Opublikowano niedziela o 15:082 dni Manor też pisze obszerne recenzje numeru, więc jest zastępca w razie czego.A co do naszego forumowego Miodka, to wytyka też faktyczne błędy (pomijając krytykę). Czekam aż skrobnie coś do "właśnie ukończyłem", i zademonstruje jak się to powinno robić. Może nawet trafi do GL, będzie miał się czym pochwalić mamie.
Opublikowano niedziela o 16:472 dni 3 godziny temu, LeifErikson napisał(a):Doktor habilitowany z SJP PWN nie podziela Twojej opinii, ale upór niezmiennie imponujący. https://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/si-czy-ai;22798.htmlTu podśmiechujki, a może Jutrzen ma podobne lub wyższe kwalifikacje, by oceniać poprawność językową, he? Może nie profesor zwyczajny, ale z pewnością przynajmniej doktor polonistyki.
Opublikowano niedziela o 17:002 dni Mam nadzieję, że wysyłacie e-mail a nie maila/mejla i kupujecie obuwie sportowe a nie adidasy, no i pamiętajcie, że ksero robi się wyłącznie na urządzeniach firmy Xerox, a na wszystkich innych to kopia dokumentu. Czy ktoś się orientuje czy w ogóle powstał skrót WCK czy na wyświetlacz ciekłokrystaliczny od razu używano angielskiego LCD? Najgorsze jednak, że ludzie woleli mówić płyta CD zamiast fonodysk i nawet w PE widziałem wiele razy ten błąd
Opublikowano niedziela o 18:342 dni Jak ja kontaktuję sie z moją ciocia mieszkająca w SZA (no bo przeciez nie w USA) to tylko za pośrednictwem poczty elektronicznej (zaden tam e-mail).
Opublikowano wczoraj o 05:21 1 dzień @Jutrzen celnie punktuje, ale trochę zapomina, że mamy do czynienia z magazynem dla graczy a nie kolejnym tomem słownika PWN, nie wszystko musi być tutaj wypieszczone do granic możliwości i zgodne z filologią. Osobiście bardziej zależy mi na tym, żeby ekipa nie popełniała błędów merytorycznych niż na tym, żeby przekazywali swoje myśli w sposób absolutnie poprawny językowo.
Opublikowano wczoraj o 05:31 1 dzień @Jutrzen ma kilka naprawdę dobrych uwag co miesiąc, dobrze kiedy ktoś czasem ci przypomni, żeby się z czymś pilnować - ot, u mnie na przykład dzięki jego postom zawsze zapala się lampka ostrzegawcza, kiedy mam użyć słowa ilość albo liczba.Nie że wszystkim się zgadzam, nie wszystko wprowadzam w życie, ale nie ma co też udawać, że każdy z nas to językowy as i się obrażać, że ktoś punktuje (jeśli celnie, po poprawiać się, a jeśli naszym zdaniem nie, przynajmniej zastanowić czemu uważamy inaczej).Rozwój wymaga tarć
Opublikowano wczoraj o 14:01 1 dzień Jakie jest LORE wrzucenia w tle grafiki Cida z Final Fantasy VII do recenzji Marvel Maximum Collection?
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. W dniu 3.05.2026 o 16:45, PiotrekP napisał(a):Numer przeczytany, a kolejny równo za miesiąc. Jak żyć? w zgodzie ze sobą ?
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 8 godzin temu, Pix napisał(a):Jakie jest LORE wrzucenia w tle grafiki Cida z Final Fantasy VII do recenzji Marvel Maximum Collection?Zawieruszyl się pewnie
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Czy sekretem HIVa na podtrzymywanie przy życiu działu Listy (oby dział istniał do końca) jest… recykling listów? Ten, który został opublikowany w tym numerze był już w #330. Przynajmniej odpowiedź HIVa nowa A a propos jego treści, zrealizowała się zapowiedź gościnnego artykułu Ściery z #328?
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Godzinę temu, tannerpl napisał(a):Czy sekretem HIVa na podtrzymywanie przy życiu działu Listy (oby dział istniał do końca) jest… recykling listów? Ten, który został opublikowany w tym numerze był już w #330. Przynajmniej odpowiedź HIVa nowa Nic nowego. Zdjęcie HC Roomu z #343 było już wcześniej i to chyba ze dwa razy...
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Kurna. Zalałem kawą najnowszy numer XD Ale teraz jest przynajmniej grubszy! Nie no, da się czytać, więc wziąłem dzisiaj na warsztat artykuł o Chucku Norrisie. Czytało się więcej, niż dobrze!
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 56 minut temu, Goshkee napisał(a):Nic nowego. Zdjęcie HC Roomu z #343 było już wcześniej i to chyba ze dwa razy...Acha… Zaraz się okaże że cała historia o kręgu pasjonatów, którzy wspierają PE i identyfikują się z nim od 30 lat to mit - w rzeczywistości większość dawno odeszła, HIV recyklinguje kilkaset listów, na forum jest nas tak naprawdę kilkanaście, reszta to poustawiane boty, a numery w większości skupuje Perez.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Pewnie niewiele osób już wysyła listy albo nie nadają się z jakiegoś powodu do druku. Parę lat temu wysłałem cztery listy na różne tematy i wszystkie zostały opublikowane, a trzy z nich zostały listami miesiąca. Zrozumiałem wtedy, że hiv nie ma zbyt dużego wyboru
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Taa, no nie ukrywam, ze byl taki calkiem długi czas, ze na PS Plusa nie wydałem ani złotówki. ;) Teraz juz tylko bon na stówę, to mniejsza zachęta. Moze by cos tam więcej od Sony wycisnąć panie Perezesie.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Może warto zmniejszyć dział listów go jednej strony skoro nie ma chętnych.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ja tam lubię ten dział, głównie z powodu nostalgii. Obojętnie, którego czasopisma bym nie kupował, to listy musiały być zawsze zaliczone. Lubię też poczytać co tam u Hiva, choć teraz to już na swój felieton.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Najpierw dowałka do Butchera, teraz HIVa - czy możecie się przestać czepiać starej gwardii?
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Z "Listów" to czytam tylko tekst Hiva, ewentualnie zerknę na fotki jak są.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. No jak widać niektórzy tu tak uwielbiają dział listy, że nawet nie przeszkadza im recykling i czytanie w kółko tego samego. Dla takich wiernych czytelników należy się bon doładowujący do PSN o wartości 100 zł. Prześlijcie maila, na który zostanie przesłany kod.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Autor 2 godziny temu, tannerpl napisał(a):Acha… Zaraz się okaże że cała historia o kręgu pasjonatów, którzy wspierają PE i identyfikują się z nim od 30 lat to mit - w rzeczywistości większość dawno odeszła, HIV recyklinguje kilkaset listów, na forum jest nas tak naprawdę kilkanaście, reszta to poustawiane boty, a numery w większości skupuje Perez.Ja to bym streścił bardziej do prostego - HIV nie ogarnia :D
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Godzinę temu, Pix napisał(a):No jak widać niektórzy tu tak uwielbiają dział listy, że nawet nie przeszkadza im recykling i czytanie w kółko tego samego.Dla takich wiernych czytelników należy się bon doładowujący do PSN o wartości 100 zł. Prześlijcie maila, na który zostanie przesłany kod.W sumie jakbym wysłał list, ktory byl opublikowany juz kilka lat temu to HIV by się może nie jorgnął. ;)
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. On się nie zorientował w liście sprzed trzech miesięcy, więc taki sprzed kilku lat to pewniaczek.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 42 minuty temu, Kmiot napisał(a):On się nie zorientował w liście sprzed trzech miesięcy, więc taki sprzed kilku lat to pewniaczek.Spokojnie, za chwilkę eJaJ mu ogarnie mu listy ;)