Opublikowano wczoraj o 13:59 1 dzień Godzinę temu, ciwa22 napisał(a):Powiedziałbym, że ten okres to też rok 97. Lata 98-2000 peak, następnie 2001-2002 zmierzch.Dokładnie. Wystarczy porównać Tekkena 1 do Tekkena 3. Przecie trójka względem jedynki wygląda jakby była puszczona na psx pro!
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piękne dzięki za głosowanie! Rekordowe ponad 1000 głosów (dokładnie 1036). Finalnie:Crash Bandicoot - 598Tomb Raider - 512Tekken 2 - 457Resident Evil - 452Wipeout 2097 - 407Suikoden - 302---Soul Blade - 278Ridge Racer Revolution - 271Gex - 250Loaded - 72I zgodnie z zapowiedzią leci również limitka...Limitowana okładka PlayStation Extreme #1
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. To już wiem jak bedzie wyglądała okładka nr 2 i 3! Na drugim będzie konsola i dual shock a na trzecim PSone będzie.To ja już wolę jednak zwykłe okładki. Liczyłem na Ridge Racer, ale skoro nie przebiła się to wybiorę między Tomb Raiderem, a Tekkenem 2. Jeszcze sam nie wiem którą. Edytowane 21 godzin temu21 godz. przez Axelio
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Limitka ładna, ale logo inne niż na pozostałych, jakieś takie biedne. Wezmę więc Tekkena albo Larę.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Limitka piękna! Tylko wolałbym zwykłe logo jak w pozostałych. Dobrze że Resident się załapał na okładkę, bałem się że przegra. Trochę szkoda tego RR, ale i tak jest dobrze i są największe hity wczesnego PS1.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Romek zaszalał z limitką Chyba, ze to Ty Perez poszalałeś w photoshopie tym razem
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Autor 11 minut temu, oFi napisał(a):Romek zaszalał z limitką Chyba, ze to Ty Perez poszalałeś w photoshopie tym razem Bez komentarza ;)
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Autor Jak coś to już w sumie zaktualizowałem pierwszy post o opis wydania i przykładowe rozkładówki.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Limtike trzeba bedzie wziac w kilku egzemplarzach, szkoda Soul Blade.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Ja biorę wipeouta. Chociaż dla mnie, gdy odpalam dzis coś z pleja to jest to albo crash, albo tekken. No ale to numer part one, a wipeout 1 był moim pierwszym oryginalem. Ps ten crash był chyba w 1998 roku na plakacie i jako easter egg mała czcionka na ziemi był napis „loki to pała”. Myśleli że taka mała czcionka nie będzie widoczne w druku, a jednak było :) i właśnie te wzajemne wrzuty na siebie były zajebiste w tamtych latach.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Co z limitką ktoś poszalał. Jedyny minus, że nie będzie na twardej okładce co w albumach.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Perez, bądź człowiekiem, wiesz że zależało mi na Ridge Racer, dałbyś te siedem okładek tym razem :)
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Autor 3 minuty temu, Roger napisał(a):Perez, bądź człowiekiem, wiesz że zależało mi na Ridge Racer, dałbyś te siedem okładek tym razem :)Ty się nie odzywaj! Mam już 45 maili z wnioskiem o zwolnienie Cię za tego pomylonego Crasha! A Ridge Racer to nawet z Soul Bladem przegrał, no panie...
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Szkoda, że Soul Blade odpadł.. Ale wszystkie okładki były fajne i trudno było mi wybrać na co zagłosować 😅 Limitka bardzo ładnie wyszła 👍 Mam nadzieję, że w kolejnym głosowaniu do PSX Extreme #2 zagości okładka z gry Xenogears 👀
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Jezu i chyba trzeba będzie wziac dwie, bo limitka i Suikdenik boży
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 3 godziny temu, aux napisał(a):Limitka piękna! Tylko wolałbym zwykłe logo jak w pozostałych. Dobrze że Resident się załapał na okładkę, bałem się że przegra. Trochę szkoda tego RR, ale i tak jest dobrze i są największe hity wczesnego PS1.Też mam wrażenie, że lepsze jest logo ze standardowych okładek. RR niestety trochę zabrakło🏁
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. A to juz ktores kolejne głosowanie, w ktorym samochodowa okładka wypada. Szkoda i troche dziwne, bo pamietam, ze jak taka byla w sprzedaży, to szła niezle (Amiga, Arcade).Na limitce faktycznie wszystko sie zgadza oprócz logo, no ale trzeba bedzie zapolować. Patrząc na hajp to moze nie byc wcale takie łatwe.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ano, okładka z OutRun to petarda, jedna z lepszych ogółem. Ale spokojnie, za rok powinniśmy głosować na Gran Turismo, a może nawet namówimy PREZESA na cover z Reiko. RR4 wymiata!
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Widzę, że nie tylko mnie to logo na limitce się nie podoba. To już ostateczna wersja?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. @Perez czy ze strony www mogę do preorderów dorzucić do zamówienia kilka starszych specjali i będzie git, ogarniecie takie skomplikowane sytuacje? To bym trochę na transporcie zaoszczędził.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Autor 42 minuty temu, Manor napisał(a):@Perez czy ze strony www mogę do preorderów dorzucić do zamówienia kilka starszych specjali i będzie git, ogarniecie takie skomplikowane sytuacje? To bym trochę na transporcie zaoszczędził.Tak, jasne, to dość częsta sytuacja, że przy nowym specjalu/książce Czytelnicy domawiają sobie wcześniejsze rzeczy. Jedynie miej na uwadze, że nie wysyłamy tego osobno, tylko całość leci już jak dostępny jest preorderowany produkt.