz?

Ja wszystko na full 4k dlss balanced. Chodzi średnio 5-10fps gorzej od shadows u mnie.

3440x1440, ja tylko zszedłem z cieni i chmur na wysokie. Dlss własne 65%. Myślę, że całkiem spoko zoptymalizowane.

6 minut temu, Qbon napisał(a):

AC w starym stylu

Generalnie tak, ale czy wcześniej też wszędzie leżały reale do zebrania? Ja wiem, że to Ubisoft, ale kurde denerwują mnie takie małe pierdoły. Tak samo, że przy zabiciu Duncana miał całe ciuchy we krwi, a po nałożeniu nagle są czyste. No ale cóż, trochę trzeba ponarzekać. Poza tym to dalej ta sama zajebista gierunia.

Opublikowano
3 minuty temu, rafanus2 napisał(a):

3440x1440, ja tylko zszedłem z cieni i chmur na wysokie. Dlss własne 65%. Myślę, że całkiem spoko zoptymalizowane.

Generalnie tak, ale czy wcześniej też wszędzie leżały reale do zebrania? Ja wiem, że to Ubisoft, ale kurde denerwują mnie takie małe pierdoły. Tak samo, że przy zabiciu Duncana miał całe ciuchy we krwi, a po nałożeniu nagle są czyste. No ale cóż, trochę trzeba ponarzekać. Poza tym to dalej ta sama zajebista gierunia.

Ja już średnio pamiętam, dawno w to grałem więc takie niuanse się pozapominalo, oni tam pododawali trochę nowych rzeczy ale grunt, że sam rdzeń gry pozostał taki sam ale z oprawą dostosowana do dzisiejszych standardów.

Opublikowano

To z realami i ciuchami tak było. Tzn może kasy było mniej, bo teraz lootu już w prologu jest więcej, no i można zbierać "jedzenie" do leczenia. Tak samo dodali apteczki.

Opublikowano
15 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

@Qbon masz w app nvidia grę? Niby stery są a nie mam.

Gra wygląda rewelacyjnie.

Nie widzi apka tej gry póki co u mnie też. U Nvidii często z kilkugodzinnym opóźnieniem się pojawiaja nowe gry tam.

Opublikowano

Nagły zjazd z okolic 100 do 30 daje po oczach.

Opublikowano

Chyba najładniejsza gra generacji na Pro, może to te barwy, ale ładniejsza nawet od Shadows.

Tryb 60 wyglada jak 40 w Shadows, a 40 jak 30. Bogowie optymalizacji.

Opublikowano

Do mnie kurier nie dojechał i dziś muszę obejść się smakiem. Za to jutro zaczynam maraton.

A jak z bugami? Poza problemami z dźwiękiem wszystko spoko gra czy będzie trzeba czekać na łatki?

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, Elitesse napisał(a):

A jak z bugami? Poza problemami z dźwiękiem wszystko spoko gra czy będzie trzeba czekać na łatki?

Parę z detekcją kolizji w świecie i walkach, standardowy zestaw robali dla open worlda jak na razie.

Opublikowano
10 minut temu, Elitesse napisał(a):

Do mnie kurier nie dojechał i dziś muszę obejść się smakiem. Za to jutro zaczynam maraton.

Co do dźwięku dla mnie jest na bardzo dobrym poziomie, nie ma mowy o poziomie bitrate jak z Valhalli, już w Shadows było ok, jest też sporo opcji do ustawienia, jak i zakres dynamiki.

1 godzinę temu, rafanus2 napisał(a):

Dodali dużo więcej towarów w BF OG były 2, tutaj z 8.