Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Assassin's Creed: Black Flag Resynced

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

No w zasadzie wprowadzenie to moment i już śmigasz Edwardem bez przeszkód.

Ten RT robi tutaj robotę mocno, wybór pada na 40fps. Śliczna jest ta gra.

• Odpowiedzi 303
  • Wyświetleń 16,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Rooofie
    Rooofie

Wiele można mówić o Ubisofcie ale trzeba przyznać, że napierdalają tymi swoimi średniakami z taką częstotliwością, że cały czas jest w co od nich grać. A czasami nawet zdarzą się perełki pokroju tego

• Forumowicze w Shadows: co to kurwa jest, dawać stare Asasiny Forumowicze w Black Flag Remake: co to kurwa jest, dawać Shadows

• PiotrekP
    PiotrekP

Ja mam kolekcjonerkę oryginału sprzed lat (zdjęcie z okolic premiery), ryjec Edka już trochę przyciemniał przez te lata stania na półce.

Opublikowano

25 minut temu, Faka napisał(a):

Cieszy mnie wiadomość o wyjebaniu współczesnego wątku, bardo dobrze zrobili, nikomu to nie było potrzebne. Od razu wejdziemy w buty Edwarda Kenwaya i można zwiedzać Karaiby.

Czytałem komentarze że wyjebali ten wątek bo za bardzo przypominał współczesny Ubisoft, no i coś w tym może być xd

Opublikowano

Wyjebanie wątku współczesnego? Gdzie wady? leo

Opublikowano
  • Autor

Tak, to zdecydowanie gra Ubi, zdążyłem już zamknąć się w skrzynce na łupy, udusić strażnika który odtańczył animację duszenia metr od moich rąk siłujących się z powietrzem i wystrzelić denata w kosmos, bo upuszczając ciało zahaczył się o jakiś kawałek trawy leo Takich małych pierdków sporo jest, a to niby z paczem już. Oby nic poważniejszego się nie trafiło po drodze.

Opublikowano

SkillUp poleca, a to jest osoba która obrzygała Valhalle w recenzji, jest dobrze

Opublikowano

Nowy ubisoft to stary rockstar, musicie się z tym pogodzić xD

image.png

Opublikowano
10 minut temu, Rooofie napisał(a):

Nowy ubisoft to stary rockstar, musicie się z tym pogodzić xD

image.png

Ja jutro dostanę, ale wygląda to zajebiscie jak na fanty za 11 złotych.

Opublikowano

Luke króciutko i na temat.
Ciekawostka w postaci fragmentu o nowej zawartości, która podobno mocno odstaje poziomem pisarstwa i od razu widać, że odpowiedzialny jest za to Ubiosoft roku 2026.

Opublikowano
W dniu 7.07.2026 o 14:32, Rooofie napisał(a):

Ta faworyzacja zjebo-influencerów growych strasznie wkurwiająca. Ubisoft rozdaje im te gry za darmo, zaspamują cały internet tymi spojlerami, a chłop z forumka musi czekać na premierę i w dodatku zapłacić za grę.

Ale że co, że drażni Cię taki rozdarty chujek, prawdziwy wilk morski?

111.jpg

Opublikowano

To jest chyba ostatnia gra z serii, którą ograłem i podobała mi się z tego co pamiętam. Dobrze wspominam bitwy morskie więc pewnie sięgnę za jakiś czas.

Opublikowano

Mogliby pójść za ciosem i zrimejkować jedyneczkę. Jest tam sporo do poprawy, ale klimat nieziemski. No i to jedyny Asasyn, który utknął w erze PS3/X360, no aż się prosi..

Opublikowano

Na Xboxie nie utknął, jest we wstecznej. Dostał nawet darmowego patcha remasterującego do rozdzielczości 4K lapka

Opublikowano

Przed premierą Mirage liczyłem, że zrobią remake pierwszej części, bo to aż się prosi jednak modły nie zostały wysłuchane. Na chwilę odpaliłem i nie miałem jakoś wtedy weny grać i tak leży i czeka na swoją kolej. Pierwszą część wolałem ograć na PC niż we wstecznej na xboxie. AC:BF to jedna z lepszych części serii, z czasów kiedy UBI robił jeszcze naprawdę dobre gry. Przynajmniej w moim odbiorze te pierwsze części i gry z tamtego okresu trzymały lepszy poziom. W ramach przypomnienia serii grałem w tą część kilka lat temu i bardzo dobrze się bawiłem. Dziś może też już zagram jak przesyłka dojdzie do paczkomatu :)

Opublikowano

Akurat wątek współczesny nigdy mnie nie kręcił w tej serii, a im dalej w las z każdą częścią tym był coraz gorszy. Dobrze, że tu go wywalili. No i z opinii wychodzi na to, że porządnie tę grę przebudowali. Tak jak mówiłem, oryginalny Black Flag nie był jakimś moim faworytem, ale ten Resynced mnie kręci i w sumie chętnie w niego zagram. Kto wie, może się przekonam albo nawet polubię tę odsłonę.

Opublikowano

W black flag to była straszna padaka. To nudne łażenie, słuchanie jakiegoś typa i zbieranie danych, a potem powolny powrót do kąkuterka, żeby znowu być na Karaibach.

Opublikowano

Jak ktoś urzeduje we Francji to tam mają fajne konkursy na X'ie.

Screenshots_2026-07-09-13-20-13.png

Screenshots_2026-07-09-13-20-28.png

Opublikowano

Pograłem prolog przed robotą tylko, ale wygląda to spoko i trochę polootowałem. Na minus to zbyt małe oddalenie kamery na statku jak odpalimy PM. Chyba że przy pełnych żaglach będzie inaczej, bo wtedy w oryginale kamera też się oddalała.

Opublikowano

Wątek współczesny był bardzo fajny do AC3, później już dodawany na siłę kompletnie bez sensu.

Opublikowano
52 minuty temu, PiotrekP napisał(a):

Pograłem prolog przed robotą tylko, ale wygląda to spoko i trochę polootowałem. Na minus to zbyt małe oddalenie kamery na statku jak odpalimy PM. Chyba że przy pełnych żaglach będzie inaczej, bo wtedy w oryginale kamera też się oddalała.

Też zdążyłem przed pracą ( jeb*ne popołudniówki)

Widzę że inpost dał radę bo szybko do odbioru przyszło.

Na pierwszy rzut oka grafika daje radę

Piękne Karaiby i piękne fale

Edytowane przez Plackus

Opublikowano

Również chwilę pograłem przed pracą i niestety zaniepokoiła mnie dość niska jakość dźwięku, zwłaszcza podczas dialogów. Brak w opcjach (PS5)wyboru na czym dokładnie słuchamy jak to w standardzie bywa i czy używamy dźwięku przestrzennego czy stereo. Szkoda.