Skocz do zawartości

Kącik bokserski

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Teraz na wszystkich portalach: "Wielki Adamek...Dzielny Adamek...Brawa za odwagę..." A prawda taka, że gdyby to był Gołota to każdy by się z niego wyśmiewał, że gdzie o mistrza mu się zachciało bić,

• ludzie ale Floyd tak boksuje cale zycie!!!!!!!!!!! to plus jego podejscie i lekcewazenie przeciwnika + damski bokser + afiszowanie kasa i macie powod dlaczego go tak wielu nienawidzi w zawodowym boksi

Opublikowano

Wasilewski to ma znajomości. Kownacki z nim walczył by 7 razy o Mistrza 

Opublikowano

Ja pyerdole, który mamy rok 1987?  

Co to ma być? Najpierw Wach teraz Ukrainiec. No bez (pipi)a jaj. 

Opublikowano

Jeszcze tylko Joanna wpyerdol i można zaznaczyć tę datę w kalendarzu, markerem  w kolorze gówna.

Ech :/

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Nie no serio płakać mi się chce. Grubas miał to wygrać. (pipi)a jak ja zazdroszczę ojcu, który nastawiał budzik na 3 nad ranem, żeby obejrzeć triumf Andrzeja :/

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Ciężko mi w to uwierzyć. Miał być spacerek w drodze do poważniejszej walki a tu wpyerdol od wydawało się - przeciętniaka. Strasznie przykro. 

Opublikowano

To niezly Szpilka. Gospodarze gali chyba nie wiedza ze wyrzadzaja mu tylko krzywde takimi wałkami bo gosc bedzie znowu sie bil z jakims mocniejszym rywalem i w koncu wyniosa go sparalizowanego z ringu. Ale w sumie czy to zle? Uszkodzenia mozgu i tak juz sa zbyt duze zeby cos z Artura jeszcze bylo. Binkowski junior