Opublikowano niedziela o 23:351 dzień W dniu 29.05.2026 o 20:58, bastek66 napisał(a):... Shill up (ten to w ogóle się skompromitował piernicząc o nostalgii gdy sam jest Australijczykiem).Policja do spraw nostalgii xD Jestem pewien że latach 90 w Australii nastolatkowie też mieli znajomych. Poza tym w ostatnim segmencie zadał dobre pytanie, jak nastoletnia oraz dorosła Stacy odebrałaby Mixtape i to jest w sumie odpowiedź dla tych wszystkich którzy zesrali się o ten rzekomo przekłamany obraz lat 90.Niektórym trzeba naprawdę łopatologicznie tłumaczyć.Poza tym ten trend na mówienie recenzentom co mają myśleć i pisać jest chuiooowy.Wpisz sobie w necie "negatywna recenzja Mixtape", przeczytaj i poklep się po ramieniu że wszyscy mają słuszne zdanie, czyli takie jak twoje.
Opublikowano wczoraj o 05:54 1 dzień 6 godzin temu, Lezli napisał(a):Policja do spraw nostalgii xDJestem pewien że latach 90 w Australii nastolatkowie też mieli znajomych.Tylko on że się urodził w 2000, no i Straya to nie Murrica
Opublikowano wczoraj o 07:52 1 dzień 1 godzinę temu, bastek66 napisał(a):Tylko on że się urodził w 2000, no i Straya to nie MurricaTo zaskoczyłeś teraz, bo chłop wygląda wizualnie na 30 parę lat. Za chuj bym mu nie dał na oko 26 lat.
Opublikowano wczoraj o 09:48 1 dzień Prenumerata inpostem już nadana, znowu dzień wcześniej niż w zapowiedzi.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 2 godziny temu, PiotrekP napisał(a):Prenumerata inpostem już nadana, znowu dzień wcześniej niż w zapowiedzi.Problem ?
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Godzinę temu, Konsolite napisał(a):Problem ?Ależ skąd Panie kierowniku
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Autor A właśnie się wrzuca, pewnie za kilkanaście/dziesiąt minut będzie widoczny na kontach prenumeratorów.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Pdf już jest, właśnie pobrałem i przescrollowałem numer. Czytany będzie jutro papier.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Pierdzący Oszołom znowu wypocił dwie strony, w felietonach pojawil sie Norby, w publicystyce nowy autor... Dzieje sie w tym numerze! No to tradycyjnie po przescrollowaniu PDFa czekam na pana listowego. Oby przybył szybko, bo mocny numer sie szykuje.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ocena Mixtape Wiedziałem, że PE nie zawiedzie. Tylko Zax jak zawsze nie zna się na grach i dojebał do pieca w 3 groszach.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 3 minuty temu, Shen napisał(a):Ocena Mixtape Wiedziałem, że PE nie zawiedzie. Tylko Zax jak zawsze nie zna się na grach i dojebał do pieca w 3 groszach.a Ty jak oceniłeś?
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 3 minuty temu, Figaro napisał(a):a Ty jak oceniłeś?7/10, Life is Strange czy Firewatch to nie jest.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Dopiero wstępnie przejrzałem, ale już baaaardzo podoba mi się dział Replay. Proszę zostawić na stałe!
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Przeczytałem artykuł HIV-a. Siedzę se na nocce w zjebanej robocie, nie lubię czytać extrima na telefonie w wersji pdf, no ale czasem się tu nudzę. No i kurde… to takie zgredy jak hiv miały umowę o dzieło w latach świetności psx extreme? Sorry, ale tam shiva miał trochę racji, ze boss wyjeżdża Volvo z salonu, a zgredy umowa o dzieło :/Ciekawe czy jakieś tęższe panie przeczytają artykuł i będą się żalić na Twitterze? Czy TA pani przeczyta ten tekst.To cześć pierwsza tekstu, wiec za miesiąc ciąg dalszy Edit: kurła czyli jak tekst ciekawy to da się przeczytać nawet na malutkim ekranie :/
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Norby zamiast Marcellusa to chyba największy upgrade jaki widział ten magazyn Z drugiej strony trochę dziwnie czyta się tę część strony bez poczucia, że ktoś na mnie pokazuje palcem i mówi "on jest zły", jest lekki dysonans.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Zmiana pana od KORPORACJI I KAPITALIZMU na Norbiego to najlepsze, co spotkało magazyn od czasu odejścia Tadzia Zielińskiego.W dodatku ten Replay, Zgrentgen i od razu czuć jakąś taką świeżość w tym numerze. Fajnie, że trochę przewietrzyliście magazyn przed wakacjami.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Dodatkowe recenzje tytułów sprzed miesiąca też maglowane były przez ileś lat i w końcu zadebiutowały. To może już trzeba zacząć pisać o skondensowaniu GOTY 2026 i top 100 zapowiedzianych gier na 2027 do 8 stron w jednym, marcowym numerze a nie rozwleczeniu tego bez umiaru. Miałem w rękach niedawno numer 55 (marzec 2002) i tam podsumowanie 2001 zmieściło się na czterech stronach.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 18 godzin temu, Konsolite napisał(a):Problem ?No tylko z ta spacja przed znakiem zapytania. A tak to ok.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Mam trochę problem z recenzją Zero Parades, a raczej z miejscem które zostało tej grze poświęcone. Widać, że Ranafe chce się mocno rozpisać o tej grze i zahaczyć o najważniejsze jej elementy, nakreślić kontekst fabularny, świat przedstawiony i trochę mocniej wgryźć się w motywy które gra przedstawia graczowi, ale z racji upchnięcia tego na powierzchni jednej strony przekazuje to wszystko w sposób tak skondensowany, że na koniec recenzji wiem o grze wszystko (w teorii) i nic (w praktyce). I to wcale nie jej wina, bo tekst, choć chaotyczny, jest całkiem zgrabny. Tak rozbudowane pozycje powinny mieć minimum dwie stronki, to odbiłoby się z korzyścią i dla recenzenta który nie musiałby obcinać dużej ilości swoich przemyśleń, i dla odbiorcy który mógłby poznać z tekstu daną produkcję trochę bardziej.
Opublikowano 52 minuty temu52 min Ja się od razu rzuciłem na felieton HIVa i powiem tylko, że czekam na więcej.Wywalić zaxa i bucera (Hyde park na pierwszy miejscu xdddd) i mamy pisemko 10/10, jak za dawnych lat.
Opublikowano 24 minuty temu24 min 2 godziny temu, Mejm napisał(a):No tylko z ta spacja przed znakiem zapytania. A tak to ok.Celowo dla "czujnych" ;)
Opublikowano 14 minut temu14 min 10 godzin temu, grzybiarz napisał(a):Przeczytałem artykuł HIV-a. Siedzę se na nocce w zjebanej robocie, nie lubię czytać extrima na telefonie w wersji pdf, no ale czasem się tu nudzę. No i kurde… to takie zgredy jak hiv miały umowę o dzieło w latach świetności psx extreme? Sorry, ale tam shiva miał trochę racji, ze boss wyjeżdża Volvo z salonu, a zgredy umowa o dzieło :/Ciekawe czy jakieś tęższe panie przeczytają artykuł i będą się żalić na Twitterze? Czy TA pani przeczyta ten tekst.To cześć pierwsza tekstu, wiec za miesiąc ciąg dalszy Edit: kurła czyli jak tekst ciekawy to da się przeczytać nawet na malutkim ekranie :/Nie wywołuj wilka z lasu bo się jeszcze znów uaktywnią te co pismo czytają ale nie zbierają - czy jak to tam szło.
Opublikowano 10 minut temu10 min 41 minut temu, MichAelis napisał(a):Wywalić zaxa i bucera (Hyde park na pierwszy miejscu xdddd) i mamy pisemko 10/10, jak za dawnych lat.Pomarzyć można, ale oni są nietykalni