Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation Extreme #1 (1994-1996)

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, ciwa22 napisał(a):

Powiedziałbym, że ten okres to też rok 97. Lata 98-2000 peak, następnie 2001-2002 zmierzch.

Dokładnie. Wystarczy porównać Tekkena 1 do Tekkena 3. Przecie trójka względem jedynki wygląda jakby była puszczona na psx pro!

• Odpowiedzi 116
  • Wyświetleń 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Powiem ci szczerze, że w pierwszej chwili byłem sceptyczny w kwestii prowadzenia tego specjala, bo dopiero co skończyliśmy Kompendium PSX i czułem zmęczenie materiału. Dałem sobie kilka dni na zbadani

• A wiecie że Sony miało robić czytnik CD do Snesa?? już się nie mogę doczekać aż poznam tę historię

• Piękne dzięki za głosowanie! Rekordowe ponad 1000 głosów (dokładnie 1036). Finalnie: Crash Bandicoot - 598 Tomb Raider - 512 Tekken 2 - 457 Resident Evil - 452 Wipeout 2097 - 407 Suikoden - 302 --- S

Opublikowano
  • Autor

Piękne dzięki za głosowanie! Rekordowe ponad 1000 głosów (dokładnie 1036). Finalnie:

Crash Bandicoot - 598

Tomb Raider - 512

Tekken 2 - 457

Resident Evil - 452

Wipeout 2097 - 407

Suikoden - 302
---

Soul Blade - 278

Ridge Racer Revolution - 271

Gex - 250

Loaded - 72

I zgodnie z zapowiedzią leci również limitka...

Limitowana okładka PlayStation Extreme #1

limitka.jpg

Opublikowano

Największa nostalgia to Tekken. Potem TR. Ale limitka wygrywa.

Opublikowano

To już wiem jak bedzie wyglądała okładka nr 2 i 3! Na drugim będzie konsola i dual shock a na trzecim PSone będzie.

To ja już wolę jednak zwykłe okładki. Liczyłem na Ridge Racer, ale skoro nie przebiła się to wybiorę między Tomb Raiderem, a Tekkenem 2. Jeszcze sam nie wiem którą.

Edytowane przez Axelio

Opublikowano

Piękna ta limitka. Oj zarobicie na mnie tym razem

Opublikowano

Limitka ładna, ale logo inne niż na pozostałych, jakieś takie biedne. Wezmę więc Tekkena albo Larę.

Opublikowano

Limitka piękna! Tylko wolałbym zwykłe logo jak w pozostałych. Dobrze że Resident się załapał na okładkę, bałem się że przegra. Trochę szkoda tego RR, ale i tak jest dobrze i są największe hity wczesnego PS1.

Opublikowano

Romek zaszalał z limitką obama

Chyba, ze to Ty Perez poszalałeś w photoshopie tym razem D

Opublikowano
  • Autor
11 minut temu, oFi napisał(a):

Romek zaszalał z limitką obama

Chyba, ze to Ty Perez poszalałeś w photoshopie tym razem D

Bez komentarza ;)

Opublikowano
  • Autor

Jak coś to już w sumie zaktualizowałem pierwszy post o opis wydania i przykładowe rozkładówki.

Opublikowano

A będzie artykuł o katamaranie PlayStation?

Opublikowano

Limtike trzeba bedzie wziac w kilku egzemplarzach, szkoda Soul Blade.

Opublikowano

Ja biorę wipeouta. Chociaż dla mnie, gdy odpalam dzis coś z pleja to jest to albo crash, albo tekken. No ale to numer part one, a wipeout 1 był moim pierwszym oryginalem.

Ps ten crash był chyba w 1998 roku na plakacie i jako easter egg mała czcionka na ziemi był napis „loki to pała”. Myśleli że taka mała czcionka nie będzie widoczne w druku, a jednak było :) i właśnie te wzajemne wrzuty na siebie były zajebiste w tamtych latach.

Opublikowano

Perez, bądź człowiekiem, wiesz że zależało mi na Ridge Racer, dałbyś te siedem okładek tym razem :)

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Roger napisał(a):

Perez, bądź człowiekiem, wiesz że zależało mi na Ridge Racer, dałbyś te siedem okładek tym razem :)

Ty się nie odzywaj! Mam już 45 maili z wnioskiem o zwolnienie Cię za tego pomylonego Crasha! A Ridge Racer to nawet z Soul Bladem przegrał, no panie...