Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Widać kto ostatni raz miał do czynienia z interfejsem Xboxa, który aktualnie jest cymesik. Tak wiem że na rogu jest bardzo daleko od ideału ale z różnych opinii czytam że jest coraz lepiej.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Myślę, że @Ukukuki, który w tym roku został posiadaczem Asusa Xbox ROG Ally X ma trochę więcej doświadczenia by mówić o wspomnianym kwietniowym updacie Windowsa niż ktoś kto sobie gra na Xboxie na 100% będzie tak, że normą przy składaniu/kupowaniu PC czy laptopa będą czynności usuwające te bajery żeby nie zapychać systemu bzdurami albo przygotowanie sobie instalki Winowsa żeby już tego nie było od samego początku. Taka kolejna rzecz z wielu jaką warto zrobić po zakupach czy formacie. Nie jestem fanem MSu ale mimo wszystko myślę, że konkretnie w Helixie to będzie działać dobrze ale serio kogoś dziwi, że ludzie są sceptycznie do tej firmy nastawieni? ROG Ally X to najnowszy hardware sygnowany logiem Xbox i wszystkie ,,dary'' Microsoftu działają jak gówno to niby skąd brać wiarę i pozytywne nastawienie? Z powietrza?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 20 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):Komicznie ten laptopik pod wielkim napisem Xbox wygląda, aż czuć ten konsolowy pieprz.
Opublikowano 52 minuty temu52 min 13 minut temu, Atherius napisał(a):To nie laptopik, to jest xbox.Wszystko jest Xboxem.
Opublikowano 27 minut temu27 min 5 godzin temu, Kangus napisał(a):Jak ma być PCtem to kiedy to mają zrobić? :) Na series sprzedaż na płytkach była ponoć masakrycznie zła, więc to była ta przejściowa generacja. Dla nich, bo na PS5 nadal jest ok.Zapomniałem, że konsolowego pieprzu już tu nie ma od dawna. Plus fakt, że jak będzie dostęp to gog, Steam itd to można olać temat. Cyfra na PC kosztuje dużo mniej niż odpowiednik na konsolach. Promocje słabe albo na starocie. A na takim psstore gra 3 lata po premierze dalej mityczne 3,5 bomby, gdzie pudełko u dejwa za 130zl