Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jeśli jeszcze Persony się jutro potwierdzą to 2027 będzie oficjalnie rokiem jrpgów
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Cieszy tan Zack na plakacie, jakieś ploty czytałem, że ma być grywalny z Aerith.Jak pierwsza część wychodziła, to finał wydawał się taki odległy, a to już zarazJak bedzie limitka z trylogią to wjezdzam.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Aerith na 100% będzie grywalna, prawdopodobnie w alternatywnej linii czasowej będzie party Aerith/Cloud/Zack, a potem będzie convergence.1) the rainbow2) 2 REVELATION words merge into one3) when the rainbow is gone, all words/worlds are reunitedTe materiały na trailerze są bardzo starannie wybrane, żeby jej nie było widać. Np ten screen z jobami, tam game time pokazuje coś koło 60h, a postaci mają ledwo po 1 jobie i jakieś liche czary, lista postaci po lewej jest taka, że akurat brakuje 1 miejsca na ostatnią postać :). Także na razie chodziło głównie o pokazanie systemów, cała reszta to taki chaos podobnie z resztą jak w poprzednich częściach.OG portrety przeniesione na nowy styl, zajebysty smaczek Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez smoo
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor W trailerze zastanawiałem się kto pod koniec kieruje słowa do Clouda i teraz doczytałem, że jest nowy aktor głosowy Sepha no i niezbyt mi on pasuje
Opublikowano 5 minut temu5 min Sephiroth to i tak według mnie najsłabsze ogniwo tych rimejków. Pojawia się co chwila i za każdym razem dostaje wpierdol, a na końcu ucieka z uśmieszkiem "haha, wszystko zgodnie z planem!". Zero tajemniczości i grozy znanej z oryginału. Zrobili z kultowego złola atrakcję w cyrku, więc akurat zmiana aktora głosowego mi średnio przeszkadza. Najważniejsze, że Cloud z ekipą bez żadnych zmian, bo tu już innych głosów sobie nie wyobrażam, są idealnie dobrani.