Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Final Fantasy VII Revelation

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli jeszcze Persony się jutro potwierdzą to 2027 będzie oficjalnie rokiem jrpgów banderas

• Odpowiedzi 79
  • Wyświetleń 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Koncowka Rebirth została doskonale rozegrana. Zrobili cliffhangera ktory trzyma ludzi w niepewnosci az do ostatniej czesci, odswiezyli scenke znana z oryginalu (kawalek z wodą został specjalnie wycięt

• Ale problemem nie jest historia tylko jak ją przedstawiono w cutscenkach. A wyszło średnio i tyle.

• Patapon
    Patapon

Więcej tego o co nikt nie prosił i nikt nie potrzebował

Opublikowano

Cieszy tan Zack na plakacie, jakieś ploty czytałem, że ma być grywalny z Aerith.

Jak pierwsza część wychodziła, to finał wydawał się taki odległy, a to już zarazwujaszek

Jak bedzie limitka z trylogią to wjezdzam.

Opublikowano

Aerith na 100% będzie grywalna, prawdopodobnie w alternatywnej linii czasowej będzie party Aerith/Cloud/Zack, a potem będzie convergence.

Może być grafiką przedstawiającą tekst „FINAL-FANTASYLVII TM FINAL-FA VELIATTONN”
1) the rainbow

2) 2 REVELATION words merge into one

3) when the rainbow is gone, all words/worlds are reunited

Te materiały na trailerze są bardzo starannie wybrane, żeby jej nie było widać. Np ten screen z jobami, tam game time pokazuje coś koło 60h, a postaci mają ledwo po 1 jobie i jakieś liche czary, lista postaci po lewej jest taka, że akurat brakuje 1 miejsca na ostatnią postać :). Także na razie chodziło głównie o pokazanie systemów, cała reszta to taki chaos podobnie z resztą jak w poprzednich częściach.

OG portrety przeniesione na nowy styl, zajebysty smaczek banderas

obraz.png

Edytowane przez smoo

Opublikowano
  • Autor

W trailerze zastanawiałem się kto pod koniec kieruje słowa do Clouda i teraz doczytałem, że jest nowy aktor głosowy Sepha no i niezbyt mi on pasuje gayos

Opublikowano

Sephiroth to i tak według mnie najsłabsze ogniwo tych rimejków. Pojawia się co chwila i za każdym razem dostaje wpierdol, a na końcu ucieka z uśmieszkiem "haha, wszystko zgodnie z planem!". Zero tajemniczości i grozy znanej z oryginału. Zrobili z kultowego złola atrakcję w cyrku, więc akurat zmiana aktora głosowego mi średnio przeszkadza. Najważniejsze, że Cloud z ekipą bez żadnych zmian, bo tu już innych głosów sobie nie wyobrażam, są idealnie dobrani.