Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Oby pokazali trailer już tego lata bo czas najwyższy ogłosić nazwę 3 części.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie było kiedyś na jakimś slajdzie w PP pokazane jak się nazywać będzie Part 3?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Nie, nie było nigdzie. Stawiał bym na Reunion gdyby nie ten remake Crisis Core. W takim przypadku to pewnie pójdą w coś innego.Nie mogę się doczekać 'skladania' Clouda.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 2 godziny temu, Patapon napisał(a):Oby pokazali trailer już tego lata bo czas najwyższy ogłosić nazwę 3 części.Ależ to będzie przygoda .58 minut temu, Figaro napisał(a):Stawiam na Revelations.3.0 Remix xD
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor Capcom im podwędził Requiem więc muszą coś wymeśleć bo nie nazwą tego Swan Song.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Widać, że kontrolują powolne skapywanie informacji i hype w mediach, skoro dopiero dzisiaj Bloomberg może opublikować wywiad przeprowadzony w styczniu. Z samym tytułem - kilka miesięcy temu mówili że jak wrócą do Japonii z targów to ustalą tytuł, później w styczniu powiedzieli, że ustalili tytuł ale nie podadzą jeszcze jaki lol. Jakby tytuł coś zmieniał. No ale ok, był jakiś nagłówek w mediach o grze bez zdradzania czegokolwiek.Gra powstaje jako płynna kontynuacja Rebirth. Hamaguchi mówi, że skład studia został w 95% taki sam. O tym, że będzie prawdziwe latanie i z tej racji gra ma otworzyć i rozwinąć świat jeszcze dużo bardziej, to było od dawna wiadome. Wydaje się niemożliwe przebić Rebirth (i jeszcze wydać grę na Switchu 2 i słabych pecetach lol), no ale sam Rebirth już osiągnął niemożliwe, więc kto wie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 minutę temu, ogqozo napisał(a):Widać, że kontrolują powolne skapywanie informacji i hype w mediach, skoro dopiero dzisiaj Bloomberg może opublikować wywiad przeprowadzony w styczniu.Z samym tytułem - kilka miesięcy temu mówili że jak wrócą do Japonii z targów to ustalą tytuł, później w styczniu powiedzieli, że ustalili tytuł ale nie podadzą jeszcze jaki lol. Jakby tytuł coś zmieniał. No ale ok, był jakiś nagłówek w mediach o grze bez zdradzania czegokolwiek.Gra powstaje jako płynna kontynuacja Rebirth. Hamaguchi mówi, że skład studia został w 95% taki sam. O tym, że będzie prawdziwe latanie i z tej racji gra ma otworzyć i rozwinąć świat jeszcze dużo bardziej, to było od dawna wiadome. Wydaje się niemożliwe przebić Rebirth (i jeszcze wydać grę na Switchu 2 i słabych pecetach lol), no ale sam Rebirth już osiągnął niemożliwe, więc kto wie.Wymagania się nie zmienią, został Unreal 4, po tylu latach już chyba więdzą o nim wszystko, masa urządzeń do grania i premiera wszędzie day1, bundle z 1-3 na pewno też się ukaże, muszą spienieżyć to dobrze ten OSTATNI raz, zrobić więcej martetingu, hype.Jak dla mnie to zdecydowanie najbardziej oczekiwana gra ze wschodu, poprawią parę minigrzechów Rebirth i będzie może wreszcie uniwersalne GOTY dla Final Fantasy, na które imo w moim mniemaniu zasługiwało już Rebirth, pokonane przez Astro i Refantazio.Jedyne co może zagrozić samej grze to zakończenie fabuły.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor Skoro zaczyna się w Icycle Inn to wyobrażam sobie jak cała ekipa będzie siedziała (coś jak w Kalm) w domu profesora Gasta, oglądając zapisane filmy z matką Aerith i wspominając samą Aerith tylko teraz zwątpiłem skoro Cloud wypiera z głowy jedno wydarzenie...A potem siup zjazd ze stoku na desce
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Teraz, Patapon napisał(a):Skoro zaczyna się w Icycle Inn to wyobrażam sobie jak cała ekipa będzie siedziała (coś jak w Kalm) w domu profesora Gasta, oglądając zapisane filmy z matką Aerith i wspominając samą Aerith tylko teraz zwątpiłem skoro Cloud wypiera z głowy jedno wydarzenie...A potem siup zjazd ze stoku na desce Opening z minigrą xD.Trailer na bank na Gamefeście, który zaczyna się 2 dni po premierze Rebirth na Switcha.Release pewnie luty 2027.
Opublikowano 4 minuty temu4 min Obecnie moja najbardziej oczekiwana gra. Ile tam jest jeszcze zajebistych momentów do zrimejkowania Zimowe tereny i snowboard, wydarzenia w północnym kraterze i przywołanie meteorytu, walka na plaskacze między Tifą a Scarlet na gigantycznej lufie działa w Junon, lot w kosmos, Wutai, poszukiwania Clouda i jego wyleczenie, weapony i atak na Midgar, eksploracja podwodnego świata, Highwind, no i oczywiście finał.Ciareczki.