Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Assassin's Creed: Black Flag Resynced

Featured Replies

Opublikowano
4 godziny temu, Wredny napisał(a):

też bym się nie obraził, jakby UBI przyjęło taktykę remake'owania swoich starych hiciorów, zamiast wypuszczać te bezduszne gówna, które teraz robią.

Tylko nie za prawie 3 bomby. Żadna gra Ubi nie jest warta takiej kasy, a co dopiero remastery czy remaki sprzed 15 lat.

• Odpowiedzi 303
  • Wyświetleń 16,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Rooofie
    Rooofie

Wiele można mówić o Ubisofcie ale trzeba przyznać, że napierdalają tymi swoimi średniakami z taką częstotliwością, że cały czas jest w co od nich grać. A czasami nawet zdarzą się perełki pokroju tego

• Forumowicze w Shadows: co to kurwa jest, dawać stare Asasiny Forumowicze w Black Flag Remake: co to kurwa jest, dawać Shadows

• PiotrekP
    PiotrekP

Ja mam kolekcjonerkę oryginału sprzed lat (zdjęcie z okolic premiery), ryjec Edka już trochę przyciemniał przez te lata stania na półce.

Opublikowano

Tego Assasina kupiłem za 165, więc uważam, że za max 200zł to dobra opcja.

Opublikowano

No, po ostatnich wieściach od Sony takie ceny na premierę już wkrótce przejdą do historii, a wtedy trzeba będzie czekać na dobrą promkę.

Opublikowano

Na PC polecam tego moda, bo HDR w vanilli jest nieco zepsuty, za dużo mleka w ciemnych obszarach. Można to w bardzo prosty sposób poprawić reshadem.ale ten mod jest po prostu dedykowany dla HDR-u.

https://www.nexusmods.com/assassinscreedblackflagresynced/mods/42?tab=description

Opublikowano

Bardzo ładnie ta gra wygląda nawet na XSX. Nawet w kompromisie 60fps ;)

Opublikowano
  • Autor

Jak masz możliwość grania w 40 to polecam rozważyć, akurat w tej grze ten rozszerzony RT robi sporą różnicę.

Opublikowano

Oki

Opublikowano

Takie powroty to ja rozumiem. Jak dobrze się w to gra i jak to wygląda.

19f57c737861-screenshotUrl.jpg

Wziąłem się też za forty, ale włączyły się dodatkowe siły i poszedłem na dno. No i trochę szkoda że jednak to oddalenie widoku jest tylko przy pełnych żaglach i nie da się fajnego ujęcia podczas walk zrobić. Trzeba zostawić widok z pokładu.

19f57c74ab371-screenshotUrl.jpg

Opublikowano

Gra jest fantastyczna. Nie sądziłem, że aż tak mi się spodoba, szczególnie że się nigdy nie mogłem przekonać do zagrania w oryginał. Także dla mnie nowa gra. Graficznie na pc to jest petarda. Shadows już dawał czadu w tej kwestii, ale tutaj to jest jeszcze lepiej.

Fajnie grać bez tych pseudo rpg systemów. Walka myślałem, że bardziej drewniana będzie, a tu mi siadła i jest całkiem całkiem.

Opublikowano

Walka w assasinach zawsze była nedzna.

Tu widzę ze jest niewiele lepiej.

1 przycisk kontra i kolejkowanie ataków, pachnie ps3.

Opublikowano

W Mirage po którymś patchu zrobili z tego samograja i wrogowie padali po 2 hitach. Tutaj standardowo zbijamy 2 paski. Cięcie, unik, cięcie, kopniak, osłabienie strzałem i tak w kółko.

Opublikowano

Ja to bardziej czekam na parowanie i zabijam potem trzech po kolei xd

Opublikowano

No walka w stosunku do Shadows to jest niesamowity regres, najsłabszy element w grze.

Opublikowano

W oryginale też się kupowało skóry i rzadsze kości za "zwykłe" kości (np skóra dzika za 2 kości), czy za reale?

Opublikowano

Forumowicze w Shadows: co to kurwa jest, dawać stare Asasiny

Forumowicze w Black Flag Remake: co to kurwa jest, dawać Shadows

Opublikowano

Bez sensu te porównania z góry, zupełnie inne podejście do walki. W Shadows walki z bossami potrafiły trwać 45 minut, kto grał finałowe misje w ostatnim DLC ten Wie, czy to dobry design - no nie wiem. Soulsy mnie już nudzą, tutaj wszystko jest takie "snappy", zresztą sól gry to bitwy, ale na morzu i pływanie.

Opublikowano

Bitwy na morzu też jakiejś głębi nie mają. Ale naparzanie się statkiem>eksploracja>widoczki>postacie>walka na lądzie.

Opublikowano

Nie wiem, czy po zdobyciu fortu, odkrywa wszystkie punkty na mapie, miejscówki?

Opublikowano

Iguana z RDR2 zdetronizowana po 8 latach. Branża jednak idzie do przodu

Opublikowano

Póki co wszystkie śmierci (nie licząc zatopienia) zaliczyłem przy zdejmowaniu bandery przy abordażu. Kiedy Edek zamiast do góry robił skok na pokład i sobie głupi ryj rozwalał. Nie wiem czy to jakieś głupie auto nakierowanie na wroga na dole, czy co, ale kamera mi tam na maszcie świruje.