Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Godzinę temu, ciwa22 napisał(a):Powiedziałbym, że ten okres to też rok 97. Lata 98-2000 peak, następnie 2001-2002 zmierzch.Dokładnie. Wystarczy porównać Tekkena 1 do Tekkena 3. Przecie trójka względem jedynki wygląda jakby była puszczona na psx pro!
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor Piękne dzięki za głosowanie! Rekordowe ponad 1000 głosów (dokładnie 1036). Finalnie:Crash Bandicoot - 598Tomb Raider - 512Tekken 2 - 457Resident Evil - 452Wipeout 2097 - 407Suikoden - 302---Soul Blade - 278Ridge Racer Revolution - 271Gex - 250Loaded - 72I zgodnie z zapowiedzią leci również limitka...Limitowana okładka PlayStation Extreme #1
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. To już wiem jak bedzie wyglądała okładka nr 2 i 3! Na drugim będzie konsola i dual shock a na trzecim PSone będzie.To ja już wolę jednak zwykłe okładki. Liczyłem na Ridge Racer, ale skoro nie przebiła się to wybiorę między Tomb Raiderem, a Tekkenem 2. Jeszcze sam nie wiem którą. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Axelio
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Limitka ładna, ale logo inne niż na pozostałych, jakieś takie biedne. Wezmę więc Tekkena albo Larę.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Limitka piękna! Tylko wolałbym zwykłe logo jak w pozostałych. Dobrze że Resident się załapał na okładkę, bałem się że przegra. Trochę szkoda tego RR, ale i tak jest dobrze i są największe hity wczesnego PS1.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Romek zaszalał z limitką Chyba, ze to Ty Perez poszalałeś w photoshopie tym razem
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor 11 minut temu, oFi napisał(a):Romek zaszalał z limitką Chyba, ze to Ty Perez poszalałeś w photoshopie tym razem Bez komentarza ;)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Jak coś to już w sumie zaktualizowałem pierwszy post o opis wydania i przykładowe rozkładówki.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Limtike trzeba bedzie wziac w kilku egzemplarzach, szkoda Soul Blade.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja biorę wipeouta. Chociaż dla mnie, gdy odpalam dzis coś z pleja to jest to albo crash, albo tekken. No ale to numer part one, a wipeout 1 był moim pierwszym oryginalem. Ps ten crash był chyba w 1998 roku na plakacie i jako easter egg mała czcionka na ziemi był napis „loki to pała”. Myśleli że taka mała czcionka nie będzie widoczne w druku, a jednak było :) i właśnie te wzajemne wrzuty na siebie były zajebiste w tamtych latach.
Opublikowano 52 minuty temu52 min Co z limitką ktoś poszalał. Jedyny minus, że nie będzie na twardej okładce co w albumach.
Opublikowano 45 minut temu45 min Perez, bądź człowiekiem, wiesz że zależało mi na Ridge Racer, dałbyś te siedem okładek tym razem :)
Opublikowano 41 minut temu41 min Autor 3 minuty temu, Roger napisał(a):Perez, bądź człowiekiem, wiesz że zależało mi na Ridge Racer, dałbyś te siedem okładek tym razem :)Ty się nie odzywaj! Mam już 45 maili z wnioskiem o zwolnienie Cię za tego pomylonego Crasha! A Ridge Racer to nawet z Soul Bladem przegrał, no panie...